MSN Content Plus Programını Kaldırmak Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-10-2007   #1 (mesaj-linki)
windillly
MSN Content Plus Programını Kaldırmak

Arkadaşlar bu siteden yüklemiş oldugum msn contect plus programını kaldırmama rağmen her 15 sny de bir aşagıda resimde gördüğünüz hatayı alıyorum kapıyorum 15 sny sonra tekrar tekrar bu günlerdir devam edio arkadaşlar yardım lütfen nasıl kurtulucam bundan

ve arkadaşlar extra olarak msn kendiliginde kapanır oldu direk kapanıyor hata felan vermeden msn den düşmeden kapanıyor msn

Bu arada windows a attıgım o crack dosyasını sildim ama hala aynını yapıyor şimdiden tşkler

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-10-2007   #2 (mesaj-linki)
windillly
Cvp: MSN Contect Plus Kurtulamıyorum pls yardım

ben hallettim arkadaşlar tşkler
Eski 28-10-2007   #3 (mesaj-linki)

Nasıl hallettiniz yazarsanız bu tip sorunla karşılaşanlarda faydalanması açısından iyi olur.
Eski 05-11-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bengisaat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Nasıl hallettiniz yazarsanız bu tip sorunla karşılaşanlarda faydalanması açısından iyi olur.
Tıklayın
Eski 20-06-2008   #5 (mesaj-linki)
D@RKNESS
Msn Content Plus Sorunu

Arkadaşlar Ben Msxlabs Yani Bu Siteden Bu Programı Yükledim..!

Önceden Hiçbirşey Yoqtu & Kullandım Sonra Trial Time Hatası vermeye başladı ya üye olun yada silin diye hatalar geldi bende sildim ama hata hala devam ediodu ve tmm tuşuna tıqladıgımda yada kapat tusuna tıqladıgımda msn'in kapanıodu bu iyice sorun olmaya başladı net'te arattırdım ama tam bi sonuca ulaşamadım ama bu sadece benim başıma gelmiodu sonra Regedit'ten CTRL+F Yapıp Msn Content Die Arattırdım Buldum ve Sildim Sonra C:\Windows'dan kopya dosyasını sildim ama 2 dosya daha olduğunu gördüm MsnLogm & MsnLogs;

Bu Dosyaları Silmeye ÇAlıştım Olmadı Sonra Görev Yöneticisini Açtım Bu Dosyaları Gördüm İşlemi Sonlandır'ı Tıqlıorm Yeniden Açılıor Msn Kapattıp Onunda İşlemi Sonlandır Yaptım Bir Daha Denedim Yine Aynı Sonuç Çalıştığı İçin Silemiorm Sonra

HKEY_LOCAL_MACHİNE/Software/Microsof/Windows/Current Version/Run Dosyasına geldim msnnylog C:\WİNDOWS\msnlogm.exe anahtarını gördüm onuda sildim ama yeniden geri geliyor unlocker programı ilede silmeye çalışıorm olmuyor bi çözüm bulun lütfen Gerçektten İllet Oldu Başıma Bi Çözüm Bulursanız Sağolun
Eski 20-06-2008   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Msn Content Plus Sorunu [YARDIM]

Arama yaptırmadan konu açmayınız. Soru ve sorularınız için ilgili teknik destek konularını kullanınız:
MSN Content Plus Programını Kaldırmak
Eski 20-06-2008   #7 (mesaj-linki)
D@RKNESS
Cvp: MSN Content Plus Programını Kaldırmak

ThinrBell FArkındaysan Hala Devam Edio Ddim Yoqsa Boşuna Konu Açmam..!
Eski 20-06-2008   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

D@RKNESS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ThinrBell FArkındaysan Hala Devam Edio Ddim Yoqsa Boşuna Konu Açmam..!
Windows'unuzu bilgisayar açılışında F8 basılı tuttuktan sonra Güvenli Kip'te başlatın ve silme işlemlerini bu esnada yapın. İlgili exe dosyalarını sildikten sonra da kayıt girdilerini temizlemeyi unutmayın.
Eski 25-02-2009   #9 (mesaj-linki)
beter_bocek

beyler her yere girdim ama bunun cevabını alamadım kendim çözdüm durumu.şu adımalrı izleyin ve sizde kurtulun o lanet şeyden...ve yüklemeyin ne işiniz var kardeşim

o ekran geldiği zaman öyle kalsın ve görev yöneticisine girin-mslog.exe ve yine msn ile başlayan exe dosyasını işlem ağacını sonlandır yapın-C\windows daki msnlog.exe ve yine msn ile başlayan bi exe dosyası var o ikisini silin
YAŞASIN ÖZDÜRLİK DİYEBİLİRSİNİZ yanlız vista için dedim ben xp içinde deneyin belki olur...saygılar...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
content, kaldırmak, msn, programını
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Content Plus Programını Kaldırmak Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Web Filtre Programını Kaldırmak formacı PC/Internet Teknik Destek 18 1 Hafta Önce 13:40
Windows Messenger Uygulamalarını Kaldırmak Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 9 3 Hafta Önce 18:31
Deep freeze 2000XP programını neden kaldıramıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 9 04-10-2009 13:58
Messenger Programını Yasaklama hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 07-01-2009 19:48
İnternet Explorer'da Windows Açıklamasını Kaldırmak virtuecat PC/Internet Teknik Destek 4 25-10-2007 13:17