Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-01-2008   #121 (mesaj-linki)
turkuaz79
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

tüm bunları yaptım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-01-2008   #122 (mesaj-linki)
cashmurder

ben msn 8,5 bir türlü kuramadım şöyle bi hata cıkıyor denemediğim kalmadı dediginiz güncellemelere sahibim. ama bir türlü yüklenmiyor. resimdeki gibi hata var. Yardımcı olursanız sevinirim...
Eski 16-01-2008   #123 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

cashmurder adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben msn 8,5 bir türlü kuramadım şöyle bi hata cıkıyor denemediğim kalmadı dediginiz güncellemelere sahibim. ama bir türlü yüklenmiyor. resimdeki gibi hata var. Yardımcı olursanız sevinirim...

Öncelikle
Windows Update Agent 5.8.02469
ile Windows Installer 3.1 Dosyalarını kurduğunuzdan emin olun daha sonra Live suite'i kurmayı deneyin...

Live suite'i Buradan indirin ve daha evvel yüklü olan Msn Messenger'ı program ekle/kaldır dan silin
Live suite'i çalıştırın eğer aynı hatayı alırsanız bilgisayarı yeniden başlatın kesinlikle çözüm yolunu bulursunuz...
Eski 20-01-2008   #124 (mesaj-linki)
ck1991 - avatarı
Re: Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

cashmurder adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sorun karşıdan yüklemede gerçekleşiyor internet bağlatınızı kontrol etmenizi gerekirse modeminizi yeniden başlatıp tekrar denemenizi öneririm
Eski 20-01-2008   #125 (mesaj-linki)
CyniX

Ben yükledim ama bu hatayı veriyor anlamadım ne olduğunu yardım ederseniz sevinirim Tşkler
Eski 20-01-2008   #126 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

CyniX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Ben yükledim ama bu hatayı veriyor anlamadım ne olduğunu yardım ederseniz sevinirim Tşkler
sirenacm.dll sorunu yaşayanlar, tıklayınız
Eski 23-01-2008   #127 (mesaj-linki)
masterr

merhaba benim msn8.5 ile bir sorunum var ben düne kadar msn 8.0 kullanıyordum ama dün gün 8.5 yükledim ve gece msni açtım.fakat demin msni açtıktan sonra hotmaile giriş yapamıyorum.link çıkıyor bekliyor açılması için ama daha sonra bitti diyor ve açmıyor.. msn in kendi sitesinden de hotmaile giremiyorum.. bu konuda bir bilginiz var mı? msni mi yeniden kurayım sistemi mi geri alayım.. herhangi bir öneri.. şimdiden teşekkürler...
( ilk defa bu sitede yazıyorum umarım yanlış yere yazmamışımdır)
Eski 25-01-2008   #128 (mesaj-linki)
DeLiL - avatarı

Yetis Neutralizer
Ben Orda Denilen Herseyi Yaptim Upgrada Windows Live, 3.1 Olan ismini Hatirlayamadim Neyse Bunlari Yaptim ama Hala Msn'i Acinca Sorun Yasiyorum Söyle Bir Hata Cikiyor.
Eski 25-01-2008   #129 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

DeLiL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yetis Neutralizer
Ben Orda Denilen Herseyi Yaptim Upgrada Windows Live, 3.1 Olan ismini Hatirlayamadim Neyse Bunlari Yaptim ama Hala Msn'i Acinca Sorun Yasiyorum Söyle Bir Hata Cikiyor.
Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Bu işlemi gerçekleştirdiniz mi?
Eski 25-01-2008   #130 (mesaj-linki)
DeLiL - avatarı

Ben Pc'ye Simdi Format Attim. Yani Eski Surum Msn Falan yOk. Program Ekle Kaldira Baktim Simdi Msn Messenger Listede Yok Yani Kabul Etmemis Galiba.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 1 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35