Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-03-2006   #51 (mesaj-linki)
sagopa378
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)

yaa ben yükledim ama benim msnimin sifresi betaya uyumlu değilmiş ondan girmio msn sifremi kac kere değiştirdim ama hala bir değişiklik yok ne yapmalıyım yaa....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-03-2006   #52 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger İle Paylaşım Klasörü

Windows Live Messenger İle Paylaşım Klasörü Oluşturmak Aşağıda Resimli Olarak Gösterilmektedir.

İlk Yapmanız Gereken Windows Live Messenger 8.0'ı Bilgisayarınıza Kurmak Olacaktır. Karşı Taraftada Windows Live Messenger 8.0 Kurulu Olmak Zorundadır.

Yukarıdaki Resimde Windows Live Messenger'ın Kişi Listesi Görülmektedir. Paylaşım Klasörü Açacağımız Kişi ve Ondada Windows Live Messenger'ın Kurulu Olduğunu Bildiğimiz Bir Kişiyi Seçeceksiniz. Kısaca Karşı Tarafta Windows Live Messenger Kurulu İse Kişi Listemizi Açıp Kişimize Faremizin Sağ Tuşu İle Tıklıyoruz.

Gördüğünüz Gibi Paylaşım Klasörü Açacağımız Kişiye Sağ Tıkladığımızda Açılan Menüde Paylaşım Klasörü Aç veya Oluştur Seçeneğini Görüyoruz, Seçeneğe Tıklıyoruz Paylaşım Klasörü Oluşturmak veya Açmak İçin.!

Seçeneği Seçtikten Sonra Yukarıda Resimde Görülen Pencere Açılmaktadır. Bu Pencere Paylaşım Yapacağımız Dosyaları İçermektedir ve Görülmektedir. Örnek Olarak Defens Yeralti İsimli Zip Dosyasını Paylaşıma Sunuyoruz Birbirimize ve Dosya Boyutuna Göre Aşağıdaki Durum Çubuğunda Dosyanın Paylaşıma Yüklendiğini Görebiliyoruz.

Paylaşım Klasörü Penceresinde Bulunan Seçenekleri Görüyoruz Yukarıdaki Resimde. Paylaşım Klasörü Oluşturduğumuz Kişi İle Yukarıdaki Seçenekleri Kullanarak Dosya Ekliyebiliriz, Dosyaların Görünümünü Değiştirebiliriz, Paylaşım Klasörümüzde Ne Olmuş Ne Bitmiş Olduğunu Etkinlik Günlüğü Tarafından Öğrenebiliriz ve Bütün Paylaşımlarımızı Duraklata Biliriz İstersek. Paylaşım Klasörleri Penceresinde Bunlar Yer Almaktadır ve Yapılmaktadır.

Buraya Kadar Kişilerimiz İle Paylaşım Klasörü Oluşturmak veya Açma'yı Gördük.!

Şimdi Kişiler İle Paylaşım Klasörlerimize Göz Atmayı Görücez.!

Yukardaki Resimde Kişi Listemiz Görülmektedir Kişi Listemizin "Kişisel Bir İleti Yazın" Kısmının Hemen Altında 3 Adet Kutucuk Şeklinde Simgeler Görüyoruz O Simgelerden Ortadakine Yani Yeşil Simgeli Klasöre Tıkladığımızda Kişiler İle Yapılan, Açılan Paylaşım Klasörlerimizi Görebiliriz.

Bir Önceki Mesajdaki Yere Tıkladığımızda Yukarıdaki Resimdeki Pencere Açılmaktadır ve Kişiler İle Yaptığımız Paylaşım Klasörlerini Görmektedir. Bu Pencereden Hangi Kişi İle Dosya Aktarımı Yapacaksak Kişinin Klasörüne Girerek Aktaracağımız Dosyaları Seçenekler Aracılığı İle Paylaşım Yapabiliyoruz..

Buraya Kadar Kişiler İle Nasıl Paylaşım Klasörü Oluşturulur veya Açılacağını, Nasıl Yapacağımızı Tam Anlamıyla Gördük.!

Peki Karşı Taraf Zararlı Bir İçerik Gönderirse Ne Yapacağız vs vs Gibi Soruları Düşünenler.! İlk Defa Windows Live Messenger 8.0 Kurup Paylaşım Klasörü Oluşturmak veya Açmak İstediğimizde Pencerede Windows Live Safety Scanner İsimli Yazıyı Görür. O Yazıya Tıklayıp Gerekli Koruma Programını Yükledikten Sonrada Bu Sorunları Düşünmemize Gerek Kalmıyacaktır.
Eski 23-03-2006   #53 (mesaj-linki)
team-one
Cvp: Baglanti sorunu yasayan arkadaslar icin..

Alıntı:
overdoze adlı kullanıcıdan alıntı
Bağlantı sorunu programı ilk yüklediğimde bende de oluştu..
MSN 7.5 kullanırken bilgisayarımda PLus ve Discovery yüklüydü..
ÖNce Plus'ı kaldırdım.. Denedim yine çalışmadı..
Sonra discovery'i kaldırmadan, Başlat Menüsünden Programlar oradan da Discover'nin bağlı bulunduğu klasöre gidip, Discovery'ye kapat dedim.
Sonra programı yeniden başlattığımda çalışıyordu..
XP gibi çok renkli bir program olmuş..
MSXLabs en kısa sürede Discovery ve Plus gibi 8.0'ın güncelleştirmelerini kontrol edip, siteye eklemenizi bekliyoruz..

ben senin dediginide yaptım sayın kardesim yinede olmuyor bende aynen soyle cıkıyor..diger uylerin yorumunuda okudum cogu boyle bi sorunla karsılasmıs..ne yamlaıyım

acil yardım msnsiz kaldım
Eski 23-03-2006   #54 (mesaj-linki)
Cvp: Baglanti sorunu yasayan arkadaslar icin..

Alıntı:
™§ê©®êT™ adlı kullanıcıdan alıntı
ben senin dediginide yaptım sayın kardesim yinede olmuyor bende aynen soyle cıkıyor..diger uylerin yorumunuda okudum cogu boyle bi sorunla karsılasmıs..ne yamlaıyım

acil yardım msnsiz kaldım
Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Live Messenger'ın tüm passport hesaplarında davetiye gerekmeden oturum açılmasına izin verilen public beta sürümü her dilde yayınlandı. Artık davetiye ya da yama uygulama derdi olmadan MSN Messenger'ın yeni nesil sürümü olan Windows Live Messenger'ı siz de deneyebilir, kullanabilirsiniz.
MSN Messenger Türkiye sayfasında henüz Windows Live Messenger Beta ile ilgili bir haber bulunmamakta fakat kısa bir süre sonra güncellenecektir. http://messenger.msn.com/Xp/Default.aspx?mkt=tr-tr
MSN Messenger ABD sayfasında ise sağ tarafta yeni beta ile ilgili bazı bağlantılar mevcut. http://messenger.msn.com/Xp/Default.aspx?mkt=en-us

Messenger Plus!, MessengerDiscovery ve StuffPlug-NG
"Live" sürümleri yapım aşamasındalar ve kısa bir süre sonra beta ya da final sürüm olarak yayınlanacaklar. En yaygın kullanılan bu üç eklenti de şu an itibariyle Windows Live Messenger ile uyumlu değil maalesef.

Güncelleme: Haberi yayınlamamızdan bir gün sonra Microsoft prosedürde bir değişiklik yaptı. Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanarak oturum açabilmeniz için kendi kendinizi beta programına davet etmeniz gerekiyor (Bir nevi kullanım sözleşmesi kabulü).
Bu işlem için aşağıdaki otomatik davet bağlantısına tıklayın:
Ek 5816
Windows Live Messenger Beta: Otomatik Kabul

Bağlantıya tıkladıktan sonra hesabınızla giriş yapın ve "I Agree" tuşuna tıklayın. Hepsi bu kadar, artık siz de Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanıcısısınız.

Gerekli Açıklama Yapılmıştır.
Eski 23-03-2006   #55 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)

arkadaşlar sanırım bu oturum açılmama sebebi adresimizi doğrulamamış olmamız çünkü benim xxxxx@hotmail.com adresimle msn 8 beta açılırken xxxx@kaptan.com msn adresimlee msn imi açamıyorum ve arkadaşlarında dediği hata penceresi çıkıyoo yanii kısacasıı sanırım beeta ile hotmail.com uzantıya sahip olamayan adresleri msn de açamayacazz bu sorun inşallah asıl sürümde de devam etmez edersee yandık vallahi yada msxlabs bu soruna bi çare bulabilirmi acaba eminim bulurr saygılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger oluşturma, msn paylaşım klasörü oluşturma, paylaşım klasörü nasıl oluşturulur, paylaşım klasörü nedir, paylaşım klasörü oluşturma, paylaşım klasörü oluşturmak, windows live messenger kurumu, windows live messenger oluştur, windows live oluştur, windows messenger oluştur,
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 28 4 Gün Önce 14:09
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16106391 saniyede (72.80% PHP - 27.20% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR