MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-09-2007   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

afr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardes hepsını anladım ama modemımım ayarlar kısmına nerden ulascam yane nereye tıklayıp bulcam ben bulamadım onu
Yeni bir tarayıcı penceresi açıp http://192.168.2.1 adresine gidiniz. Şifre girmeden devam ediniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-09-2007   #12 (mesaj-linki)
afr

kardesbmn fırewall da applicatıon dıe bısıs yazmıyor anlayamadım:s

Eski 30-09-2007   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

kardesbmn fırewall da applicatıon dıe bısıs yazmıyor anlayamadım:s

Sizin modeminiz bu değil mi? Burdaki ekran görüntülerini inceleyin:
http://www.airties.com/usermanuals/RT103EN_UM.pdf
Eski 30-09-2007   #14 (mesaj-linki)
afr

hayır kardes bnmkınde

ADSL2 COMBO ROUTER
MODEL:RT 102

aynen bunlar yazıyor arkasında
Eski 01-10-2007   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

hayır kardes bnmkınde

ADSL2 COMBO ROUTER
MODEL:RT 102

aynen bunlar yazıyor arkasında
Önemli değil, 102-103. Çok fark olmaması lazım. Siz 103'e göre yapabilirsiniz ayarları.
Eski 01-10-2007   #16 (mesaj-linki)
afr

KARDES SEN SUPERSIN YAA DEDIKLERINI UYGULADIM VE SONUNDA OLDU KAC YIL SONRA ILK DEFA KENDI PC DEN MSN YE GIREBILIOM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SANA BINLERCE TESEKKUR

BENİM SORUNUMLA BU KADAR ILGILENDIIN ICINDE AYRICA BINLERCE KEZ TESEKKUR EDIORUM SANA!!!!!!.....
Eski 01-10-2007   #17 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

arkadaslar ben burda yazanların hepsını denedım ama hıcbırı ıse yaramadı bunların hepsı dıer forumlarda da yazıyor sızın sıte msn sıtesı sız en ıyısını bılırsınız dıe uye oldum ama burda da hep aynı seyler lutfen yardımcı olun bana. basına gelen ya da bunu cozmeyı bılen yokmu Allah aşkına!!!
KARDES SEN SUPERSIN YAA DEDIKLERINI UYGULADIM VE SONUNDA OLDU KAC YIL SONRA ILK DEFA KENDI PC DEN MSN YE GIREBILIOM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SANA BINLERCE TESEKKUR

BENİM SORUNUMLA BU KADAR ILGILENDIIN ICINDE AYRICA BINLERCE KEZ TESEKKUR EDIORUM SANA!!!!!!.....
"sizin site msn sitesi" sözüyle bizi zan altında bıraktınız Sorununuzun çözülmesine sevindim.
Eski 12-10-2007   #18 (mesaj-linki)
turgutcaa
8100306 Hatası lütfen bir çare bulun artık

Philips SNA6500 modemim var ve adsl yi yeni aldım ama hotmail, icq, ve messenger e giremiyorum. Sitelerin hepsini gezdim denilenleri yaptım ama nafile. Modem firewall de kapattım. Resetledim. Her şeyi denedim. Bağlantı sorunum yok, güvenlik duvarı ayarlarında sorun yok. Güvenlik duvarını da kapattım. Güncellemeler de yüklendi ama hala msn de 81000306 hatası kafayı yiyeceğim. Virüs taraması yaptım nod32 ile sanırım birkaç dosyada vardı onları sildim live msn yi tekrar yükledim aynı. 7.5 sürümünü yükledim yenisini yükle mesajını aldım. Sorun nedir bulamadım. YARDIM EDİNNNNNN
Eski 12-10-2007   #19 (mesaj-linki)
Cvp: 8100306 Hatası lütfen bir çare bulun artık

arkadaşım modemi program ekle kaldırdan kaldır tekrar kur ve bağlan o sorunu halletmez ise msn sürümlerinden msn mesenger 8.1 i kur arkasından da msn me.. 8.5 beta yı kur belki o halleder hadi kolay gelsin hallolmaz ise telekomu ara anlat yardım cı olsunlar
Eski 12-10-2007   #20 (mesaj-linki)
turgutcaa
Cvp: 8100306 Hatası lütfen bir çare bulun artık

sağol deneyeyim. Telekom değil smile adsl arıyoruz ama adamlar sorun bizden değil diyor. Siz siz olun smile almayın arkadaşlar. Abone olana kadar iyi sonrasında unutuyorlar varlığınızı taki fatura zamanına kadar.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80070005 Windows Live Messenger Hatası CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 9 2 Gün Önce 14:08
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası trantmurat MSN Teknik Destek/Bilgiler 108 25-09-2009 03:05
MSN Hata Kodu 81000303 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:17
MSN Hata Kodu 81000365 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:07