Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 22-03-2006   #31 (mesaj-linki)
anil1024
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)

red_and_white adlı kullanıcıdan alıntı
bu sürümü yükledim ama oturumumu açmıyo oturum açmada kullanılan bu kullanıcı kimliğine betada izin verilmez diyo
aynı hatayı bana da verdi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 22-03-2006   #32 (mesaj-linki)
dertli06

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Live Messenger'ın tüm passport hesaplarında davetiye gerekmeden oturum açılmasına izin verilen public beta sürümü her dilde yayınlandı. Artık davetiye ya da yama uygulama derdi olmadan MSN Messenger'ın yeni nesil sürümü olan Windows Live Messenger'ı siz de deneyebilir, kullanabilirsiniz.
MSN Messenger Türkiye sayfasında henüz Windows Live Messenger Beta ile ilgili bir haber bulunmamakta fakat kısa bir süre sonra güncellenecektir. http://messenger.msn.com/Xp/Default.aspx?mkt=tr-tr
MSN Messenger ABD sayfasında ise sağ tarafta yeni beta ile ilgili bazı bağlantılar mevcut. http://messenger.msn.com/Xp/Default.aspx?mkt=en-us

Messenger Plus!, MessengerDiscovery ve StuffPlug-NG
"Live" sürümleri yapım aşamasındalar ve kısa bir süre sonra beta ya da final sürüm olarak yayınlanacaklar. En yaygın kullanılan bu üç eklenti de şu an itibariyle Windows Live Messenger ile uyumlu değiller maalesef.
MSN Messenger kullanarak eklemiş olduğunuz kişisel içerikler (ifadeler, göz kırpmalar, arka planlar, görüntü resimleri vs...) Windows Live Messenger kullanarak oturum açtığınızda görüntülenmiyorlar fakat tekrar MSN Messenger'a döndüğünüzde yerli yerinde kalıyorlar. Yine de temkinli davranıp bu içerikleri yedeklemek isterseniz aşağıdaki konuyu incelemenizi öneririm:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
Windows Live Messenger Beta'yı denedikten sonra tekrar MSN Messenger 7.5 sürümüne dönmek isterseniz basitçe Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger Beta'yı kaldırıp MSN Messeger 7.5'i yeniden kurabilirsiniz.
emeğine saygılıyım beta yı yükledim açmadı kullanamazsın dedi sildim bu sefer 7.5 kabul etmedi yani msn kullanamıyorum şu an
Eski 22-03-2006   #33 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

dertli06 adlı kullanıcıdan alıntı
emeğine saygılıyım beta yı yükledim açmadı kullanamazsın dedi sildim bu sefer 7.5 kabul etmedi yani msn kullanamıyorum şu an
Yukarda mesajlarda var bu konu...3-5 sefer deneseniz çalışacaktı..malüm beta adı üstünde.....fakat bende kurdum nedir diye çalıştırdım, kişilerle konuştum, beğenmedim söylendiği gibi kaldırdım...şimdi eski sürümle konuşmallarıma devam ediyor..ve hiç bir zorlukla karşılaşmıyorum....bilginize
Eski 22-03-2006   #34 (mesaj-linki)
pacorabanne

ben davetiye ile hem hotmailden hemde gmailden bağlanıyorum çok güzel ve sağlıklı
Eski 22-03-2006   #35 (mesaj-linki)
ercan2044 - avatarı

pacorabanne adlı kullanıcıdan alıntı
ben davetiye ile hem hotmailden hemde gmailden bağlanıyorum çok güzel ve sağlıklı
nasıl davetiyeli olcak kardeş
Eski 22-03-2006   #36 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlk mesaj güncellenmiştir. Oturum açma sorunu yaşayan herkes lütfen ilk mesajı gözden geçirsin. WLM yamalarının resimli anlatımları ve WLM ile ilgili bazı resimli anlatımlar kısa bir süre sonra eklenecektir.
Eski 22-03-2006   #37 (mesaj-linki)
Matraxpuanci

selam msn 7,5 hata veriyor msnmsgr.exe eksikmiş ne yapmam gerekiyo
Eski 22-03-2006   #38 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

OTURUM AÇMA SORUNU İLK MESAJDAKİ GÜNCELLEME OKUNARAK ÇÖZÜLEBİLİR.

mtolgacengiz adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar iyide bu çoklu yamanın üzerinde (A-Patch) diye bi yama var ne işe yarar...
birde bu beta da neden kişiler eskiden olduğu gibi çevrim içi ve dışı olanlar olarak gözükmüyor. yani eskiden aile gurubunda 6 kişi varsa ve 2 si çevrimiçiyse 6/2 diye gözüküyordu.şimdi yok.siz bunun eksikliğini hissetmiyormusunuz?
Henüz Beta, Final sürümü yayınlanana kadar Messenger kullanıcılarının talepleri doğrultusunda eklemeler yapılabilir. WLM Final'ı bekleyiniz.

