Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-09-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)

11 Eylül Salı günü Microsoft bu açığı kapatacak olan yamaları yayınlayacak.

Windows Update'i kullanarak güncelleştirmeleri edinebilirsiniz.
Microsoft Security Bulletin Advance Notification for September 2007

Alıntı:
Bulletin Identifier
Microsoft Security Bulletin 4
Maximum Severity Rating

Important
Impact of Vulnerability
Remote Code Execution
Detection
These products provide built-in mechanisms for automatic detection and deployment of updates. The update will not require a restart.
Affected Software
MSN Messenger, Windows Live Messenger. For more information, see the Affected Software section.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 13-09-2007 @ 14:35.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-09-2007   #7 (mesaj-linki)

bisey sormak istiyorum ben 7.5 kullanıyorum msn peki live yaptıgım zaman stuff u kullanabilcekmiyim livede onun cevabını verirseniz sevinirim ayrıca bilgi için tşkler
Eski 08-09-2007   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
vuralbey adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bisey sormak istiyorum ben 7.5 kullanıyorum msn peki live yaptıgım zaman stuff u kullanabilcekmiyim livede onun cevabını verirseniz sevinirim ayrıca bilgi için tşkler
Evet, kullanabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html
Eski 10-09-2007   #9 (mesaj-linki)

paylaşım için tşkler... messenger 7.x sürümlerini kullanan ark.larımın messengerlarını deiştirmeleri için güsel bi sebep...
Eski 12-09-2007   #10 (mesaj-linki)

MSN Messenger 7.0 sürümü MSN Messenger 7.0.0820 sürümüne güncellenmiştir. (Bu güvenlik açığının giderildiği sürüm)

Yükleme ayrıntıları: MSN Messenger 7.0
Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11074090 saniyede (61.84% PHP - 38.16% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR