Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-05-2006   #101 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)

metallica_270 adlı kullanıcıdan alıntı
olmuyor arkadaşım yardımların için tşkler.
Başlat > Çalıştır > msiexec /unreg yazıp enter'layın. İşlemin tamamlanmasını bekleyin.

Başlat > Çalıştır > msiexec /regserver yazıp enter'layın. Messenger'ı tekrar kurmayı deneyin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 07-05-2006   #102 (mesaj-linki)
nebula72

kişilerim ofline görünüyo listeyi silip import edince normale dönüyo ama oturum kapatıp açtıktan sonra tekrar aynı sorun devam ediyor
Eski 07-05-2006   #103 (mesaj-linki)
tomisus

bende birden fazla kullanıcı ile kullanmak için kaydolma linkini ilk tıkladığımda kendimi kaydettim fakat aynı linki tekrar tıkladığım zaman başka kullanıcı kaydı yapmak için karşıdan yükle ekranı çıkıyor ve kayıt ekranı çıkmıyor ve sadece ben bağlanabiliyorum şu anda..acaba bu nasıl düzeltilecek yardımcı olursanız sevinirim
Eski 08-05-2006   #104 (mesaj-linki)
KsK_OnLiNe

Msn

Msn plus live messenger 4.0 çıktı piyasaya ufak ayarla gayet iyi çalışıyor.

Son Düzenleyen KsK_OnLiNe; 08-05-2006 @ 14:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-05-2006   #105 (mesaj-linki)
Zumruduanka

Abı ben gorevlılere bır tbrık mesajı yazıyım =) yaw cok guzel bır acıklama hazırlamıs ama sorularınız bıtmıyor =))

Arkadaslar ılk mesajda verılen ılk lınk gırın lıve ıd gırıs yapın sonra sıze ıng surumu download edın dıyecek sız onu etmeyın sayfayı kapayın

sonra

TURKCE OLANI INDIRIN MSN 7,5 KAPAYIN ONDAN SONRA TURKCE OLAN SURUMUN INSTALL EDERKEN AYARLARI ILE OYNAMAYIN INDIRIN ACIN BU KADAR BASIT =)
Eski 09-05-2006   #106 (mesaj-linki)
volkan75

ben de msn 8 beta yı kurdum kendinizi doğru kayıt ettirdiğinizde problem kalmıyo deneyin tavsiye ederim

merhaba ben fatma msn 8 betayı yükledim gayet normal çalışıyo yazılanları doğru okuyup aynen uygulayın bide kendinizi kayıt ettirin yoksa yüklemenin ne anlamı kalırki dimi ama

Son Düzenleyen volkan75; 09-05-2006 @ 15:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 09-05-2006   #107 (mesaj-linki)
selen_15

ben programı yükledim yanında yüklememmiz gereken yamayı da yükledim ama oturum açarken bana şöyle bir hata veriyo :oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu windows live messenger beta sürümüze izin verilemez. hata kodu:810003cc
ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.....
Eski 10-05-2006   #108 (mesaj-linki)
mtolgacengiz

arkadaşlar eski beta dan ne farkı var bunun ben daha önce denedim ama hiç randımanlı değli bir kere her kişiyi mutlaka bi guruba almanız gerekiyor...ne bileyim.mutlu olan varmı yükleyipde deneyenler arasında?
Eski 11-05-2006   #109 (mesaj-linki)
MaRaNtZz

Türkçe paket çok iyi ellerinize sağlık...
Eski 13-05-2006   #110 (mesaj-linki)
soner0606

selam ,,,isyerinde bilgi islemden engelli mesenger e acabilirmiyizz?????

arkadaslarr,,isyerinde bilgi islem tarafindan engellenmiss messengere girebilirmiyizz

Son Düzenleyen soner0606; 13-05-2006 @ 01:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, public, türkçe, windows
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 258 2 Gün Önce 17:11
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32