Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-10-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi

Alıntı:
szg adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar, yahoo massenger ile msn massenger deki arkadaşlarımız ile görüşebilmeye başladık mı? ileti gönderiyorum gitmiyor da....Sanki çok yakında başlanacak diye bir sitede bilgi görmüştüm...Bilen var mı ?
Şu an ilgili konunun ikinci sayfasında bulunmaktasınız.

İlk sayfada gerekli bilgiler mevcuttur:
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...unlesmesi.html
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-10-2006   #12 (mesaj-linki)
szg

İlk sayfada yer alan bilgileri aynen uyguladım....yükleme işlemini yaptım...sonra 2. aşama olarak diğer linke tıkladım fakat hiçbir şekilde MSN deki arkadaşlarıma ileti gönderemiyorum...
Eski 26-10-2006   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
enderfender adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YAHOO nun Türkçe yaması varmı acaba

tr yama

Alıntı:
ovegiz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu uygulama gerçekten cok guzel ama dikkat edelim yahoo da çevrimdısı olarak oturu aç komutu bulunmamakta buda konuşmamak istemediginiz msn kişileri ile bir problem oluşturabilir...

yahooda daha güzeli var... kişinin ismine sağ klik tıklayınca stealth settings adlı seçeneği seçince 3 tane menü açıyor orada seçtiğiniz bir tek kişiye bile online görünme imkanınız var. diğer herkese off görünürken o kişinize on görünüyorsunuz. msn de bu yok mesela

Son Düzenleyen asteriks384; 26-10-2006 @ 11:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-11-2006   #14 (mesaj-linki)

arkadaşım indiremiyorum yahoo msngeri nasıl inndirecegim bana bir bilgi yada rapid den link verebilirmisiniz?
Eski 12-11-2006   #15 (mesaj-linki)

ellerinize sağlık

Alıntı:
Aptalask adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım indiremiyorum yahoo msngeri nasıl inndirecegim bana bir bilgi yada rapid den link verebilirmisiniz?
Yahoo! Messenger with Voice
bu linke tıkla Yahoo! Messenger - Chat, Instant message, SMS, PC Calls and More ardından Get it now'a tıkla
Step 1 de GET STARTED 'e tıkla kurulumu yap .kolay gelsin

Son Düzenleyen kızıl; 12-11-2006 @ 01:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger chat, yahoo da chat yapmak, yahoo ile chat yapma, yahoo massenger, yahoo mesenger, yahoo messenger chat, yahoo messenger chat yapma, yahoo messenger türkcesi varmı, yahoo messenger yap, yahooo messenger,
Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 06:35
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11763096 saniyede (65.28% PHP - 34.72% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR