MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-09-2007   #41 (mesaj-linki)
emirap
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)

Allah razı olsun o sorunumu aştım, ancak şimdide msn açılıyor kişi listesnde kişinin nicki renkli ama konşma penceresnde renksiz + plus sesleri falanda hiçbirini alamıyorum.. + altta oluncada pencere parlamıyor.. birisi bişey yazdıgında bu nedendir acaba ? herşey için tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-10-2007   #42 (mesaj-linki)
karaoglan

Hocam bu değerli bilgin icin cok tesekkur ederim. msn 7.0 windows 2000 uyumlu yapinca calisti. cok tesekkurler
Eski 07-10-2007   #43 (mesaj-linki)
azg21 - avatarı

sevgili hocam öncelikle bilgileriniz için çok teşekkürler çok sağolun
şimdi hocam bu 7.5 i yükledikten sonra ve indirdiğimiz dosyayı içine attıktan sonra artık kimseyle kameralı konjuşma yapmayacakmıyız acaba doğrumu anlamışım yoksa bi eksikliğim söz konusu olabilirmi
yardımlarınızı bekliyorum
Eski 08-10-2007   #44 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

azg21 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sevgili hocam öncelikle bilgileriniz için çok teşekkürler çok sağolun
şimdi hocam bu 7.5 i yükledikten sonra ve indirdiğimiz dosyayı içine attıktan sonra artık kimseyle kameralı konjuşma yapmayacakmıyız acaba doğrumu anlamışım yoksa bi eksikliğim söz konusu olabilirmi
yardımlarınızı bekliyorum
MSN Messenger 7.5'i dosya değişiklikleri ile kullanmaya devam ederseniz, güvenlik açığı ortadan kaybolmayacaktır. Bu nedenle ya güvenmediğiniz insanlarla görüntülü görüşme yapmayacaksınız ya da MSN Messenger 7.0 - Windows Live Messenger 8.1 - 8.5 sürümlerini kurmalısınız.
Eski 11-06-2008   #45 (mesaj-linki)
jummannjii

Ben buna rağmen 7.5 kullanmak istiyorum çünk kullanımı daha hoş bence zaten kamerayı öyle fazla kullanmıyorum... Ama bu kullanmak için güncelleme zorunluluğunu nasıl halledicem...
Eski 11-06-2008   #46 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Eski 19-06-2008   #47 (mesaj-linki)
tuncdag

evet bu şey var. bir arkadasım üzerimde denedi resmen. iddialaşmıştık. iddiayı kaybettiğim yetmezmiş gibi mosmor olmam da , geçmişte birilerinin bunu yapıp herseyimi kucalamış olma ihtimali de kafamı karıstırdır dogrusu
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açığı, daveti, güvenlik, messenger, msn, webcam
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Digital Effects for MSN Messenger (Webcam Efektleri) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 130 11-05-2009 02:32
VLC Media Player Güvenlik Açığı c0lin PC/Internet Teknik Destek 0 06-07-2008 03:01
Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Yazılımları - Firewall (Free) kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 25-06-2008 22:58
Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın GSliyek Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 12-04-2008 13:42
MSN Messenger Programı Güvenlik Duvarınız Üzerinden Etkinleştirme Miriel MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 05-05-2007 14:35