| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
Sorun Şifrenizi Bir Kaç Kez Daha Girince Geçiyor Olmaz İse MSN Messenger'ı Kapatın Yeniden Açın ve Tekrarlayın Oturum Açmayı. Sorun Geçicidir Bileğinizin ve Parmaklarınız Gücüne Bakar.! Son Düzenleyen Blue Blood; 22-03-2006 @ 02:28. | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
ne yazık ki ben giriş yaptığımda bu mail adresini beta sürümüyle kullanamazsınız diye hata alıyorum
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Bir Üstteki Mesajımı Okuyun Lütfen.! | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
bence cok ıyı bı program olmus ama stuffplug ve plus olmaması kotu umarım en kısa zamanda onlarda cıkar
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Arkadaşlar gecenler de inndir.com da okudun da msn 8.0 hack işi oldu söyleniyordu nasıl oluyor da bu gün msn adresin de veriyor bence biraz beklemek ii olur Bilgisayar korsanları değişik yollarla kullanıcılara saldırıyor. Milyonlarca kişinin kullandığı MSN Messenger'in kullanılmasını fırsat bilen hackerlar kullanıcıların kimliğini ve şifresini ele geçirmek sahte Kesinlikle yüklemeyiniz veya giris yapmayiniz bu hackerlerin son taktigidir...Malinizi ve sifrenizi girdiginiz takdirde sifreniz hackerlerin eline geçecektir. Son sürüm MSN 7.5 dir..Bu mesaji mümkün oldugunca listenizdekilere iletin Son Düzenleyen akrep072; 22-03-2006 @ 09:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
geçen hafta ben beta yı denedim ve msn adresimin doğrulanmadığını söyledi ve sizden mail geldi burdan alabilceğimi söyledi ) eger birde çalışırsa gerçekten teşekkur edicem.Yemekler Benden öDemesi sizden :p | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) msn.nin türkiye sitesinde bile henüz yayınlanmamış bir prg.nasıl oluyorda tr sürüm olarak piyasada ben bunu anlıyabilmiş diilim arkadaşlar.bu iş te bi yanlışlık var ama nerde?bi bilgisi olan varsa ve de bizlerle paylaşırsa seviniriz... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
program resmi siteden verildi artık su hack konusunu kapatsak ıı olmazmı arkadaslar?
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, public, türkçe, windows |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 2 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |