Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-09-2007   #6 (mesaj-linki)
afr
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

arkadaslar ben burda yazanların hepsını denedım ama hıcbırı ıse yaramadı bunların hepsı dıer forumlarda da yazıyor sızın sıte msn sıtesı sız en ıyısını bılırsınız dıe uye oldum ama burda da hep aynı seyler lutfen yardımcı olun bana. basına gelen ya da bunu cozmeyı bılen yokmu Allah aşkına!!!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-09-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

Alıntı:
afr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ben burda yazanların hepsını denedım ama hıcbırı ıse yaramadı bunların hepsı dıer forumlarda da yazıyor sızın sıte msn sıtesı sız en ıyısını bılırsınız dıe uye oldum ama burda da hep aynı seyler lutfen yardımcı olun bana. basına gelen ya da bunu cozmeyı bılen yokmu Allah aşkına!!!
Modemizin markası/modeli ne? Ne zamandır bu sorunu yaşıyorsunuz? Ne gibi bir değişiklik yaptınız? Windows Messenger'ı denediniz mi?
Eski 30-09-2007   #8 (mesaj-linki)
afr

modemımın modeli RT102 AİR TİES 3 4 yıldır bu sorunu yasıorum ınternet aldıımdan berı hgıc gıremdım lıve msn ye ya da 7. 5 e sadece gecen yıla kadar wındows messengere gırebılıodum sımdı onada gıremıyom ama ınternet sayfalarına baglanmada hıc bır sorunum yok ayrıca bılg.da cok ıyı yane ust surumlerı kaldırmaz dıe dusunmeyın .Ama ınternette forumlarda yazılan cozum yollarını denedım hıc bırı ıse yaramadı sımdıye kadar yardımcı olursanız cok sevaba gecersınız lutfen yardım edın bana
Eski 30-09-2007   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
afr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
modemımın modeli RT102 AİR TİES 3 4 yıldır bu sorunu yasıorum ınternet aldıımdan berı hgıc gıremdım lıve msn ye ya da 7. 5 e sadece gecen yıla kadar wındows messengere gırebılıodum sımdı onada gıremıyom ama ınternet sayfalarına baglanmada hıc bır sorunum yok ayrıca bılg.da cok ıyı yane ust surumlerı kaldırmaz dıe dusunmeyın .Ama ınternette forumlarda yazılan cozum yollarını denedım hıc bırı ıse yaramadı sımdıye kadar yardımcı olursanız cok sevaba gecersınız lutfen yardım edın bana
Yaşadığınız problem, AirTies modemlerin güvenlik ayarlarının MSN Messenger'ın düzgün çalışmasını bir şekilde engellemesiyle ilgili bir problem.

Modeminizin ayarlar ekranına gidiniz. Firewall menüsü altında bulunan tüm seçeneklere tek tek tıklayınız ve "Enable" seçeneklerinin işaretini kaldırınız. Ayarlarınızı "Save" ile kaydedip modeminizi yeniden başlatınız.

Sonuç alamazsanız yine Firewall ekranında > Applications'a tıklayın, New tuşuna tıklayın, Application Name olarak MSN Messenger girin ve diğer tüm boşluklara 1863 yazın ve kaydedin.
Eski 30-09-2007   #10 (mesaj-linki)
afr

kardes hepsını anladım ama modemımım ayarlar kısmına nerden ulascam yane nereye tıklayıp bulcam ben bulamadım onu
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
81000306 msn de bu yazıyo, 81000306 sorunu, airties msn problem, aır tıes destek hataı, hata kodu 81000306 sorunu, hata kodu: 81000306 airties rt102, live msn firewall hatası, messenger hata kodu 81000306 airties, messengerde 81000306 hatasi, msn de 81000306 yazıyo, msn hata 81000306 sorunu, msn hatalı yazıyor, msn messenger windows firewall ayarlari, msnde 81000306 hata kodu, msnde 81000306 sorunu,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09866810 saniyede (48.84% PHP - 51.16% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR