| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
internette bazı sitlerde windows live messengerin sahte bir program olduğu yazıyor kesinlike yüklemeyin veya giriş yapmayınız diyorlar bu hackerlerin son taktiğiymiş.Siz ne düşünüyorsunuz ? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
yaa ben bağlanamadım bana yardım edecek var mıı bu adresle bağlanamazsınız diyoo help me!!!
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
ben yükledim walla cok başarılı olmuş ama plus olmdıgı için sildim şu anda haala 7.5 kullanıorum stauff plug we plus olduu anda yüklerim saniye beklemem =))
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
benim bir sorunum var.. ben windows live messenger turkce'i tukledim ve çoklu msn açma paketini yukledim.. ama çoklu msn açmayı yükleyip çalıştırdıgım zaman msn açılmıyor.. 2 saat oturum açılıyo şeklinde dönüyor. buna bi çözüm yok mu?
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Baglanti sorunu yasayan arkadaslar icin..
Bağlantı sorunu programı ilk yüklediğimde bende de oluştu.. MSN 7.5 kullanırken bilgisayarımda PLus ve Discovery yüklüydü.. ÖNce Plus'ı kaldırdım.. Denedim yine çalışmadı.. Sonra discovery'i kaldırmadan, Başlat Menüsünden Programlar oradan da Discover'nin bağlı bulunduğu klasöre gidip, Discovery'ye kapat dedim. Sonra programı yeniden başlattığımda çalışıyordu.. XP gibi çok renkli bir program olmuş.. MSXLabs en kısa sürede Discovery ve Plus gibi 8.0'ın güncelleştirmelerini kontrol edip, siteye eklemenizi bekliyoruz.. ![]() ![]() | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar, ben verilen linkten türkçe windows live messengeri indirdim fakat oturum açmıyor? şu hatayı veriyor : oturum açmada kullanılan parola kimliğine, bu messenger beta sürümüne izin verilmez! hata kodu: 810003cc yardım edermisiniz sorun nedir? | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar iyide bu çoklu yamanın üzerinde (A-Patch) diye bi yama var ne işe yarar... birde bu beta da neden kişiler eskiden olduğu gibi çevrim içi ve dışı olanlar olarak gözükmüyor. yani eskiden aile gurubunda 6 kişi varsa ve 2 si çevrimiçiyse 6/2 diye gözüküyordu.şimdi yok.siz bunun eksikliğini hissetmiyormusunuz? | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
BANA GELEN MAİL BU??? DiKKAT..! MSN MESSENGER 8.0 adi altinda sahte messenger programi yapilmistir ve yükleme sirasinda size NET PASSPORT hesabi ve sifre sormaktadir... Kesinlikle yüklemeyiniz veya giris yapmayiniz bu hackerlerin son taktigidir...Malinizi ve sifrenizi girdiginiz takdirde sifreniz hackerlerin eline geçecektir. Son sürüm MSN 7.5 dir..Bu mesaji mümkün oldugunca listenizdekilere iletin | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) msn 7.5 ten tam olarak farkı nedir? Görselliğinden başka olan farklara da biraz açıklama getirirmisiniz?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, public, türkçe, windows |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 4 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |