| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası arkadaslar ben burda yazanların hepsını denedım ama hıcbırı ıse yaramadı bunların hepsı dıer forumlarda da yazıyor sızın sıte msn sıtesı sız en ıyısını bılırsınız dıe uye oldum ama burda da hep aynı seyler lutfen yardımcı olun bana. basına gelen ya da bunu cozmeyı bılen yokmu Allah aşkına!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
| ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
modemımın modeli RT102 AİR TİES 3 4 yıldır bu sorunu yasıorum ınternet aldıımdan berı hgıc gıremdım lıve msn ye ya da 7. 5 e sadece gecen yıla kadar wındows messengere gırebılıodum sımdı onada gıremıyom ama ınternet sayfalarına baglanmada hıc bır sorunum yok ayrıca bılg.da cok ıyı yane ust surumlerı kaldırmaz dıe dusunmeyın .Ama ınternette forumlarda yazılan cozum yollarını denedım hıc bırı ıse yaramadı sımdıye kadar yardımcı olursanız cok sevaba gecersınız lutfen yardım edın bana
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
Modeminizin ayarlar ekranına gidiniz. Firewall menüsü altında bulunan tüm seçeneklere tek tek tıklayınız ve "Enable" seçeneklerinin işaretini kaldırınız. Ayarlarınızı "Save" ile kaydedip modeminizi yeniden başlatınız. Sonuç alamazsanız yine Firewall ekranında > Applications'a tıklayın, New tuşuna tıklayın, Application Name olarak MSN Messenger girin ve diğer tüm boşluklara 1863 yazın ve kaydedin. | ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
kardes hepsını anladım ama modemımım ayarlar kısmına nerden ulascam yane nereye tıklayıp bulcam ben bulamadım onu
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||