| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 500 Mb Alan
arkadaşlar ben yaptıım iki üç tane msn var benim hepsine yaptın vidyoyu izlerseniz hiç bir sorun cıkmıyoraynen uygulayın calışıyor . yalnız benimde bir sorunum var buraya setup falan her şeyi ekleyebiliyoruz tamam ama cok uzun sürüyor. sıkılıyorum indirmesi bir dert yüklemesi bir dert . şu da bir gercekki bunu bulduguma dua ediyorum tekrar teşekür edrim hellboy. bu işin bir cözümü varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim. gercekten | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 500 Mb Alan | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
az önce baktım.. verilen alan 1GB olmuş.. 500MB birden yükseltmişler.. herkesin kullanmasını tavsiye ederim.. rapidle falan uğraşmayın. atın buraya herşeyi, arkadaşlarınız alsın | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
GÜZELMİŞ TEŞEKKÜR | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
benim bir sorunum var... spacelerimden birinde (sanırım ülke ayarlarım zaten abd göründüğü için) direk dosya ekle diye bir seçenek çıktı ve skydrive kısa yolu vardı... böylelikle spacete bir dosya paylaşma alanı oluşturabiliyorum... ama diğer space ime ne yaptıysam bu özelliği ekleyemedim... skydrive da bi hesap açabiliyorum aynı hesapla ama bunu space e eklemem için ne yapmam gerekiyor?
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
emegine sağlık güzel bir çalışma olmuş
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
paylaşımın için teşekkürler
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 1Gb (1000MB) Alan
depolama alanı 1Gb a çıktı =) Hayırlı olsun.. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 1Gb (1000 MB) Alan
Bendede Bölgenizde sunulmuyor Diyor | |
|
![]() |
SkyDrive - Live 'den Herkese 5Gb (5000 MB) Alan Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alan Sokal (Alan Sokal Kimdir? - Alan Sokal Hakkında) | KisukE UraharA | Bilim ww | 0 | 11-04-2008 12:07 |
| Alan - Alan Nedir - Alan Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 22-03-2008 20:32 |
| Windows Live SkyDrive | tugrulgulersoy | Diğer MSN Messenger Programları | 2 | 21-03-2008 23:32 |
| Alan Watts (Alan Watts Kimdir? - Alan Watts Hakkında) | KisukE UraharA | Felsefe ww | 0 | 02-03-2008 19:24 |
| Ali Rıza Alan (Ali Rıza Alan Kimdir? - Ali Rıza Alan Hakkında) | ReaLin | Spor tr | 0 | 28-11-2006 21:39 |