MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-03-2008   #41 (mesaj-linki)
turkuaz81

buraya ulaşıp ne yapcaz acaba arkadaşım.

bunu düzeltmek için ne yapmalıyız supporta mail attım.

Son Düzenleyen Fırtına; 16-03-2008 @ 20:33. Sebep: Mesajlar birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-03-2008   #42 (mesaj-linki)
ZafiraBJK
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası

hotmail.com uzantılı mail msn ' girerken gmail.com ile msn e giriş yapamıyorum.. farklı bi çözümü yokmu bunun? yardım edin lütfen.. sabahtan beri açamıyorum. pc den kaynaklanan sorun değil. başka pc dede açmıyor gmail.com lu adresi..
Eski 18-03-2008   #43 (mesaj-linki)

arkadaslar bende 81000306 hatası cıktı. webten gırmeyi denedım soyle bı yazı geldı : Pop-up blocker detected. ve altında da su yazıordu : To use Web Messenger, your web browser must allow pop-up windows. For information about allowing pop-up windows, see the instructions for your pop-up blocking software. ingilizcem olmadı ıcın anlayamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Eski 20-03-2008   #44 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ZafiraBJK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hotmail.com uzantılı mail msn ' girerken gmail.com ile msn e giriş yapamıyorum.. farklı bi çözümü yokmu bunun? yardım edin lütfen.. sabahtan beri açamıyorum. pc den kaynaklanan sorun değil. başka pc dede açmıyor gmail.com lu adresi..
Sizin yapabileceğiniz pek birşey yok sanırım. Bekleyin...

wolf1404 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar bende 81000306 hatası cıktı. webten gırmeyi denedım soyle bı yazı geldı : Pop-up blocker detected. ve altında da su yazıordu : To use Web Messenger, your web browser must allow pop-up windows. For information about allowing pop-up windows, see the instructions for your pop-up blocking software. ingilizcem olmadı ıcın anlayamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Açılır pencere engelleyicisi tespit edildi, diyor. Web messenger'ı kullanırken, açılır pencereler açılacağı için izin vermeniz gerekiyor diyor, Internet Explorer seçeneklerinde Açılır pencere ayarlarını bulabilirisniz.
Eski 16-04-2008   #45 (mesaj-linki)
murat52

Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum 81000306 hatası. Sabahtan beri iş yerinde yapmadığım işlem kalmadı. Windows ve messenger ı güncelledim. Bunlarda yetmedi eski Windows messenger de denedim msn adresimi yine açamadım. Diger adreslerimi sorunsuz açabiliyorum. İşin ilgin tarafı evde, işte ve başka birçok yerde denedim yine oturum açamadım aynı hata kodu karşıma çıkıyor. Diğer adreslerde yine sorun yok. www hotmail com adresinden mail sayfama girebiliyor maillerimi okuyabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardıımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Eski 24-04-2008   #46 (mesaj-linki)
Jeckal

olayı çözdüm eger makinada birden fazla ethernet bagdastırıcısı uydu kartı vs varsa disable edin oburlerini hemen online oluo ....
Eski 26-04-2008   #47 (mesaj-linki)

bilgisayarıma plus ve discovery kurdum..sistem dosyası hatası veriyor..niyeki?
Eski 04-05-2008   #48 (mesaj-linki)
ccaannssu

nightwolf410 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Öncelikle herhangi bir intenet tarayıcınızı açın(internet explorer, mozilla firefox, opera) daha sonra adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın ve enter layın. açılan sayfada
"kullanıcı adı: admin"
"şifre:admin"
olacak şekilde doldurun ve giriş e tıklayın.
yapılandır sekmesinden bağlantı adına tıklayın benimki ISS_2 sol altta veya sayfanın herhangi bir yerinde Enforce MTU veya Active MTU yazısını seçin(işaretleyin).
daha sonra uygula, kaydet deyin tarayıcınızı kapatıp tekrar deneyin.

bndede 306 hata kodu verioduu yani sistem dosyası hatası.. aynen bu söyleneni yaptımm artık olmuo oluncada yine aynısını yapıormmm
Eski 22-05-2008   #49 (mesaj-linki)
sharkysilver

Arkadaşlar bende herkez gibi aynı problemden dolayı burdayım. 1 hafta önce bu durum başıma geldi ve bende msn'e girememekteyim. Bukadarlada kalmayıp diğer hiç bir microsoft sitesinede giremiyorum. (windows update, hotmail, microsoft, etc.) Modem ayarları ve diğer daha önceki 10 sayfada bahsi geçen herşeyi denedim ancak işe yaramadı hiçbirşey.
Msn messenger'ı bile bir derginin cd'sinden tekrar yükledim. Yani onu indirmek için bile bağlanamıyorum. Ancak bu siteler dışında problemsizim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
Eski 22-05-2008   #50 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sharkysilver adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bende herkez gibi aynı problemden dolayı burdayım. 1 hafta önce bu durum başıma geldi ve bende msn'e girememekteyim. Bukadarlada kalmayıp diğer hiç bir microsoft sitesinede giremiyorum. (windows update, hotmail, microsoft, etc.) Modem ayarları ve diğer daha önceki 10 sayfada bahsi geçen herşeyi denedim ancak işe yaramadı hiçbirşey.
Msn messenger'ı bile bir derginin cd'sinden tekrar yükledim. Yani onu indirmek için bile bağlanamıyorum. Ancak bu siteler dışında problemsizim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar.
Bir hafta önce sisteminizde ne gibi bir değişiklik yaptınız? Virüs ya da başka bir zararlı kodun sisteminize bulaşmış olma ihtimali var mı? C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasının içinde çok fazla sayıda girdi var mı? Bu sorun Internet Explorer dışındaki tarayıcılarda da var mı?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
81000306, hata 81000306 hata,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80070005 Windows Live Messenger Hatası CrasHofCinneT MSN Teknik Destek/Bilgiler 9 1 Gün Önce 14:08
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası trantmurat MSN Teknik Destek/Bilgiler 108 25-09-2009 03:05
MSN Hata Kodu 81000303 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:17
MSN Hata Kodu 81000365 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:07