| | #21 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Alıntı: ben yükledim ama tekrardan aynısını söledi ne yapmak lasımm yaaa bende hiç sevmiorum live i | ||
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
slm msn 7,5 kullanıyordum msn mi açtıgım da daha yeni bir sürümü var yüklemek istiyormusunuz diye sordu hayırı işaretledim fakat msn açılmadı ve tekrar aynı şeyi sordu bu defa mecburen evet dedim fakat yeni sürümünü yükledim fakat bu defa yeni sürüm bilgisayara yüklenmedi hata kodu 1603 veriyor lütfen yardım edermisiniz
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Alıntı:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...r-musunuz.html | ||
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
Tamam Hocam 7.5 'ten vazgeçtim. Live 8.1 Kurdum Fakat En önemli nokta şuydu; 7.5 üstüne plus, plus 'ın üstünede StuffPlug-NGv2 kurmuştum. Bu bahsettiğim StuffPlug-NGv2 programında benim işime yarayan tek özellik Karşıdan biri size msn görüşme penceresi açtıgında sağ alt köşede Örnek : Ahmet mehmet size konuşma penceresi açtı uyarısı vermesi. Şimdi Saolsun Arkadaşların Sayesinde bu forumdan Live 8.1 i destekleyen plus ve SP3.0.387.BETA kurdum ama bu beta sürümde karşıdan pencere açanları göremiyorum. Ne yapmam gerek bu özelliği 8.1 Versiyonunda geri kazanabilmek için. teşekkür Ederim...
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||