MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-09-2007   #21 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tıklayın:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...r-musunuz.html

ben yükledim ama tekrardan aynısını söledi ne yapmak lasımm yaaa bende hiç sevmiorum live i
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-09-2007   #22 (mesaj-linki)

slm msn 7,5 kullanıyordum msn mi açtıgım da daha yeni bir sürümü var yüklemek istiyormusunuz diye sordu hayırı işaretledim fakat msn açılmadı ve tekrar aynı şeyi sordu bu defa mecburen evet dedim fakat yeni sürümünü yükledim fakat bu defa yeni sürüm bilgisayara yüklenmedi hata kodu 1603 veriyor lütfen yardım edermisiniz
Eski 15-09-2007   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ali_ze adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm msn 7,5 kullanıyordum msn mi açtıgım da daha yeni bir sürümü var yüklemek istiyormusunuz diye sordu hayırı işaretledim fakat msn açılmadı ve tekrar aynı şeyi sordu bu defa mecburen evet dedim fakat yeni sürümünü yükledim fakat bu defa yeni sürüm bilgisayara yüklenmedi hata kodu 1603 veriyor lütfen yardım edermisiniz
Lütfen bu konudaki mesajları inceleyiniz:
Eski 15-09-2007   #24 (mesaj-linki)
A1ferdi

Tamam Hocam 7.5 'ten vazgeçtim. Live 8.1 Kurdum Fakat En önemli nokta şuydu; 7.5 üstüne plus, plus 'ın üstünede StuffPlug-NGv2 kurmuştum. Bu bahsettiğim StuffPlug-NGv2 programında benim işime yarayan tek özellik Karşıdan biri size msn görüşme penceresi açtıgında sağ alt köşede Örnek : Ahmet mehmet size konuşma penceresi açtı uyarısı vermesi. Şimdi Saolsun Arkadaşların Sayesinde bu forumdan Live 8.1 i destekleyen plus ve SP3.0.387.BETA kurdum ama bu beta sürümde karşıdan pencere açanları göremiyorum. Ne yapmam gerek bu özelliği 8.1 Versiyonunda geri kazanabilmek için. teşekkür Ederim...
Eski 15-09-2007   #25 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

A1ferdi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tamam Hocam 7.5 'ten vazgeçtim. Live 8.1 Kurdum Fakat En önemli nokta şuydu; 7.5 üstüne plus, plus 'ın üstünede StuffPlug-NGv2 kurmuştum. Bu bahsettiğim StuffPlug-NGv2 programında benim işime yarayan tek özellik Karşıdan biri size msn görüşme penceresi açtıgında sağ alt köşede Örnek : Ahmet mehmet size konuşma penceresi açtı uyarısı vermesi. Şimdi Saolsun Arkadaşların Sayesinde bu forumdan Live 8.1 i destekleyen plus ve SP3.0.387.BETA kurdum ama bu beta sürümde karşıdan pencere açanları göremiyorum. Ne yapmam gerek bu özelliği 8.1 Versiyonunda geri kazanabilmek için. teşekkür Ederim...
StuffPlug 3'te bu özellik yok. Bunun için MessengerDiscovery Live 1.3'ü kullanabilirsiniz.
Eski 15-09-2007   #26 (mesaj-linki)
isimsiz_şahıs

slm ark.lar ya ben msn 7.5 kullanırken msn plus da kullanıyordum ve ark.larla konuştuklarımız kaydoluyordu msn plus'la liva messdenger eşleşmiyor bu nedenle kayıt olmuo ne onerırsınız tşk..
Eski 15-09-2007   #27 (mesaj-linki)
loafer girl - avatarı

yha ark 7.5 yukluorum ama acılmıo yenı surum yukleyın dıooo live yukledım ama onu kullanmak ıstemıyroumm ne ypmam gerekıyooodundne berı dneıyroum olmuoo netu... burdakı yontemlerıde denedım yıne olamdıı ne yapcamm
Eski 15-09-2007   #28 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

isimsiz_şahıs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ark.lar ya ben msn 7.5 kullanırken msn plus da kullanıyordum ve ark.larla konuştuklarımız kaydoluyordu msn plus'la liva messdenger eşleşmiyor bu nedenle kayıt olmuo ne onerırsınız tşk..
Messenger Plus! v3 kullanabilirsiniz.

loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yha ark 7.5 yukluorum ama acılmıo yenı surum yukleyın dıooo live yukledım ama onu kullanmak ıstemıyroumm ne ypmam gerekıyooodundne berı dneıyroum olmuoo netu... burdakı yontemlerıde denedım yıne olamdıı ne yapcamm
Size diğer konuda yardımcı olundu.

Eski 15-09-2007   #29 (mesaj-linki)
sıla yıldız

BEN 7.5 KULLANMAKK İSTİORUM AMA BECEREMİORUM NAPMAM GEREKİO DETAYLI YAZARSANIZ SEVİNİRİM
Eski 15-09-2007   #30 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sıla yıldız adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BEN 7.5 KULLANMAKK İSTİORUM AMA BECEREMİORUM NAPMAM GEREKİO DETAYLI YAZARSANIZ SEVİNİRİM
Bir üstteki mesajımda belirtmiş olduğum bağlantıya tıklayınız.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açığı, daveti, güvenlik, messenger, msn, webcam
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Digital Effects for MSN Messenger (Webcam Efektleri) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 130 11-05-2009 02:32
VLC Media Player Güvenlik Açığı c0lin PC/Internet Teknik Destek 0 06-07-2008 03:01
Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Yazılımları - Firewall (Free) kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 25-06-2008 22:58
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın GSliyek Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 12-04-2008 13:42
MSN Messenger Programı Güvenlik Duvarınız Üzerinden Etkinleştirme Miriel MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 05-05-2007 14:35