| | #1 (mesaj-linki) |
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Güncelleme: Her şeye rağmen MSN Messenger 7.5 mi kullanmak istiyorsunuz? İnceleyiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? MSN Messenger 7.x sürümlerinde yeni bir güvenlik açığı tespit edildi. Zararlı kod çalıştırılmasına olanak tanıyan bir görüntülü konuşma daveti kabul edildiğinde, bilgisayar kontrolü karşı tarafın eline geçebiliyor. Bu güvenlik açığından tüm MSN Messenger 7.x sürümleri etkilenmektedir. Windows Live Messenger 8.1 ya da daha üst bir sürüme güncellemeniz önerilir. (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Konuyla ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki adreslerde bulabilirsiniz: FrSIRT - Microsoft MSN Messenger Video Conversation Handling Code Execution Issue / Exploit (Security Advisories) "A vulnerability has been identified in MSN Messenger, which could be exploited by remote attackers to cause a denial of service or take complete control of an affected system. This issue is caused by a buffer overflow error within the processing of video conversations, which could be exploited by remote attackers to execute arbitrary code by tricking a user into accepting a specially crafted MSN video conversation." | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
valla en son çıkan sürüm en iyisidir
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
lütfen mesajlarda daha dikkatli olalım, site yonetici guzel solemis.. ayrıca haber için tşk ederim 7.5 kullanıyordum. şimdi yeni versiyona update ettim.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
merhaba arkadaşlar msn 8,1 çok ağır olduğu için kullanmıyorum. 7,5 kullanıyorum. bilgi için teşekkür ederim. değerlendireceğim. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||