| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Content Plus Programını Kaldırmak Arkadaşlar bu siteden yüklemiş oldugum msn contect plus programını kaldırmama rağmen her 15 sny de bir aşagıda resimde gördüğünüz hatayı alıyorum kapıyorum 15 sny sonra tekrar tekrar bu günlerdir devam edio arkadaşlar yardım lütfen nasıl kurtulucam bundan ve arkadaşlar extra olarak msn kendiliginde kapanır oldu direk kapanıyor hata felan vermeden msn den düşmeden kapanıyor msn Bu arada windows a attıgım o crack dosyasını sildim ama hala aynını yapıyor şimdiden tşkler ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Contect Plus Kurtulamıyorum pls yardım ben hallettim arkadaşlar tşkler | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Contect Plus Kurtulamıyorum pls yardım
Nasıl hallettiniz yazarsanız bu tip sorunla karşılaşanlarda faydalanması açısından iyi olur.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Contect Plus Kurtulamıyorum pls yardım
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Msn Content Plus Sorunu Arkadaşlar Ben Msxlabs Yani Bu Siteden Bu Programı Yükledim..! Önceden Hiçbirşey Yoqtu & Kullandım ![]() Sonra Trial Time Hatası vermeye başladı ya üye olun yada silin diye hatalar geldi bende sildim ![]() ama hata hala devam ediodu ve tmm tuşuna tıqladıgımda yada kapat tusuna tıqladıgımda msn'in kapanıodu ![]() bu iyice sorun olmaya başladı net'te arattırdım ![]() ama tam bi sonuca ulaşamadım ama bu sadece benim başıma gelmiodu ![]() sonra Regedit'ten CTRL+F Yapıp Msn Content Die Arattırdım Buldum ve Sildim Sonra C:\Windows'dan kopya dosyasını sildim ama 2 dosya daha olduğunu gördüm MsnLogm & MsnLogs;![]() Bu Dosyaları Silmeye ÇAlıştım Olmadı Sonra Görev Yöneticisini Açtım Bu Dosyaları Gördüm İşlemi Sonlandır'ı Tıqlıorm Yeniden Açılıor Msn Kapattıp Onunda İşlemi Sonlandır Yaptım Bir Daha Denedim Yine Aynı Sonuç ![]() Çalıştığı İçin Silemiorm Sonra HKEY_LOCAL_MACHİNE/Software/Microsof/Windows/Current Version/Run Dosyasına geldim msnnylog C:\WİNDOWS\msnlogm.exe anahtarını gördüm onuda sildim ama ![]() yeniden geri geliyor ![]() unlocker programı ilede silmeye çalışıorm olmuyor bi çözüm bulun lütfen ![]() Gerçektten İllet Oldu Başıma Bi Çözüm Bulursanız Sağolun | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Content Plus Sorunu [YARDIM]
Arama yaptırmadan konu açmayınız. Soru ve sorularınız için ilgili teknik destek konularını kullanınız: MSN Content Plus Programını Kaldırmak | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Content Plus Programını Kaldırmak
ThinrBell FArkındaysan Hala Devam Edio Ddim Yoqsa Boşuna Konu Açmam..!
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
beyler her yere girdim ama bunun cevabını alamadım kendim çözdüm durumu.şu adımalrı izleyin ve sizde kurtulun o lanet şeyden...ve yüklemeyin ne işiniz var kardeşim ![]() o ekran geldiği zaman öyle kalsın ve görev yöneticisine girin-mslog.exe ve yine msn ile başlayan exe dosyasını işlem ağacını sonlandır yapın-C\windows daki msnlog.exe ve yine msn ile başlayan bi exe dosyası var o ikisini silin YAŞASIN ÖZDÜRLİK DİYEBİLİRSİNİZ yanlız vista için dedim ben xp içinde deneyin belki olur...saygılar... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| content, kaldırmak, msn, programını |
MSN Content Plus Programını Kaldırmak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Web Filtre Programını Kaldırmak | formacı | PC/Internet Teknik Destek | 18 | 1 Hafta Önce 13:40 |
| Windows Messenger Uygulamalarını Kaldırmak | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 9 | 3 Hafta Önce 18:31 |
| Deep freeze 2000XP programını neden kaldıramıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 9 | 04-10-2009 13:58 |
| Messenger Programını Yasaklama | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 07-01-2009 19:48 |
| İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 25-10-2007 13:17 |