Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-09-2007   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu

Merhabalar,

Birsüredir var olan bir sorun. Birçok kişi bu soruyu bana messenger 'dan yöneltince sizdede aynı sorun olabilir düşüncesiyle bu başlığı açma gereyi duydum.

Kullandığım messenger versiyonu: 8.0 'dır ve windows Xp sp2 altında çalışmaktadır.

Belki birçoğunuzda bu problem meydana gelmiştir. Problem kişi listenize bir adres ekliyorsunuz ve o bi süre sonra size geri geliyor bu kişi sizi ekledi diyor. Messenger'a 2 kişi 'yi normalde ekleyemessiniz Ancak aşağıdaki kendi messenger'ıma ait olan resmi inceleyin 2 adet aynı şahıslar mevcut. üstelik bu resimkdeki gibi 3 kişiylede sınırlı değil. Kişi listemin birçoğu böyle. Göstermek isterdim ancak e-posta adresleri göründüğünden bunlarla yetinmelisiniz.
(e-posta adresi görünen kişinin kullanmadığını tespit ettim ve arkadaşı deneme amaçlı buldum ekledim )Resimler'de herhangi bir oynama yoktur. Zaten aynı sorunu yaşayan arkadaşlar burdan yorumlarını bildirirlerse daha iyi anlaşılacaktır konu.

Sizinde başınıza böyle bir problem geldi ise belirtiniz.
Çözüm'den ziyade, Neden böyle olduğunu hakkındaki teorimi geliştirme aşamasındayım.

Saygılar...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-09-2007   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger'da Kişilerin 2'kez Eklenme Sorunu

Bazı sorunlar kullanıcıların kendilerinin çözebileceği türden sorunlar değillerdir. Sunucu tabanlı bir değişiklik yapılması gerekmektedir. MSN sunucularında bulunan kişi listesi dosyanızda bir sorun oluşmuş olabilir. Kişi ekleme/çıkarma işlemlerini Windows Messenger kullanarak yapmayı deneyin. Yaptığınız değişiklikler hiçbir şekilde saklı kalmıyorlarsa, MSN Support'a ulaşmanız en doğrusu olur.
Eski 10-09-2007   #3 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Bende de şu tarz bi sorun oldu iki kişinin eklenmesiyle ilgili: kullandığım messenger da uzantı olarak msn, hotmail veya passport uzantılı değil. yani bunların dışında bir e-posta adresiyle açtığımda ve herhangi bir kişiyi eklediğimde karşıdaki kişiye eklenmesi için davet gidiyor. tabi doğal olarak kabul ediyor. Bu bana direk eklendi olarak çevrimiçi olmadan önce yine bana da bi davet geliyor. Sanki ben değil de o beni eklemiş gibi oluyor. Ancak msn veya hotmail uzantılı adreslerde kullandım böyle bi sorun olmadı hiç. Yani msn, hotmail, passport uzantıların dışında bi adres kullanıldığında böyle bişey olduğundan şüpheleniyorum
Eski 11-09-2007   #4 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende de şu tarz bi sorun oldu iki kişinin eklenmesiyle ilgili: kullandığım messenger da uzantı olarak msn, hotmail veya passport uzantılı değil. yani bunların dışında bir e-posta adresiyle açtığımda ve herhangi bir kişiyi eklediğimde karşıdaki kişiye eklenmesi için davet gidiyor. tabi doğal olarak kabul ediyor. Bu bana direk eklendi olarak çevrimiçi olmadan önce yine bana da bi davet geliyor. Sanki ben değil de o beni eklemiş gibi oluyor. Ancak msn veya hotmail uzantılı adreslerde kullandım böyle bi sorun olmadı hiç. Yani msn, hotmail, passport uzantıların dışında bi adres kullanıldığında böyle bişey olduğundan şüpheleniyorum
evet aynı sorunu anlatmak istemiştim.
Eski 19-09-2009   #5 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu

Alıntı:
msn sorun cözme
msn acınca sorun cıkıyo bişey yükleyin diyo tamam diyom yükleme iptal edildi diyo
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
eklenme, kez, kişilerin, messengerda, sorunu
msn ekledigimde davet gelmiyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme kaan777 MSN Teknik Destek/Bilgiler 94 7 Saat Önce 19:53
Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu ahmetgns MSN Teknik Destek/Bilgiler 7 3 Gün Önce 17:28
MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu _-'CaGo'-_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 21 02-07-2009 23:12
Ev Telefonu Messenger'da harun0303 Diğer MSN Messenger Programları 0 22-10-2008 22:03
Messenger'da oturum açılamaması sorunu NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 31 01-10-2008 23:31