| | #51 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN artık geri alabilirsiniz Alıntı:
şifrenizi 1 gün içinde alıyorsunuz derken sıfırlıyormu yani şifreyi,? ben en son girdiğim şifreyi hatırlamıyorum 1 öncekini biliyorum, ama son girdiğim şifreyi hatırlamam lazım başka yerlere de girdim hepsi sıfırlanmak istiyor, şayet bana en son girdiğim şifre geri göndereceklerse uğraşayım mail yazmakla... yok eğer yeni bir şifre gönderiyorlarsa, hepsini gizli soruyla sıfırlayıp tekrar yeni şifre almakla uğraşıyımmm..... | ||
|
| | #52 (mesaj-linki) |
çalınan msn adresim hk
selam arkadaşlar geçen sene --- adresimi çaldılar gizli sorumuda değiştirmişler bide nahh bulursun yazmışlar soruya. bu adresimi geri almak istiyorum lütfen bana bi yol gösterirmisiniz.teşekkürler iyi geceler
Son Düzenleyen NeutralizeR; 28-02-2008 @ 19:26. Sebep: adres silindi | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Cvp: çalınan msn adresim hk Alıntı:
Konunun ilk mesajını inceleyin | ||
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
ARKADASLR SİZ SİZ OLUN BİR SİTEYE GİRDİĞİNİZDE MSN ADRESİNİZLE SİFRENİZİ VERMEYİN
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )
ben bu yöntemle geri almıştım ( :
| |
|
![]() |
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme | green almond | PC/Internet Teknik Destek | 30 | 2 Hafta Önce 22:56 |
| Geri Halliwell (Geri Halliwell Kimdir? - Geri Halliwell Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik ww | 8 | 15-09-2008 13:55 |
| Dilekçe Örnekleri | The Unique | Hukuk | 1 | 18-08-2008 14:13 |
| Kurbani Kılıç - Al Alma Gönül Alma | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-05-2008 20:54 |
| Dilekçe - Dilekçe Nedir - Dilekçe Hakkında | MaRCeLLCaT | X-Sözlük | 0 | 27-12-2007 11:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||