| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)Ardından A-Patch'i yükleyin ve resimdeki seçenekler işaretli olsun: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
tamam sorunu çözdüm.. ilk önce mess patch yükleyince sorun oluyor.. ilk önce A-patch'i yükledim.. sonra mess patch'i yükledim.. oldu.. teşekkürler... | |||||
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
tesekkurler surum yukseldikce mutlaka baska seyler oluyor bazı kapılarıacmakgibi sizi izlemesine izin veriyorsunuz aynı bilgisayarın tarih ayarlarını degistir msn hata verir ilginc bence hepsi aynı kapı hos son sürümde degisik olan neki ama emege saygı iyi calışmalar
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
BAYA UĞRAŞ MISINIZ BU SİTE TEK HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE BURDAN KOLAYCA ÖĞRENE BİLİR YÜKLEME YAPMAYI BAYA UĞRAŞ MISINIZ BU SİTE TEK HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE BURDAN KOLAYCA ÖĞRENE BİLİR YÜKLEME YAPMAYI BİLİR Son Düzenleyen KARTAL25; 05-12-2007 @ 12:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
bu sürüm messenger plus ve messenger discovery eklentilerini destekliyor mu? aslında en çok önemsediğim özellikler sekmeli konuşma penceresi ve çoklu msn bunu yapabilen hangi eklentiler var? teşekkür ederim | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) ...Buyrun istediğiniz eklentiler:
| |||||
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim ilk mesajı okudum zaten ama orada benim dediğim (messenger plus ve msgr discovery) eklentileri yok. diğer eklentilerin de hangi fonksiyonları olduğunu bilmediğim için sordum (çoklo oturum eklentisi dışında tabi )
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn namina, wlm 85 final msxlabs, |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 107 | 4 Saat Önce 08:40 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |