| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
internette bazı sitlerde windows live messengerin sahte bir program olduğu yazıyor kesinlike yüklemeyin veya giriş yapmayınız diyorlar bu hackerlerin son taktiğiymiş.Siz ne düşünüyorsunuz ? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
yaa ben bağlanamadım bana yardım edecek var mıı bu adresle bağlanamazsınız diyoo help me!!!
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
ben yükledim walla cok başarılı olmuş ama plus olmdıgı için sildim şu anda haala 7.5 kullanıorum stauff plug we plus olduu anda yüklerim saniye beklemem =))
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
benim bir sorunum var.. ben windows live messenger turkce'i tukledim ve çoklu msn açma paketini yukledim.. ama çoklu msn açmayı yükleyip çalıştırdıgım zaman msn açılmıyor.. 2 saat oturum açılıyo şeklinde dönüyor. buna bi çözüm yok mu?
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Baglanti sorunu yasayan arkadaslar icin..
Bağlantı sorunu programı ilk yüklediğimde bende de oluştu.. MSN 7.5 kullanırken bilgisayarımda PLus ve Discovery yüklüydü.. ÖNce Plus'ı kaldırdım.. Denedim yine çalışmadı.. Sonra discovery'i kaldırmadan, Başlat Menüsünden Programlar oradan da Discover'nin bağlı bulunduğu klasöre gidip, Discovery'ye kapat dedim. Sonra programı yeniden başlattığımda çalışıyordu.. XP gibi çok renkli bir program olmuş.. MSXLabs en kısa sürede Discovery ve Plus gibi 8.0'ın güncelleştirmelerini kontrol edip, siteye eklemenizi bekliyoruz.. ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 24 | 13-06-2008 19:48 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||