| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu Merhabalar, Birsüredir var olan bir sorun. Birçok kişi bu soruyu bana messenger 'dan yöneltince sizdede aynı sorun olabilir düşüncesiyle bu başlığı açma gereyi duydum. Kullandığım messenger versiyonu: 8.0 'dır ve windows Xp sp2 altında çalışmaktadır. Belki birçoğunuzda bu problem meydana gelmiştir. Problem kişi listenize bir adres ekliyorsunuz ve o bi süre sonra size geri geliyor bu kişi sizi ekledi diyor. Messenger'a 2 kişi 'yi normalde ekleyemessiniz Ancak aşağıdaki kendi messenger'ıma ait olan resmi inceleyin 2 adet aynı şahıslar mevcut. üstelik bu resimkdeki gibi 3 kişiylede sınırlı değil. Kişi listemin birçoğu böyle. Göstermek isterdim ancak e-posta adresleri göründüğünden bunlarla yetinmelisiniz. (e-posta adresi görünen kişinin kullanmadığını tespit ettim ve arkadaşı deneme amaçlı buldum ekledim )Resimler'de herhangi bir oynama yoktur. Zaten aynı sorunu yaşayan arkadaşlar burdan yorumlarını bildirirlerse daha iyi anlaşılacaktır konu. ![]() Sizinde başınıza böyle bir problem geldi ise belirtiniz. Çözüm'den ziyade, Neden böyle olduğunu hakkındaki teorimi geliştirme aşamasındayım. Saygılar... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger'da Kişilerin 2'kez Eklenme Sorunu
Bazı sorunlar kullanıcıların kendilerinin çözebileceği türden sorunlar değillerdir. Sunucu tabanlı bir değişiklik yapılması gerekmektedir. MSN sunucularında bulunan kişi listesi dosyanızda bir sorun oluşmuş olabilir. Kişi ekleme/çıkarma işlemlerini Windows Messenger kullanarak yapmayı deneyin. Yaptığınız değişiklikler hiçbir şekilde saklı kalmıyorlarsa, MSN Support'a ulaşmanız en doğrusu olur.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger'da Kişilerin 2'kez Eklenme Sorunu Bende de şu tarz bi sorun oldu iki kişinin eklenmesiyle ilgili: kullandığım messenger da uzantı olarak msn, hotmail veya passport uzantılı değil. yani bunların dışında bir e-posta adresiyle açtığımda ve herhangi bir kişiyi eklediğimde karşıdaki kişiye eklenmesi için davet gidiyor. tabi doğal olarak kabul ediyor. Bu bana direk eklendi olarak çevrimiçi olmadan önce yine bana da bi davet geliyor. Sanki ben değil de o beni eklemiş gibi oluyor. Ancak msn veya hotmail uzantılı adreslerde kullandım böyle bi sorun olmadı hiç. Yani msn, hotmail, passport uzantıların dışında bi adres kullanıldığında böyle bişey olduğundan şüpheleniyorum | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger'da Kişilerin 2'kez Eklenme Sorunu | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| eklenme, kez, kişilerin, messengerda, sorunu |
| msn ekledigimde davet gelmiyor, |
Messenger'da Kişilerin 2 kez Eklenme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme | kaan777 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 94 | 7 Saat Önce 19:53 |
| Windows Live Messenger'da E-Posta Bildirimleri Sorunu | ahmetgns | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 7 | 3 Gün Önce 17:28 |
| MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu | _-'CaGo'-_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 21 | 02-07-2009 23:12 |
| Ev Telefonu Messenger'da | harun0303 | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 22-10-2008 22:03 |
| Messenger'da oturum açılamaması sorunu | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 31 | 01-10-2008 23:31 |