| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi
arkadaşlar yahodan goruntulü konuşabiliyomuyuz.msn de goruntü donuyor.ne yapmalıyım bana tardimci olurmusunuz. goruntusu donmayan göruntulu konuşabileceğim program varsa link verin.yada msn de gorüntü don maması için bana yardımcı olun.rica ederim... Son Düzenleyen onur121; 28-11-2006 @ 17:46. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
BENİM GENEL ANLAMDA BİR SORUM OLACAK ŞU AN WİNDOWS LIVE MASSENGER 8.1 BETA KULLANIYORUM VE GÖRÜNTÜLÜ ARKA PLANLARI,GÖRÜNTÜ RESİMLERİ GÖZ KIRPMALARI VE BURDAN YÜKLEDİĞİM SKİNNER 1.2 İLE CIVIL CIVIL OLDU ŞİMDİ BEN BU PROGRAMI İNDİRİRSEM BUNLARI KAYBEDERMİYİM YOKSA AYRICA BİR PROGRAMMI BU;EĞER AYRICA BİR PROGRAMSA HEMEN YÜKLEYECEM ONDAN SORUYORUM. CEVAP BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi Bu uygulama GERCEKTEN HARIKA CIGIR YARATACAL BEN DEMIŞTIM DEGISMEYEN TEK SEY DEGISIMDIR DIYE YASA MSXLABS ) | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
yaw bişey demiyorum arkadaşlar yeteri kadar bahsetmiş | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| messenger yükleyecem, msn yükleyecem, windows live messenger yükleyecem, yahoo wlm gorunusu, |
Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 06:35 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||