| | #1 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Windows Live Messenger Final Türkçe sürümü resmi olarak duyuruldu, bu konuyu kapatıyorum: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...0787-00-a.html Windows Live Messenger'ın tüm passport hesaplarında davetiye gerekmeden oturum açılmasına izin verilen public beta sürümü her dilde yayınlandı. Artık davetiye ya da yama uygulama derdi olmadan MSN Messenger'ın yeni nesil sürümü olan Windows Live Messenger'ı siz de deneyebilir, kullanabilirsiniz. Messenger Plus!, MessengerDiscovery ve StuffPlug-NG "Live" sürümleri yapım aşamasındalar ve kısa bir süre sonra beta ya da final sürüm olarak yayınlanacaklar. En yaygın kullanılan bu üç eklenti de şu an itibariyle Windows Live Messenger ile uyumlu değil maalesef. Güncelleme: Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanarak oturum açabilmeniz için kendi kendinizi beta programına davet etmeniz gerekiyor (Bir nevi kullanım sözleşmesi kabulü). Bu işlem için aşağıdaki otomatik davet bağlantısına tıklayın: messengersignup.PNG Windows Live Messenger Beta: Otomatik Kabul Bağlantıya tıkladıktan sonra hesabınızla giriş yapın ve "I Agree" tuşuna tıklayın. Hepsi bu kadar, artık siz de Windows Live Messenger Beta (Messenger 8.0) kullanıcısısınız. (Oturum açacağınız her hesabınız için bu işlemi tekrar etmeniz gerekmektedir)
Alıntı:
Bu konuyu final sürümü yayınlanana kadar forum genelinde Windows Live Messenger konusu olarak kullanalım, tüm soru ve yorumlar bu konu altında yapılsın lütfen. Bu tarih itibariyle uyumlu yamalar: A-Patch Mess Patch Çoklu Oturum Açma Yaması MSN Messenger kullanarak eklemiş olduğunuz kişisel içerikler (ifadeler, göz kırpmalar, arka planlar, görüntü resimleri vs...) Windows Live Messenger kullanarak oturum açtığınızda görüntülenmiyorlar fakat tekrar MSN Messenger'a döndüğünüzde yerli yerinde kalıyorlar. Yine de temkinli davranıp bu içerikleri yedeklemek isterseniz aşağıdaki konuyu incelemenizi öneririm: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? Windows Live Messenger Beta'yı denedikten sonra tekrar MSN Messenger 7.5 sürümüne dönmek isterseniz basitçe Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger Beta'yı kaldırıp MSN Messeger 7.5'i yeniden kurabilirsiniz. NOT: Mesaj güncellenmiş, WLM Beta sürümü 8.0.0689'a yükseltilmiştir. | ||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)Alıntı:
| ||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
beta yi yüklüyorum ve daha kurmadan hata veriyor.. anlamadim gitti. nedeni hakkinda bi fikri olan var mi?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)Alıntı:
| ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta)
Plus çıksa da eski günlere dönsek. Çıkması için tam sürümü mü bekliyorlar ne yapıyorlar anlamadım gitti... Ben zaten www.live.com dan kaydetmiştim kendimi yamasız da bağlanabiliyorum (sabreden derviş muradına erdi işte) şimdi yama olayını da kaldırdılar iyi oldu | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 24 | 3 Hafta Önce 19:48 |
| Windows Live Messenger 8.5 leak is now a public beta | Blue Blood | Çeşitli RSS Konuları | 2 | 20-09-2007 14:12 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||