Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-09-2007   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
SkyDrive - Live 'den Herkese 5Gb (5000 MB) Alan

Windows Live "SkyDrive"

Merhabalar..

Windows Live 'nin bir hizmeti olan SkyDrive Nasıl aktif edileceği, ve kullanacağı hakkındaki bilgilere burdan ulaşabilirsiniz.
Siz MsxLabs.Org üyelerine özel hazırladığımız anlatım, Olayı tam anlamıyla açıklar nitelikte..

Bir Windows Live 'nin Hizmeti olan Sky Drive'nin Nasıl Alındığı ve Nasıl kullanıldığı bu anlatımımızda.. İzleyin, Sizinde 1000MB 'alanınız olsun . =))

İnternette Dosya saklamanızı sağlayan SkyDrive çok basit ve esnek arayüzü ile kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlamakta...
SkyDrive Kullanıcılarına 1Gb (1000 Mb) Alan veriyor.
Üstelik hiçbir ücret talep etmeden.
SkyDrive
'nin alanı olan 1Gb tabiki çokta büyük değil. Ancak daha avantajlı host yerleri bulunmakta.
SkyDrive
'nin Farkı ise bu hizmeti Live destekli sunması ve bunu Messenger Kişilerinizle paylaşabilmeniz.

Dahası Anımasyonumuzda! ;

SkyDrive İle İlgili Hazırlanmış Animasyonumuzu İzlemek için Tıklayınız...

Son Düzenleyen hellboy726; 26-10-2007 @ 15:59.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-09-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 500 Mb Alan

Açıkçası Etkileyici
Başta kahretsin demiştim.Çünkü adresimle hesabıma giremiyordum 2 yıldır.Parolamı ve özel bilgilerimi değiştiremiyordum.Bi deneyeyim dedim oldu ne kısmetse, bu mucizeye sebebiyet verdiğin için de çok memnun-u mütehher oldum ve bilmukabele
Eski 04-09-2007   #3 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

Benimde böyle sorunlarım vardı paylaşım için teşekkürler aradığım şeyi burda buldum ne kısmetse, bu mucizeye sebebiyet verdiğin için de çok memnun-u mütehher oldum ve bilmukabele
Eski 05-09-2007   #4 (mesaj-linki)

okudum anlamaya calışıyorum vidyoyu izlemeye calışıyorum ama muhteşem bir şey olmalı şimdiden belli yaw
Edit:

biraz önce uygulamaya gectim cok teşekürler hellboy

Son Düzenleyen hellboy726; 05-09-2007 @ 11:42.
Eski 05-09-2007   #5 (mesaj-linki)
dr_azrail - avatarı

helloboy kardeş ben bölge yi nerdeyse 50 defa değiştirdim giriş çıkış yaptım yinede bölgenizde sunulmuyo diyo bi yardımcı olurmusun??
Eski 05-09-2007   #6 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

Alıntı:
dr_azrail adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
helloboy kardeş ben bölge yi nerdeyse 50 defa değiştirdim giriş çıkış yaptım yinede bölgenizde sunulmuyo diyo bi yardımcı olurmusun??
Anlatımdaki gibi ülke/bölge ayarlarını yapıp, newyork seçtiğinizde ve posta numarasına 11100 yazdığınızda anlatımdaki gibi sorunsuz giriş yapılmakta.
Eski 05-09-2007   #7 (mesaj-linki)
dj10ur - avatarı

ben bolge ayarlarını degıstırmeden acıldı
Eski 06-09-2007   #8 (mesaj-linki)
volture - avatarı

kendisi çohk dehşet heaa.... saolasın bilader...tşk ümüzüde çaktık oraya için rahat olsun
Eski 08-09-2007   #9 (mesaj-linki)
bilalözen

ben sadece ülkeyi new york yaptım diğerlerine dokunmadım çalışıyor sağol kardeş paylaşımın için
Eski 08-09-2007   #10 (mesaj-linki)

çok güzel paylaştığın için teşekkürler
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
liwe 5 gb, liwe drive, msn 5 gb, msn 5gb, sky drive live, sky drive nasıl kullanılır, skydrive nasıl kullanılır, skydrive nedir, windows live 5gb alan, windows live alan,
SkyDrive - Live 'den Herkese 5Gb (5000 MB) Alan Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Alan Sokal (Alan Sokal Kimdir? - Alan Sokal Hakkında) KisukE UraharA Bilim ww 0 11-04-2008 10:07
Alan - Alan Nedir - Alan Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 22-03-2008 18:32
Windows Live SkyDrive tugrulgulersoy Diğer MSN Messenger Programları 2 21-03-2008 21:32
Alan Watts (Alan Watts Kimdir? - Alan Watts Hakkında) KisukE UraharA Felsefe ww 0 02-03-2008 17:24
Ali Rıza Alan (Ali Rıza Alan Kimdir? - Ali Rıza Alan Hakkında) ReaLin Spor tr 0 28-11-2006 19:39