| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi Güncelleme
MSN Messenger Daha yeni bir sürüm var. Devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak istiyor musunuz? Bu sorunla/konuyla ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? --------------------------------- Windows Live Messenger Güncelleme: Windows Live Messenger 8.5 Beta kullananların Windows Live Messenger 8.5 Final'a güncellemeleri de zorunlu hale getirilmiştir. Bu konudan Windows Live Messenger 8.5 FINAL'ı edinebilirsiniz: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...ive-suite.html Güncelleme: Windows Live Messenger 8.x kullanan kullanıcıların 14.0 serisi son sürüm WLM'ye güncellemeleri zorunlu hale getirilmiştir. En son sürüm: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) Talep olduğu takdirde eski sürümlerin hala kullanılmasını sağlayan değişikliğe sahip EXE dosyaları da paylaşılacaktır. Son Düzenleyen NeutralizeR; 16-09-2009 @ 01:09. Sebep: Güncelleme | |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| windows live 8.5 beta tr sorun
merhaba ben beta 8.5 kullanıyorum ve yeni sürümün zorunlu olarak yüklenmesini istemiyorum sürekli yeni sürüm yüklemem için uyarı geliyor hayır diyorum ve msn i açamıyorum sürüm güncelleştirmek zorunda değilim ne yapmalıyım
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: windows live 8.5 beta tr sorun
bende bu sorundan şikayetçiyim seviyorum bu sürümü.yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: windows live 8.5 beta tr sorun | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ben pek anlayamadım.msnmsgr buna tıkladım en eski sürüm çıktı.biraz daha ayrıntılı anlatırmısın????şimdiden sağol ben pek anlayamadım.msnmsgr buna tıkladım en eski sürüm çıktı.biraz daha ayrıntılı anlatırmısın????şimdiden sağol...ne diye zırt pırt yeni sürüm çıkartırlar anlamam ki Son Düzenleyen feratciziri; 22-02-2008 @ 16:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bak msnmsgr nin üzerine gelip sağa tıkla özellikler de daha sonra özelliklere tıklayınca uyumluluk var oraya tıklayıp daha uyumluluk modu var onada tıklayıp windomsw 2000 i ayarla daha sonra tamam a tıkla olacak ama bunları yaparken sağ altta msn varsa çıkış yap tamamen kapalı olsun yaparken inşalla çözersin ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi Güncelleme: Windows Live Messenger 8.5 Beta kullananların Windows Live Messenger 8.5 Final'a güncellemeleri de zorunlu hale getirilmiştir. Bu konudan Windows Live Messenger 8.5 FINAL'ı edinebilirsiniz: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: windows live 8.5 beta tr sorunZorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| güncellemesi, live, messenger, windows, zorunlu |
| messenger guncelleme, msn guncelle, msn guncelleme, msn guncellemesi, windows live messenger guncelleme, |
Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |