| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
Merhabalar, Ben MSN 7.0 kullanıyorum. 7.5 kullandıgımda bir turlu baglanmıyor. acaba 7.0 icinde bu yazilim guncellemesini (8.1 gostermesi icin) ekleyebilir misiniz?? tesekkurler | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
nasıl indirebilirim
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...r-musunuz.html MSN Messenger 7.0'ın en son sürümü buradan indirilebilir: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri En son sürümünü kurmanıza rağmen güncelleme uyarısı alıyorsanız; Windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırınız. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Öncelikle bizler için zaman ayırıp bu siteyi hayata geçirdiği için, sayın ''neutralizer'' arkadaşımıza tşk ederim. Haklı bir saygı görmek herkes gibi fazlasıyla ''neutralizer'' arkadaşımızında hakkı diye düşünen ve savunanlardan biriside benim. Daha bir çok paylaşımlar altında buluşmak ve paylaşmak için, sizleri bu sıcak çatı altında bekliyorum. Tekrar, tekrar üstüne basarak söylüyorumki, ''neutralizer'' arkadaşımıza ve ona bu çalışmalarında yardım eden, sevgili arkadaşlarımıza tşk ederim. Başarılarınızın devamı dileğiyle iyi çalışmalar. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| MSN 7.5 WebCam Sorunu !!!
Yhaa arqadaşLar msn 7.5 quLLanıyorum faqatt qarşı taraf cam açmaq istediği zaman davet yoLLuyo qabuL ediyorum faqat biraz beqLediqten sonra cam otomatiq oLaraq qapanıyo nedenini biLen var mı ?
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
ne yani şimdi bizz qamera aç**ıcaz mı açmq içinn ne yapmaq qereqioo 8.1 yüqLedim qene yoq qene yoqq ![]() | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
Sorununuz başka bir şeye bağlı olmalı. Kameranızın sürücüsünü güncelleştirmeyi denediniz mi? Güvenlik yazılımlarınız kapalıyken de durum aynı mı?
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
bence 7.5 en iyisi ben internet cafe işletiyorum ve tek kelime diyorum 7.5 vaz geçilmesss ve bunu kapatmaya çalışanları protesto ediyorum
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Arkadaşlar bende 8.0 sürümü kuruluydu, güncelledim fakat skin gitti ve acaip bi kasıntı yaptı öyle böyle değil ama sesler falan takıla takıla çıkmaya başladı.. bende güncellemeden önce Msn Messenger klasörünün yediğini almıştım direk üzerine yapıştırdım sonra sildim yapıştırdım fln bir kaç kez tekrarladım.. sonrada 8.1 i kurayım dedim.. kurdum çok güzel sorun yok dedim ama birde baktım ki ifadeler ve avatarlar taa ne zamanın yani görüntü resmi bölümü çok eskinin + ifadelerimde eskinin şuanda olanların çoğusu yok..(yedeklediğim klasörü yapıştırdığım zaman tekrar geliyorlar.. ondaki sürüm 8.0) sorunum bundan ibaret yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden çok çok teşekkür ederim.. | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...r-musunuz.html | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açığı, daveti, güvenlik, messenger, msn, webcam |
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Digital Effects for MSN Messenger (Webcam Efektleri) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 11-05-2009 02:32 |
| VLC Media Player Güvenlik Açığı | c0lin | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-07-2008 03:01 |
| Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Yazılımları - Firewall (Free) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 25-06-2008 22:58 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| MSN Messenger Programı Güvenlik Duvarınız Üzerinden Etkinleştirme | Miriel | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 05-05-2007 14:35 |