Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-10-2008   #101 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

ebrumm87 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben forumda yazan arkadaşlara ilk önce çok teşekkür ediyorum. burada yazılanların aynısını uyguladım. fakat bana gelen cevap şu. şimdi ne yapmam gerekiyor? lütfen yardım edin.

şimdi ne yapmam gerektiğini kesinlikle bilenler vardır. lütfen yardımcı olun. teşekkürler.
Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tam bir bilgi veremesemde mailde size önce şifrenizi sıfırlamanız öneriliyor ayrıca internet tarayıcınızın hafızasını ve çerezleri silmenizi tekrar denemenizi önermişler daha sonra tekrar destek talebinde bulunabilirsiniz gibi birşeyler demişler...bu mail destek talebini yeni gönderdiğiniz için gelen standart bir mail olabilir detaylı yardım cevabı ilerleyen günlerde gelebilir
Lord.iz arkadaş tam olarak anlayamamış, ben izah edeyim.

Cevabı göndermelerini istediğiniz adrese bir parola sıfırlama eposta iletisi göndermişler, konu başlığı "Reset your Windows Live ID password (Windows Live ID parolanızı sıfırlayın). O iletinin içinde gerekli yönergeleri bulacakmışsınız. E-posta sıfırlama bağlantısına tıklamadan önce tarayıcınızın geçici internet dosyalarını temizlemenizi öneriyorlar, çok lazım değil bence.

Parola sıfırlama bağlantısının iki özelliği varmış: 1- Üç kez kullanılabilir, 2- Üç günden sonra süresi dolar. Parolanızı sıfırlarken kuvvetli bir parola seçin, parola kuvveti göstergesini nazar-ı dikkate alın.

Artı hesabınızı sıfırladıktan sonra http://account.live.com adresine gidip hesabınızın ayrıntılarını düzenlemenizin, alternatif eposta adresinizi ve gizli soru-cevabınızı değiştirmenizin bundan sonraki çalınma durumlarına karşı çevrimiçi hizmetleri kullanarak parolanızı sıfırlamanız için hayrınıza olacağını söylüyorlar.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-10-2008   #102 (mesaj-linki)
avincan - avatarı

Şimdi bende denedim olcak inşallah2 gün içinde cevap geleceğini duydum doğrumudur.
Eski 14-10-2008   #103 (mesaj-linki)
avincan - avatarı

Arkadaşlar benden söylemesi. Özellikle tek msn adresi olan kişiler. Siz siz olun sakın msn nizi kaptırmayın. Çok fena oluyo. Önceden banada çok msn adresine sahip olmak saçma geliyodu, ama şimdi anlıyorum.
Eski 15-10-2008   #104 (mesaj-linki)
avincan - avatarı

Arkadaşlar hiç cevap gelmeme gibi bir olasılık varmı.Cevap bekliyorum.
Eski 16-10-2008   #105 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

avincan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar hiç cevap gelmeme gibi bir olasılık varmı.Cevap bekliyorum.
Ben bir çok kez Destek'e başvurdum, hepsinde de cevap verdiler. Seninki gecikmiş olabilir ama haftasonundan önce cevap vermezlerse muhtemelen cevap vermeyecekler demektir.
Eski 24-10-2008   #106 (mesaj-linki)

Arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler için tşkkr ederim ama ben deilerini yaptım fakat bana böyle bir mesaj geldi ne demek istediğini anlıyamadım sana zahmet ne anlama geldiğini söylermisin?

Gelen mesaj bu:

Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit: http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid. For all other MSN and Windows Live product support, please visit: http://support.live.com.
Eski 24-10-2008   #107 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

oydemir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler için tşkkr ederim ama ben deilerini yaptım fakat bana böyle bir mesaj geldi ne demek istediğini anlıyamadım sana zahmet ne anlama geldiğini söylermisin?

Gelen mesaj bu:

Thank you for contacting the Microsoft Passport Network (now Windows Live ID) Support. We apologize for the inconvenience as this is an unmonitored mailbox. For assistance with your Windows Live ID, please visit: http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid. For all other MSN and Windows Live product support, please visit: http://support.live.com.
Dilekçeyi gönderdiğiniz posta kutusu izlenmiyormuş. Verdikleri ilk bağlantıyı izleyerek dilekçenizi oraya bir defa daha iletin.
Eski 04-11-2008   #108 (mesaj-linki)
SheetaN

Bana yardım edebilir misiniz?Tam olarak bu mail geldi

Hello,

Thank you for writing to Windows Live Mail Technical Support. My name is John and I gather that you need assistance in accessing your Windows Live Hotmail account. I understand how important it is to have your concern addressed immediately and I ** glad to be of assistance.

It is our goal to provide technical support quickly and accurately to our members; thus, we would like to point you to the right direction. The best department to assist you with your concern would be the Windows Live ID Support Team. For your convenience, I have transferred your e-mail to the correct department and they should contact you within 24 hours.

We appreciate your continued support as we strive to provide you with the highest quality service available.

Sincerely,

John G.
Windows Live Mail Technical Support

--- Original Message ---
From : dr_cigdemm@hotmail.com
Sent : Sunday, November 02, 2008 11:26:02 PM UTC
To : LV_ML.WNLV.WW.00.EN.MSF.SEA.TS.T01.RTG.00.EM
Subject : Windows Live Mailign in and password:I think someone hijacked

Service: Windows Live MailWhat type of problem do you have?Sign in and password [Sign in and password]I think someone hijacked or hacked my logon credentials [I think someone hijacked or hacked my logon credentials]Be specific when describing your problem. The details that you include enable us to promptly send you the most likely solution to your issue. I have been using hacklenenmailadresim@hotmail.com msn ID and I can't use it any more. I have sign in problems. Someone has stolen my password and changed my Security question and answer. Please help me, I need my ID back."If you are having a problem with a specific account, select it here. Hotmail/MSN [Hotmail/MSN]Where are you using Windows Live Mail? Other [Other]If you have a firewall, which one? Full name: dr cemre
The e-mail address for us to send a response: baş vuruda bulunduğum mail adresPrimary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about: hacklenen mail adresimWhich operating system are you using?Windows Vista: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)Which browser are you using: IE7Location: en-us - English (United States)Type of Support: E-mail SupportBrowser Default Language: trYardımcı olursanız minnettar kalırım.
Eski 23-11-2008   #109 (mesaj-linki)
esocompaq

slm güzel bir site çok yönlendirici öncelikle teşekkürler... 17.sayfada msn şifresini unutanlar için bir dilekçe linki vermişsiniz.o dilekçeyi doldurdum ve gerekli adrese gönderdim şu şekilde bir mail geldi

yardımlarınızı bekliyorum ismim zeynep teşekkürler
Eski 11-12-2008   #110 (mesaj-linki)
tello_06

sa arkadaşlar ben aynı işlemi yaptım bana cevap geldi bildilerimi doldurdum ama hangi adrese yollucam bilmiyorum yanıtla dedim sadece IDENT.LVID.00.00.EN.SYK.MNL.TS.T01.S....microsoft.com bu adres var gönder diyorum bu yazı çıkıyo:
Bir veya daha fazla adres doğru e-posta biçiminde değil, kişi listenizdeki bir kategoriyle eşleştirilemedi veya bir kişinin hızlı adıyla veya takma adıyla eşleşmiyor. (Lütfen şu biçimi kullanın: ad@example.com.)
Geçersiz e-posta adresleri:
?dent.lvd.00.00.en.syk.mnl.ts.t01.sp....microsoft.com
yardımcı olursanız sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
alma, dilekçe, geri, hacklenen, mailinizi, İhtimali
kirilan msn geri alma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme green almond PC/Internet Teknik Destek 40 11-10-2009 18:38
Dilekçe Örnekleri The Unique Hukuk 4 02-04-2009 15:11
Geri Halliwell (Geri Halliwell Kimdir? - Geri Halliwell Hakkında) KisukE UraharA Müzik ww 8 15-09-2008 13:55
Kurbani Kılıç - Al Alma Gönül Alma KENCISii Türkçe Şarkı Sözleri 0 15-05-2008 20:54
Dilekçe - Dilekçe Nedir - Dilekçe Hakkında MaRCeLLCaT X-Sözlük 0 27-12-2007 11:04