| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Allah razı olsun o sorunumu aştım, ancak şimdide msn açılıyor kişi listesnde kişinin nicki renkli ama konşma penceresnde renksiz + plus sesleri falanda hiçbirini alamıyorum.. + altta oluncada pencere parlamıyor.. birisi bişey yazdıgında bu nedendir acaba ? herşey için tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
Hocam bu değerli bilgin icin cok tesekkur ederim. msn 7.0 windows 2000 uyumlu yapinca calisti. cok tesekkurler
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
sevgili hocam öncelikle bilgileriniz için çok teşekkürler çok sağolun şimdi hocam bu 7.5 i yükledikten sonra ve indirdiğimiz dosyayı içine attıktan sonra artık kimseyle kameralı konjuşma yapmayacakmıyız acaba doğrumu anlamışım yoksa bi eksikliğim söz konusu olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Ben buna rağmen 7.5 kullanmak istiyorum çünk kullanımı daha hoş bence zaten kamerayı öyle fazla kullanmıyorum... Ama bu kullanmak için güncelleme zorunluluğunu nasıl halledicem...
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
evet bu şey var. bir arkadasım üzerimde denedi resmen. iddialaşmıştık. iddiayı kaybettiğim yetmezmiş gibi mosmor olmam da , geçmişte birilerinin bunu yapıp herseyimi kucalamış olma ihtimali de kafamı karıstırdır dogrusu
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açığı, daveti, güvenlik, messenger, msn, webcam |
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Digital Effects for MSN Messenger (Webcam Efektleri) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 11-05-2009 02:32 |
| VLC Media Player Güvenlik Açığı | c0lin | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-07-2008 03:01 |
| Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Yazılımları - Firewall (Free) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 25-06-2008 22:58 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| MSN Messenger Programı Güvenlik Duvarınız Üzerinden Etkinleştirme | Miriel | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 05-05-2007 14:35 |