| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
şu an itibariyle msn 7.5 le girilmio ztn msn 8.1 i kurun diyor çok da alışmıştım
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
evet ya 7.5 acılmıoyor artık offffff acaba sonra yeniden acılırmı bilgi sahibi olan varmı?
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Ya MSN Messenger 7.0.0820 ya da Windows Live Messenger 8.1 (8.5) sürümünü kullanmalısınız. Buyrun: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Her şeye rağmen MSN Messenger 7.5 sürümünü mü kullanmak istiyorsunuz? İnceleyiniz: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...r-musunuz.html | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
selamlar benim konum messenger 7 ile ilgili değil ama bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar benim msn discovery me bişeyler oldu en son güncellemesi gelmişti onu kurdum sonra sapıttı silip tekrar eskisini kursamda düzeltemedim mesela resim çalmak istediğim zaman bana online değilsiniz diyo online olduğum halde vede çoğu özelliği çalışmıyo eğer sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa bana mail atabilirmi teşekkürler şimdiden
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| herşeye ragmen msn 7.5, msn 7.5 acıgı, msn 7.5 güvenlik açığı, msn discovery açığı, webcam arkadaş x, webcam daveti ile msn çalma, webcam davetiyle msn şifresi çalma, webcam msn 7.5 varmı, webcam msn x, webcama davet, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||