| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Hata Kodu 81000306 : Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
Alternatif çözüm önerisi: http://login.live.com/ adresinden hesabınızla giriş yaptıktan sonra şifrenizi (parolanızı) değiştirmeyi ve daha sonra Messenger oturumu açmayı deneyin. Son Düzenleyen NeutralizeR; 27-08-2009 @ 20:37. Sebep: Alternatif çözüm önerisi eklendi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
sa. 81000306 hata kodunu yaklaşık 1 aydır alıyorum.. buradaki bazı çözümleri denedim. olmadı.. evimde airties wus-300 ile laptop ve masaüstü bağlantısı kurdum internet, gtalk, yahoo, vb.. herşey açılıyor. fakat msn 81000306 hatası veriyor. adsl kullanıyorm.güvenlik duvarı her 2 pc de kapalı. Msn sürüm hepsini denedim. şuanda 8.1 Ne yapmak lazım sizce ?? bu arada önceden 2 laptopu kablosuz ağ ile bağlamıştım. sorun yoktu.Şimdiden teşekkür ederim. Vista + Xp 2sindede çalışmıyo.denedim. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekDialup, GPRS bağlantısı ya da başka bir modemle deneme şansınız varsa bu şekilde bir kontrol edin. Bütün güvenlik yazılımlarınızın (anti-virus-firewall) kapalı olduğunu belirtmişsiniz. Windows Update'ten tüm güncelleştirmeleri indirmeyi de deneyebilirsiniz. Son olarak Windows Messenger kullanarak oturum açabiliyor musunuz? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası
windows messenger de de açılmıyo zaten başta bişey arıyo...şimdi hatırlamıyrm... o hiç bitmiyo bende sıkılıp kapatıyrm..modeme resstart atıyım ben bi bakalım..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Öncelikle herhangi bir intenet tarayıcınızı açın(internet explorer, mozilla firefox, opera) daha sonra adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın ve enter layın. açılan sayfada "kullanıcı adı: admin" "şifre:admin" olacak şekilde doldurun ve giriş e tıklayın. yapılandır sekmesinden bağlantı adına tıklayın benimki ISS_2 sol altta veya sayfanın herhangi bir yerinde Enforce MTU veya Active MTU yazısını seçin(işaretleyin). daha sonra uygula, kaydet deyin tarayıcınızı kapatıp tekrar deneyin. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası arkadaslar ben burda yazanların hepsını denedım ama hıcbırı ıse yaramadı bunların hepsı dıer forumlarda da yazıyor sızın sıte msn sıtesı sız en ıyısını bılırsınız dıe uye oldum ama burda da hep aynı seyler lutfen yardımcı olun bana. basına gelen ya da bunu cozmeyı bılen yokmu Allah aşkına!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
modemımın modeli RT102 AİR TİES 3 4 yıldır bu sorunu yasıorum ınternet aldıımdan berı hgıc gıremdım lıve msn ye ya da 7. 5 e sadece gecen yıla kadar wındows messengere gırebılıodum sımdı onada gıremıyom ama ınternet sayfalarına baglanmada hıc bır sorunum yok ayrıca bılg.da cok ıyı yane ust surumlerı kaldırmaz dıe dusunmeyın .Ama ınternette forumlarda yazılan cozum yollarını denedım hıc bırı ıse yaramadı sımdıye kadar yardımcı olursanız cok sevaba gecersınız lutfen yardım edın bana
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger HatasıModeminizin ayarlar ekranına gidiniz. Firewall menüsü altında bulunan tüm seçeneklere tek tek tıklayınız ve "Enable" seçeneklerinin işaretini kaldırınız. Ayarlarınızı "Save" ile kaydedip modeminizi yeniden başlatınız. Sonuç alamazsanız yine Firewall ekranında > Applications'a tıklayın, New tuşuna tıklayın, Application Name olarak MSN Messenger girin ve diğer tüm boşluklara 1863 yazın ve kaydedin. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kardes hepsını anladım ama modemımım ayarlar kısmına nerden ulascam yane nereye tıklayıp bulcam ben bulamadım onu
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 81000306, 81000306 hata kodu, 81000306 hatası, hata kodu 81000306, msn hata kodu 81000306, |
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 1 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | trantmurat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 108 | 25-09-2009 03:05 |
| MSN Hata Kodu 80070005 Windows Live Messenger Hatası | CrasHofCinneT | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 8 | 10-09-2009 12:45 |
| MSN Hata Kodu 81000303 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 20:17 |
| MSN Hata Kodu 81000365 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 20:07 |