Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-10-2007   #21 (mesaj-linki)
turgutcaa
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

modemi de yeniden kurdum yine olmadı arkadaşlar ne lanet bir hata bu yok mu çaresiiiiiiiiiiiiiiiii
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-10-2007   #22 (mesaj-linki)
comrade23
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

ben geri geldim... aslında hiç gitmemiştim. uzaktan uzaktan sizi takip ediyordum. gördüm kü bi arkadaşımız daha bu sorundan kurtuldu ama ben hala uğraşıyorum..

Sorumu tekrarlamak ve bazı kısımlar eklemek istiyorum.

Airties wus-300 ile laptop ve masaüstü pc arasında kablosuz ağ kurdum ve güzelce paylaştırdım. (Ethernet kablosu Masaüstü pc de takılı)
Msn ve msn siteleri (msn.com - hotmail.com - live.com) ve Microsoft ile ilgili siteler açılmıyor.

Fakat garip olan olay (ve asıl canımı sıkan olay)
Ethernet kablosunu laptop a takınca, masaüstü Pc ile sorunsuz msn vb. siteler çalışıyor.

Yani böyle bir durum söz konusu olunca demekki;
- modemle ilgili problem yok
- güvenlik duvarları, firewall vs. problem yok
- her 2 pc yi defalarca formatladığıma göre Yazılımsal hata yok.
? sorun nedir yaa ? walla çok sıkıldım artık Laptop u açasım gelmiyo yaa yardım edin

telekom adsl war. Pikatel combo ve Zoom x4 (çalışmıyo die yeni almıştım.) modemlerim war.
bahsettiğim (Uyuz alet) Air ties Wus-300 Usb war. Bu kadar.. ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Herkese kolay gelsin..
Eski 28-10-2007   #23 (mesaj-linki)

Alıntı:
comrade23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben geri geldim... aslında hiç gitmemiştim. uzaktan uzaktan sizi takip ediyordum. gördüm kü bi arkadaşımız daha bu sorundan kurtuldu ama ben hala uğraşıyorum..

Sorumu tekrarlamak ve bazı kısımlar eklemek istiyorum.

Airties wus-300 ile laptop ve masaüstü pc arasında kablosuz ağ kurdum ve güzelce paylaştırdım. (Ethernet kablosu Masaüstü pc de takılı)
Msn ve msn siteleri (msn.com - hotmail.com - live.com) ve Microsoft ile ilgili siteler açılmıyor.

Fakat garip olan olay (ve asıl canımı sıkan olay)
Ethernet kablosunu laptop a takınca, masaüstü Pc ile sorunsuz msn vb. siteler çalışıyor.

Yani böyle bir durum söz konusu olunca demekki;
- modemle ilgili problem yok
- güvenlik duvarları, firewall vs. problem yok
- her 2 pc yi defalarca formatladığıma göre Yazılımsal hata yok.
? sorun nedir yaa ? walla çok sıkıldım artık Laptop u açasım gelmiyo yaa yardım edin

telekom adsl war. Pikatel combo ve Zoom x4 (çalışmıyo die yeni almıştım.) modemlerim war.
bahsettiğim (Uyuz alet) Air ties Wus-300 Usb war. Bu kadar.. ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Herkese kolay gelsin..
Pikatel combo ve Zoom x4 modemleriniz çalışmıyor mu?
Eski 28-10-2007   #24 (mesaj-linki)
comrade23

modemler çalışıyor şu anda Pikatel combo takılı...
Eski 28-10-2007   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
Ağ ayarlarını, IP atamalarını, ağ geçidini kontrol ettiniz mi? Bunları değiştirdiğinizde herhangi bir değişiklik oluyor mu? Ayrıca ilk IP adresini yeğlenen DNS sunucusu bölümüne girip tekrar deneyin...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
81000306 hata raporu, 81000306 msn sorunu nedir, 81000306 nedir, bazı siteler açılmıyor, hata kodu 81000306 nedir, hata kodu : 81000306, hata rapor, hata raporu 81000306, laptop bazı siteleri açmıyor, microsoft siteleri açılmıyor, msn hata raporu, msn hata raporu 81000306, msn hata raporu istiyor, msn live 81000306 hatası, msn live hata raporu,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09609008 saniyede (51.51% PHP - 48.49% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR