| | #101 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
Başlat > Çalıştır > msiexec /regserver yazıp enter'layın. Messenger'ı tekrar kurmayı deneyin. | |||||
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
kişilerim ofline görünüyo listeyi silip import edince normale dönüyo ama oturum kapatıp açtıktan sonra tekrar aynı sorun devam ediyor
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
bende birden fazla kullanıcı ile kullanmak için kaydolma linkini ilk tıkladığımda kendimi kaydettim fakat aynı linki tekrar tıkladığım zaman başka kullanıcı kaydı yapmak için karşıdan yükle ekranı çıkıyor ve kayıt ekranı çıkmıyor ve sadece ben bağlanabiliyorum şu anda..acaba bu nasıl düzeltilecek yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Msn Msn plus live messenger 4.0 çıktı piyasaya ufak ayarla gayet iyi çalışıyor. Son Düzenleyen KsK_OnLiNe; 08-05-2006 @ 14:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)Abı ben gorevlılere bır tbrık mesajı yazıyım =) yaw cok guzel bır acıklama hazırlamıs ama sorularınız bıtmıyor =)) Arkadaslar ılk mesajda verılen ılk lınk gırın lıve ıd gırıs yapın sonra sıze ıng surumu download edın dıyecek sız onu etmeyın sayfayı kapayın sonra TURKCE OLANI INDIRIN MSN 7,5 KAPAYIN ONDAN SONRA TURKCE OLAN SURUMUN INSTALL EDERKEN AYARLARI ILE OYNAMAYIN INDIRIN ACIN BU KADAR BASIT =) | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
ben de msn 8 beta yı kurdum kendinizi doğru kayıt ettirdiğinizde problem kalmıyo deneyin tavsiye ederim merhaba ben fatma msn 8 betayı yükledim gayet normal çalışıyo yazılanları doğru okuyup aynen uygulayın bide kendinizi kayıt ettirin yoksa yüklemenin ne anlamı kalırki dimi ama Son Düzenleyen volkan75; 09-05-2006 @ 15:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
ben programı yükledim yanında yüklememmiz gereken yamayı da yükledim ama oturum açarken bana şöyle bir hata veriyo :oturum açmada kullanılan parola kimliğine,bu windows live messenger beta sürümüze izin verilemez. hata kodu:810003cc ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim..... | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar eski beta dan ne farkı var bunun ben daha önce denedim ama hiç randımanlı değli bir kere her kişiyi mutlaka bi guruba almanız gerekiyor...ne bileyim.mutlu olan varmı yükleyipde deneyenler arasında?
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
Türkçe paket çok iyi ellerinize sağlık...
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
selam ,,,isyerinde bilgi islemden engelli mesenger e acabilirmiyizz????? arkadaslarr,,isyerinde bilgi islem tarafindan engellenmiss messengere girebilirmiyizz Son Düzenleyen soner0606; 13-05-2006 @ 01:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, public, türkçe, windows |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 2 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |