Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 18-09-2007   #1 (mesaj-linki)
Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar
Merhabalar,

MsxLabs.Org üyelerin için flash anlatımlarımız devam etmekte. Yeni başlayan arkadaşlarımız için birbirinden değişik Messenger özellikleri ile karşınızda olacağız.

İlk olarak Messenger 'daki kişi listenizi yeni listenize taşımayı anlatıyoruz. Bilenler için gayet basit bir işlemdir. Ancak daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmayan üyeler için bazen eziyet haili alabiliyor. Alttaki Flash Anlatımımızı izleyerek sizde kişi listenizi yeni messenger Hesabınıza basitçe ve hızlıca aktarabilirsiniz.
[Resim]

Pratik Messenger Özellikleri -1 || www.MaviKaranlik.com | ~ hellboy726
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-09-2007   #2 (mesaj-linki)
Messenger 'a Yeni Bir Arayüz Kazandırma [Animasyonlu Anlatım]-2 Messenger 'a Yeni Bir Arayüz Kazandırma [Animasyonlu Anlatım]-2
Merhabalar..

Bu anlatımımız'da Messenger'a Nasıl Yeni bir Arayüz (Tema-Skins) Yüklediğini Göreceğiz..
yapmanız gereken saadece arkanıza yaslanmak ve bizi seyretmek =)

Eski 23-10-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar
öncelikle anlatim icin cok tesekkur ederim.
yeni bir msn hesabi aciyorum ve eski listemi ona aktaricam ancak icinden kimi adresleri yeni listeme eklemek istemiyorum. bu ctt uzantili dosyayi hangi programla acabilirim ve icinden o istemedigim adresleri cikartabilirim bunun bir yöntemi var mi acaba? çünkü bir de adres listemi yedeklemeden önce eski listemdeki kişileri silmek de istemiyorum..
tesekkür ederim...
Eski 26-10-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar
Alıntı:
commandante adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
öncelikle anlatim icin cok tesekkur ederim.
yeni bir msn hesabi aciyorum ve eski listemi ona aktaricam ancak icinden kimi adresleri yeni listeme eklemek istemiyorum. bu ctt uzantili dosyayi hangi programla acabilirim ve icinden o istemedigim adresleri cikartabilirim bunun bir yöntemi var mi acaba? çünkü bir de adres listemi yedeklemeden önce eski listemdeki kişileri silmek de istemiyorum..
tesekkür ederim...
Not defterini kullanabilirsiniz.
Eski 13-12-2007   #5 (mesaj-linki)
Zamanında şurda takılmıştım, ama öğrendim eminim baskalarıda takılabilir dediğiniz şeyleri burdan bize iletirseniz yeni anlatımlarımıza ilham kaynağı olacaksınız.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
animasyonlu anlatımlar degisik msn ozellikleri değişik messenger mesenger özellikleri messenger da özellikler messenger ozellikleri messenger yeni ozellıklerı messenger özellikleri msn güzellikleri msn hızlıca kısı silme msn kişi listemi başka adrese taşıma msn özellikler msn özellikleri msn özellikleriyle bilgiler msne özellikleri
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:55
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08730888 saniyede (61.97% PHP - 38.03% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR