| | #1 (mesaj-linki) |
Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu AnlatımlarMerhabalar, MsxLabs.Org üyelerin için flash anlatımlarımız devam etmekte. Yeni başlayan arkadaşlarımız için birbirinden değişik Messenger özellikleri ile karşınızda olacağız. İlk olarak Messenger 'daki kişi listenizi yeni listenize taşımayı anlatıyoruz. Bilenler için gayet basit bir işlemdir. Ancak daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmayan üyeler için bazen eziyet haili alabiliyor. Alttaki Flash Anlatımımızı izleyerek sizde kişi listenizi yeni messenger Hesabınıza basitçe ve hızlıca aktarabilirsiniz. Pratik Messenger Özellikleri -1 || www.MaviKaranlik.com | ~ hellboy726 | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Messenger 'a Yeni Bir Arayüz Kazandırma [Animasyonlu Anlatım]-2 Merhabalar.. Bu anlatımımız'da Messenger'a Nasıl Yeni bir Arayüz (Tema-Skins) Yüklediğini Göreceğiz.. yapmanız gereken saadece arkanıza yaslanmak ve bizi seyretmek =) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar
öncelikle anlatim icin cok tesekkur ederim. yeni bir msn hesabi aciyorum ve eski listemi ona aktaricam ancak icinden kimi adresleri yeni listeme eklemek istemiyorum. bu ctt uzantili dosyayi hangi programla acabilirim ve icinden o istemedigim adresleri cikartabilirim bunun bir yöntemi var mi acaba? çünkü bir de adres listemi yedeklemeden önce eski listemdeki kişileri silmek de istemiyorum.. tesekkür ederim... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu AnlatımlarAlıntı:
| ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Pratik Messenger Özellikleri - Animasyonlu Anlatımlar Zamanında şurda takılmıştım, ama öğrendim eminim baskalarıda takılabilir dediğiniz şeyleri burdan bize iletirseniz yeni anlatımlarımıza ilham kaynağı olacaksınız. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||