| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
yaa ben yükledim ama benim msnimin sifresi betaya uyumlu değilmiş ondan girmio msn sifremi kac kere değiştirdim ama hala bir değişiklik yok ne yapmalıyım yaa....
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Windows Live Messenger İle Paylaşım Klasörü Windows Live Messenger İle Paylaşım Klasörü Oluşturmak Aşağıda Resimli Olarak Gösterilmektedir. İlk Yapmanız Gereken Windows Live Messenger 8.0'ı Bilgisayarınıza Kurmak Olacaktır. Karşı Taraftada Windows Live Messenger 8.0 Kurulu Olmak Zorundadır. ![]() Yukarıdaki Resimde Windows Live Messenger'ın Kişi Listesi Görülmektedir. Paylaşım Klasörü Açacağımız Kişi ve Ondada Windows Live Messenger'ın Kurulu Olduğunu Bildiğimiz Bir Kişiyi Seçeceksiniz. Kısaca Karşı Tarafta Windows Live Messenger Kurulu İse Kişi Listemizi Açıp Kişimize Faremizin Sağ Tuşu İle Tıklıyoruz. ![]() Gördüğünüz Gibi Paylaşım Klasörü Açacağımız Kişiye Sağ Tıkladığımızda Açılan Menüde Paylaşım Klasörü Aç veya Oluştur Seçeneğini Görüyoruz, Seçeneğe Tıklıyoruz Paylaşım Klasörü Oluşturmak veya Açmak İçin.! ![]() Seçeneği Seçtikten Sonra Yukarıda Resimde Görülen Pencere Açılmaktadır. Bu Pencere Paylaşım Yapacağımız Dosyaları İçermektedir ve Görülmektedir. Örnek Olarak Defens Yeralti İsimli Zip Dosyasını Paylaşıma Sunuyoruz Birbirimize ve Dosya Boyutuna Göre Aşağıdaki Durum Çubuğunda Dosyanın Paylaşıma Yüklendiğini Görebiliyoruz. ![]() Paylaşım Klasörü Penceresinde Bulunan Seçenekleri Görüyoruz Yukarıdaki Resimde. Paylaşım Klasörü Oluşturduğumuz Kişi İle Yukarıdaki Seçenekleri Kullanarak Dosya Ekliyebiliriz, Dosyaların Görünümünü Değiştirebiliriz, Paylaşım Klasörümüzde Ne Olmuş Ne Bitmiş Olduğunu Etkinlik Günlüğü Tarafından Öğrenebiliriz ve Bütün Paylaşımlarımızı Duraklata Biliriz İstersek. Paylaşım Klasörleri Penceresinde Bunlar Yer Almaktadır ve Yapılmaktadır. Buraya Kadar Kişilerimiz İle Paylaşım Klasörü Oluşturmak veya Açma'yı Gördük.! ![]() Şimdi Kişiler İle Paylaşım Klasörlerimize Göz Atmayı Görücez.! Yukardaki Resimde Kişi Listemiz Görülmektedir Kişi Listemizin "Kişisel Bir İleti Yazın" Kısmının Hemen Altında 3 Adet Kutucuk Şeklinde Simgeler Görüyoruz O Simgelerden Ortadakine Yani Yeşil Simgeli Klasöre Tıkladığımızda Kişiler İle Yapılan, Açılan Paylaşım Klasörlerimizi Görebiliriz. ![]() Bir Önceki Mesajdaki Yere Tıkladığımızda Yukarıdaki Resimdeki Pencere Açılmaktadır ve Kişiler İle Yaptığımız Paylaşım Klasörlerini Görmektedir. Bu Pencereden Hangi Kişi İle Dosya Aktarımı Yapacaksak Kişinin Klasörüne Girerek Aktaracağımız Dosyaları Seçenekler Aracılığı İle Paylaşım Yapabiliyoruz.. Buraya Kadar Kişiler İle Nasıl Paylaşım Klasörü Oluşturulur veya Açılacağını, Nasıl Yapacağımızı Tam Anlamıyla Gördük.! Peki Karşı Taraf Zararlı Bir İçerik Gönderirse Ne Yapacağız vs vs Gibi Soruları Düşünenler.! İlk Defa Windows Live Messenger 8.0 Kurup Paylaşım Klasörü Oluşturmak veya Açmak İstediğimizde Pencerede Windows Live Safety Scanner İsimli Yazıyı Görür. O Yazıya Tıklayıp Gerekli Koruma Programını Yükledikten Sonrada Bu Sorunları Düşünmemize Gerek Kalmıyacaktır. | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Cvp: Baglanti sorunu yasayan arkadaslar icin.. Alıntı:
![]() acil yardım msnsiz kaldım | ||
|
| | #54 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Baglanti sorunu yasayan arkadaslar icin.. Alıntı:
Alıntı:
Gerekli Açıklama Yapılmıştır. | |||
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
arkadaşlar sanırım bu oturum açılmama sebebi adresimizi doğrulamamış olmamız çünkü benim xxxxx@hotmail.com adresimle msn 8 beta açılırken xxxx@kaptan.com msn adresimlee msn imi açamıyorum ve arkadaşlarında dediği hata penceresi çıkıyoo yanii kısacasıı sanırım beeta ile hotmail.com uzantıya sahip olamayan adresleri msn de açamayacazz bu sorun inşallah asıl sürümde de devam etmez edersee yandık vallahi yada msxlabs bu soruna bi çare bulabilirmi acaba eminim bulurr saygılar
| |
|
![]() |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 28 | 4 Gün Önce 14:09 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||