| | #1 (mesaj-linki) | |
| Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma Not: Aynı işlem Altta Bulunan bağlantıda Flash Anlatım olarak Videolu bir şekilde gösterilmiştir. İnceleyebilirsiniz: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma MSN adresinizi değiştirmiş ve kişi listenizin tümünü yeni aldığınız MSN adresinize taşımak istiyorsanız yapacağınız işlem kolay. Messenger kişi listenizin olduğu pencerden Kişiler / Anlık İleti Kişilerini Kaydet diyerek kişi listenizi sizin belirleyeceğiniz bir yere kaydedin. (Windows Live Messenger) ![]() Yeni adresinizle oturum açın ve Messenger kişi listenizin olduğu pencerden Kişiler / Anlık İleti Kişilerini Al diyerek daha önce kaydettiğiniz kişi listenisini yeni adresinize alın.(Windows Live Messenger) ![]() Saygılar Son Düzenleyen asla_asla_deme; 17-09-2009 @ 02:11. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma
ya arkadaşlar benim msn sürekli sorun gider mesajı veriyor (anahtar bağlantı noktaları hatısı veriyor)
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarmaArkadaşlar herkese kişilerini bilgisayara bu yöntemle kaydetsin çünkü çogu kişi msnim hacklendi adrese degil giden kişilere üzülüyorum diyor o yüzden kullandıgınız msnleri kişiler kişi kaydet diyip bilgisayarınızın bir yerine kaydedin ki msniniz hacklenirse sonra kişi al deyip kaydettiginiz dosyayı seçip öbür msn e geçirirsiniz bunu yapmassanız msniniz hacklendiginde kişilerim gitti diye üzülmeyin başarılar... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
Hangi Sürümü Kullanıyorsun ?..Şimdiki ProplemLer bu Olabilir.. 1-Sorun şu olabilr ekranın en alt sağ köşesinde olan tarihe bak tarih eğer 2006 ise sorn bndan diil ama eer yanlş bir tarih gösteriorsa ozamn msneni açamzsn eğer tarihi düzeltrsen açarsn. 2- Eğer Sorunu Giderdikten Sonra Msn Messenger Düzeliyorsa Senin Pc'deki İp NumaranLa Alakalı Bi Şey..Dns Ayarlarını KontroL Et 1.Ci Örnekte Sölediğim gibi Tarih Eski Sürümler Arasında Fark Yaratabilir ![]() Sürümü Yazarsan yardımcı olurum | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma msn 7.5 kullanıyordum lıve messenger a gecıs yaptım ancak kısı lıstem sılınmıs ne yapabılırım ?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
Microsoft'un Messenger sunucularında teknik bir çalışma, güncelleme yaptığı düşünülüyor. Maalesef durumun düzelmesini beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok. | |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Eski MSN'deki kişi listenizi Yeni MSN'e aktarma msn messenger deki kişilerimizi toplu olarak silmek istersek nasıl yapacağız bu konuda yardımcı olurmusunuz...tek tek silmek cok zor oluyor benim msn dolu toplu olarak silmek istiyorum...yardım eden arkadaslara tesekkur ederimm...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Toplu Kişi Listesi SilmekToplu Kişi Listesi Silmek Messenger Listenizi Temizlemek Amaçlı Ya da Kullanmadığınız 1 MSN'in Kişi Listesini Kolay 1 Yoldan Silmeniz için Pratik 1 Yol. Msn'de Kişi Listesini Toplu Silmek için; Kişiler > Kişi Ekle > "Adres Defterimi Göster" Tıklayın. Cıkan Kişi Listesinde Tümünü Işaretleyip "X Sil" Seçeneğine Tıkladıgınızda Kişi Listeniz Toplu Olarak Siliniyor. Sonra MSN'i Kapatıp Tekrar Açtıktan Sonra MSN deki Kişilerinizin Yok Oldugunu Göreceksiniz. Son Düzenleyen Blue Blood; 06-08-2006 @ 19:09. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
selam birde baska bir sorum olacak acaba msn messenger listesini sınırsız yapabilirmiyiz 600 taneden baska kayıt edemiyoruz acaba söyle 3 000 - 5000 yapma imkanımız varmı acaba..????? msn listes,indeki kişileri silerken önemli bir ayrıntı var L.a.D.Y kardeş onu yazmadan edemedim tekrar tekrar kişiler listesinden silmek gerekiyor eger msn listesi kabarıksa silme işlemi ancak 10 veya 15 kerede sonuc buluyor her defasında aynı işlemi yapmak gerekiyor.. birde ekleme işleminde ctt dosyasını tekrar tekrar ekleme yaptığımızda sonuç alabiliyoruz tek tek değil ancak toplu msn adresleri eklediğimizde tekrarlamamız gerekiyor...saygılar ve sevgiler...arkadaslar..ellerinize sağlık...l.a.d.y. kardeş özel olarak sana tesekkur ederim....sınırsız msn listesi için ne dersin sabırsızla seni bekliyorumm.... Son Düzenleyen Blue Blood; 06-08-2006 @ 21:06. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn aktarma, msn deki kisiler, msn kisi aktarma, msn kisileri aktarma, msn kisilerini aktarma, |
Eski MSN'deki Kişi Listenizi Yeni MSN'e Aktarma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski ve yeni ölçüm araçları nelerdir? | manasız | Soru-Cevap | 120 | 19 Saat Önce 18:10 |
| Eski Aşka Yeni Şans Verilmeli mi? | HerHangiBiri | Anketler | 27 | 15-07-2009 02:45 |
| Yeni Türkü - Eski Kalpler | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:50 |
| Yeni Türkü - Eski Dostlar | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:48 |
| Yeni Türkü - Eski Aşklar | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 15:47 |