Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-03-2006   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)

Alıntı:
KRALL adlı kullanıcıdan alıntı
Oturum açmada kullanılan parola kimliğine, bu messenger beta sürümüne erişim için izin verilemez

Ya bu nedemek şimdi benim şifremi bu messenger anlayamıyor mu ondanmı hata veriyor
Ne şifrem varmıs be messenger bile çözemedi
MSN Messenger Live 8.0(Beta) Sürüümden Kaynaklanıyor. Dört - Beş Defa Deneyin Açılır Bu Sorunun Çözümü İçin Yeni Sürümünü Beklemek Zorundasınız Ama Her Seferindede Yapmıyor.

Sorun Şifrenizi Bir Kaç Kez Daha Girince Geçiyor Olmaz İse MSN Messenger'ı Kapatın Yeniden Açın ve Tekrarlayın Oturum Açmayı.

Sorun Geçicidir Bileğinizin ve Parmaklarınız Gücüne Bakar.!

Son Düzenleyen Misafir; 22-03-2006 @ 01:28.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-03-2006   #22 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)

ne yazık ki ben giriş yaptığımda bu mail adresini beta sürümüyle kullanamazsınız diye hata alıyorum
Eski 22-03-2006   #23 (mesaj-linki)

Bir Üstteki Mesajımı Okuyun Lütfen.!
Eski 22-03-2006   #24 (mesaj-linki)

bence cok ıyı bı program olmus ama stuffplug ve plus olmaması kotu umarım en kısa zamanda onlarda cıkar
Eski 22-03-2006   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
serserii666 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar lütfen biri bu soruna çözüm bulsun
belki 50 defa denedim ama yine fayda etmedi
hep aynı hatayı veriyo cıldırmak üzereyim
Sorun geçicidir....5-6 kez deneseniz bağlanacaktır....adı üstünde "Beta sürümdür" bu gibi aksaklıklar normaldir...beğenmeseniz kaldırın sürümü normal messengerle devam edin bağlantınız sağlanacaktır...bilginize
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live messenger 48,5,,
Konu Araçları

Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 24 13-06-2008 19:48
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:53Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.93003607 saniyede (94.32% PHP - 5.68% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR