| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Bu yeni WLM 8.5'a uyumlu Discovery Live Varmı ? Discovery i uzun zamandır kullanıyorum iyi bir program eğer uyumlusu varsa kullanmaya devam etmek isterim. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
zaten 1,3 sürümünü yani en son sürümünü kullanıyordum Discovery Live'ın şimdi tekrardan indirip kurdum 8.5 dada çalışdı. teşekkür ettim .
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
WLM 8,5 TR final.zip'i indirip kurduktan sonra açmaya çalıştım ![]() resimdeki hatayı verdi tekrar kurdum yine çalıştırmaya çalıştım yine olmadı güncelleştirmelerin yüklü olduğundanda eminim neden olmuş olabilir acaba??? Eski sürüm yüklü değildi? XPSP2 kullanıyorum format atıp güncelleştirmeleri yükledikten sonra denedim msn namına yüklü hiçbirşey yoktu bilgisayarda? | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Alıntı: | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| messenger 8.5 için güncelleştirmeler, msn 8.5 final uyumlu discovery, msn namina, windows live 8.5 güncelleştirmeleri, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||