| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Güncelleme: Her şeye rağmen MSN Messenger 7.5 mi kullanmak istiyorsunuz? İnceleyiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? MSN Messenger 7.x sürümlerinde yeni bir güvenlik açığı tespit edildi. Zararlı kod çalıştırılmasına olanak tanıyan bir görüntülü konuşma daveti kabul edildiğinde, bilgisayar kontrolü karşı tarafın eline geçebiliyor. Bu güvenlik açığından tüm MSN Messenger 7.x sürümleri etkilenmektedir. Windows Live Messenger 8.1 ya da daha üst bir sürüme güncellemeniz önerilir. (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Konuyla ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki adreslerde bulabilirsiniz: FrSIRT - Microsoft MSN Messenger Video Conversation Handling Code Execution Issue / Exploit (Security Advisories) "A vulnerability has been identified in MSN Messenger, which could be exploited by remote attackers to cause a denial of service or take complete control of an affected system. This issue is caused by a buffer overflow error within the processing of video conversations, which could be exploited by remote attackers to execute arbitrary code by tricking a user into accepting a specially crafted MSN video conversation." Son Düzenleyen NeutralizeR; 13-09-2007 @ 16:50. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)
valla en son çıkan sürüm en iyisidir
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
lütfen mesajlarda daha dikkatli olalım, site yonetici guzel solemis.. ayrıca haber için tşk ederim 7.5 kullanıyordum. şimdi yeni versiyona update ettim.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar msn 8,1 çok ağır olduğu için kullanmıyorum. 7,5 kullanıyorum. bilgi için teşekkür ederim. değerlendireceğim. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
11 Eylül Salı günü Microsoft bu açığı kapatacak olan yamaları yayınlayacak. Windows Update'i kullanarak güncelleştirmeleri edinebilirsiniz. Microsoft Security Bulletin Advance Notification for September 2007
Son Düzenleyen NeutralizeR; 13-09-2007 @ 15:35. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
bisey sormak istiyorum ben 7.5 kullanıyorum msn peki live yaptıgım zaman stuff u kullanabilcekmiyim livede onun cevabını verirseniz sevinirim ayrıca bilgi için tşkler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...)http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) paylaşım için tşkler... messenger 7.x sürümlerini kullanan ark.larımın messengerlarını deiştirmeleri için güsel bi sebep... ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) MSN Messenger 7.0 sürümü MSN Messenger 7.0.0820 sürümüne güncellenmiştir. (Bu güvenlik açığının giderildiği sürüm) Yükleme ayrıntıları: MSN Messenger 7.0 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN Messenger 7.x Güvenlik Açığı (Webcam daveti ile...) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Digital Effects for MSN Messenger (Webcam Efektleri) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 11-05-2009 02:32 |
| VLC Media Player Güvenlik Açığı | c0lin | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-07-2008 03:01 |
| Güvenlik ve Güvenlik Duvarı Yazılımları - Firewall (Free) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 25-06-2008 22:58 |
| Mobiola WebCam v1.04.S60 - Cep Telefonunuzu WebCam Yapın | GSliyek | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 12-04-2008 13:42 |
| MSN Messenger Programı Güvenlik Duvarınız Üzerinden Etkinleştirme | Miriel | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 05-05-2007 14:35 |