Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-08-2007   #1 (mesaj-linki)
Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
Hata Kodu 81000306 : Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
  2. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
  3. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun.
  4. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
  5. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun.
  6. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
  7. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-09-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
sa. 81000306 hata kodunu yaklaşık 1 aydır alıyorum..
buradaki bazı çözümleri denedim. olmadı..

evimde airties wus-300 ile laptop ve masaüstü bağlantısı kurdum internet, gtalk, yahoo, vb.. herşey açılıyor. fakat msn 81000306 hatası veriyor.
adsl kullanıyorm.güvenlik duvarı her 2 pc de kapalı. Msn sürüm hepsini denedim. şuanda 8.1
Ne yapmak lazım sizce ??
bu arada önceden 2 laptopu kablosuz ağ ile bağlamıştım. sorun yoktu.Şimdiden teşekkür ederim. Vista + Xp 2sindede çalışmıyo.denedim.
Eski 01-09-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Alıntı:
comrade23 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sa. 81000306 hata kodunu yaklaşık 1 aydır alıyorum..
buradaki bazı çözümleri denedim. olmadı..

evimde airties wus-300 ile laptop ve masaüstü bağlantısı kurdum internet, gtalk, yahoo, vb.. herşey açılıyor. fakat msn 81000306 hatası veriyor.
adsl kullanıyorm.güvenlik duvarı her 2 pc de kapalı. Msn sürüm hepsini denedim. şuanda 8.1
Ne yapmak lazım sizce ??
bu arada önceden 2 laptopu kablosuz ağ ile bağlamıştım. sorun yoktu.Şimdiden teşekkür ederim. Vista + Xp 2sindede çalışmıyo.denedim.
İlk şüphelenmeniz gereken modeminiz/modem ayarlarınız. Internet Explorer'da siteleri görüntüleyebiliyorken MSN'e giremiyorsanız, MSN'e girebilirken internet bağlantısı gerektiren başka programları kullanamıyorsanız, modeminizden veya modem ayarlarınızdan şüphe edebilirsiniz.

Dialup, GPRS bağlantısı ya da başka bir modemle deneme şansınız varsa bu şekilde bir kontrol edin. Bütün güvenlik yazılımlarınızın (anti-virus-firewall) kapalı olduğunu belirtmişsiniz.

Windows Update'ten tüm güncelleştirmeleri indirmeyi de deneyebilirsiniz. Son olarak Windows Messenger kullanarak oturum açabiliyor musunuz?
Eski 01-09-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
windows messenger de de açılmıyo zaten başta bişey arıyo...şimdi hatırlamıyrm... o hiç bitmiyo bende sıkılıp kapatıyrm..modeme resstart atıyım ben bi bakalım..
Eski 12-09-2007   #5 (mesaj-linki)
nightwolf410
Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
Öncelikle herhangi bir intenet tarayıcınızı açın(internet explorer, mozilla firefox, opera) daha sonra adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın ve enter layın. açılan sayfada
"kullanıcı adı: admin"
"şifre:admin"
olacak şekilde doldurun ve giriş e tıklayın.
yapılandır sekmesinden bağlantı adına tıklayın benimki ISS_2 sol altta veya sayfanın herhangi bir yerinde Enforce MTU veya Active MTU yazısını seçin(işaretleyin).
daha sonra uygula, kaydet deyin tarayıcınızı kapatıp tekrar deneyin.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
81000306 81000306 hata 81000306 hata kodu 81000306 hatası 81000306 msn hata kodu hata 81000306 hata kodu 81000306 hata kodu 81000306 msn hata kodu: 81000306 hata kodu:81000306 messenger hata kodu 81000306 msn 81000306 msn 81000306 hata kodu msn hata kodu 81000306 msn hata kodu:81000306
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:02
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12567091 saniyede (53.85% PHP - 46.15% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR