| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Gizlilik Sekmesinden Kişileri Nasıl Silebilirim?
abı lınk çalışmıyor yaaa....programı ındıremıyorum nasıl yapacaz bunu
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Gizlilik Sekmesinden Kişileri Nasıl Silebilirim? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Gizlilik Sekmesinden Kişileri Nasıl Silebilirim?
kişiler beni listesiine eklediğinde beni uyar sekmesi nerede ben bulamıyorum da... bi zahmet söyleyiverseniz
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Gizlilik Sekmesinden Kişileri Nasıl Silebilirim? Bu konunun başlığında yazan yerde yani Gizlilik sekmesinde. Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>Gizlilik sekmesine geçince listelerin altında bir seçenek var: "Başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar". Bu seçenek işaretli olursa sizi ekleyenlerle ilgili uyarı alırsınız. Ha, ben bu seçeneğin işaretini kaldıramıyorum diyorsanız, önce yukarıdaki başka bir seçeneği, "Yalnızca İzinli listemdeki kişiler durumumu görebilir ve bana ileti gönderebilir" seçeneğini temizleyin.
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kişiyi gizlilik sekmesinden nasıl silebilirim, msn de gizlilik neresi, msn gizlilik sekmesi, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||