A-Patch'in ne işe yaradığını öğrenmek için forumdaki A-Patch konusunu inceleyiniz. Resimli anlatımı mevcut.

meoly adlı kullanıcıdan alıntı
BANA GELEN MAİL BU???
DiKKAT..!

MSN MESSENGER 8.0 adi altinda sahte messenger programi
yapilmistir ve yükleme sirasinda size
NET PASSPORT hesabi ve sifre sormaktadir...
Kesinlikle yüklemeyiniz veya giris yapmayiniz bu hackerlerin son

taktigidir...Malinizi ve sifrenizi girdiginiz takdirde sifreniz
hackerlerin eline geçecektir. Son sürüm MSN 7.5 dir..Bu mesaji
mümkün oldugunca listenizdekilere iletin
Bu aylar önce bizim de yaptığımız bir uyarıydı. Şimdi WLM Beta resmi olarak herkesin kullanabileceği şekilde yayınlandı.

Alpagu adlı kullanıcıdan alıntı
msn 7.5 ten tam olarak farkı nedir? Görselliğinden başka olan farklara da biraz açıklama getirirmisiniz?
Alıntı:
-Değiştirilebilir Messenger kabukları
-Gerçek zamanlı duygu ifadeleri
-Messenger'a entegre Windows Media Player 10
-Dosya transferlerinde durdurup devam edebilme özelliği
-Ayrıntılı dosya transferleri (İndirme/Gönderme Hızı)
-Hareketli görüntü resimleri
-Ruh hali
-Daha hızlı kişi listesi yükleme ve kaydırma
-Genel profil ve MSN Space birleştirimi
-Daha fazla MSN Space özellikleri
-Yeni Hotmail ve MSN Messenger entegrasyonu
-Mobil telefonlarda MSN Messenger kullanabilme
-Yere bağlı haber güncellemeleri
-MSN Music Radyo Top 10
-Yeni stil bildirim penceresi
-MSN için indirilebilir kabuklar
-Windows XP ve Windows Vista ile tam entegrasyon
-Çevrim dışı ses/mesaj makinası
-Görüntü resimlerini puanlandırma
Bunlar WLM Beta ilk çıktığında duyurulan özelleklerden bazıları. Tavsiyem indirip kendiniz tecrübe etmeniz. Bu konu içinde de zaman geçtikçe özelliklerine değinmeye çalışacağız.

pscopat adlı kullanıcıdan alıntı
benim bir sorunum var.. ben windows live messenger turkce'i tukledim ve çoklu msn açma paketini yukledim.. ama çoklu msn açmayı yükleyip çalıştırdıgım zaman msn açılmıyor.. 2 saat oturum açılıyo şeklinde dönüyor. buna bi çözüm yok mu?
Tekrar temiz bir WLM Beta kurulumu yapın. Çoklu oturum açma yamasını yeniden uygulayın. Herhangi bir problemle karşılaşmamanız gerek çünkü az önce bu işlemleri bir kez daha gerçekleştirerek test ettim. Alternatif olarak A-Patch'in son ekranında bulunan Polygamy özelliğini aktif ederek uygulama yapabilirsiniz.

Matraxpuanci adlı kullanıcıdan alıntı
selam msn 7,5 hata veriyor msnmsgr.exe eksikmiş ne yapmam gerekiyo
Bu konu WLM Beta ile ilgili olan haber konusu. MSN Messenger 7.5 sorunları için MSN Teknik Destek konusunu kullanınız.

Son olarak; WLM Beta'da kişi listesi bölümünde hotmail kişileri de görünmektedir. Bu kişileri listede gizlemek için aşağıdaki resimde gösterilen işlemi gerçekleştiriniz:
Snap2.png
Eski 22-03-2006   #39 (mesaj-linki)
unrealtech

bu sürümü yükledim ama oturumumu açmıyo oturum açmada kullanılan bu kullanıcı kimliğine betada izin verilmez diyo çok doğru
Eski 22-03-2006   #40 (mesaj-linki)
chinchilla

red_and_white adlı kullanıcıdan alıntı
bu sürümü yükledim ama oturumumu açmıyo oturum açmada kullanılan bu kullanıcı kimliğine betada izin verilmez diyo
şu arkadaşın sorunundan bende yaşadım bi cevap verinde çözelim şu sorunu
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, public, türkçe, windows
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 258 3 Gün Önce 17:11
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32