| | #11 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi Alıntı:
İlk sayfada gerekli bilgiler mevcuttur: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...unlesmesi.html | ||
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi
İlk sayfada yer alan bilgileri aynen uyguladım....yükleme işlemini yaptım...sonra 2. aşama olarak diğer linke tıkladım fakat hiçbir şekilde MSN deki arkadaşlarıma ileti gönderemiyorum...
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi tr yama Alıntı:
yahooda daha güzeli var... kişinin ismine sağ klik tıklayınca stealth settings adlı seçeneği seçince 3 tane menü açıyor orada seçtiğiniz bir tek kişiye bile online görünme imkanınız var. diğer herkese off görünürken o kişinize on görünüyorsunuz. msn de bu yok mesela Son Düzenleyen asteriks384; 26-10-2006 @ 11:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
arkadaşım indiremiyorum yahoo msngeri nasıl inndirecegim bana bir bilgi yada rapid den link verebilirmisiniz?
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
ellerinize sağlık Alıntı:
bu linke tıkla Yahoo! Messenger - Chat, Instant message, SMS, PC Calls and More ardından Get it now'a tıkla Step 1 de GET STARTED 'e tıkla kurulumu yap .kolay gelsin Son Düzenleyen kızıl; 12-11-2006 @ 01:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| messenger chat, yahoo da chat yapmak, yahoo ile chat yapma, yahoo massenger, yahoo mesenger, yahoo messenger chat, yahoo messenger chat yapma, yahoo messenger türkcesi varmı, yahoo messenger yap, yahooo messenger, |
Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 06:35 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||