| | #1 (mesaj-linki) |
SkyDrive - Live 'den Herkese 5Gb (5000 MB) Alan ![]() Windows Live "SkyDrive" Windows Live 'nin bir hizmeti olan SkyDrive Nasıl aktif edileceği, ve kullanacağı hakkındaki bilgilere burdan ulaşabilirsiniz. Siz MsxLabs.Org üyelerine özel hazırladığımız anlatım, Olayı tam anlamıyla açıklar nitelikte.. Bir Windows Live 'nin Hizmeti olan Sky Drive'nin Nasıl Alındığı ve Nasıl kullanıldığı bu anlatımımızda.. İzleyin, Sizinde 1000MB 'alanınız olsun . =)) ![]() İnternette Dosya saklamanızı sağlayan SkyDrive çok basit ve esnek arayüzü ile kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlamakta... SkyDrive Kullanıcılarına 1Gb (1000 Mb) Alan veriyor. Üstelik hiçbir ücret talep etmeden. SkyDrive'nin alanı olan 1Gb tabiki çokta büyük değil. Ancak daha avantajlı host yerleri bulunmakta. SkyDrive'nin Farkı ise bu hizmeti Live destekli sunması ve bunu Messenger Kişilerinizle paylaşabilmeniz. Dahası Anımasyonumuzda! ; SkyDrive İle İlgili Hazırlanmış Animasyonumuzu İzlemek için Tıklayınız... Son Düzenleyen hellboy726; 26-10-2007 @ 16:59. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 500 Mb Alan Açıkçası Etkileyici Başta kahretsin demiştim.Çünkü adresimle hesabıma giremiyordum 2 yıldır.Parolamı ve özel bilgilerimi değiştiremiyordum.Bi deneyeyim dedim oldu ne kısmetse, bu mucizeye sebebiyet verdiğin için de çok memnun-u mütehher oldum ve bilmukabele | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 500 Mb Alan Benimde böyle sorunlarım vardı paylaşım için teşekkürler aradığım şeyi burda buldum ne kısmetse, bu mucizeye sebebiyet verdiğin için de çok memnun-u mütehher oldum ve bilmukabele | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
okudum anlamaya calışıyorum vidyoyu izlemeye calışıyorum ama muhteşem bir şey olmalı şimdiden belli yaw ![]() Edit: biraz önce uygulamaya gectim cok teşekürler hellboy Son Düzenleyen hellboy726; 05-09-2007 @ 12:42. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: SkyDrive - Live 'den Herkese 500 Mb Alan
helloboy kardeş ben bölge yi nerdeyse 50 defa değiştirdim giriş çıkış yaptım yinede bölgenizde sunulmuyo diyo bi yardımcı olurmusun??
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 5gb, live den, live drive, msn skydrive ücretlimi, sky drive live üçretlimi, skydrive, skydrive 5gb alan, skydrive ücretlimi, skydrive.live., windows live den msn alanlar, windows live messenger 5 gb alan, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||