| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
tüm bunları yaptım | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
ben msn 8,5 bir türlü kuramadım şöyle bi hata cıkıyor denemediğim kalmadı dediginiz güncellemelere sahibim. ama bir türlü yüklenmiyor. resimdeki gibi hata var. Yardımcı olursanız sevinirim... | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)Öncelikle Windows Update Agent 5.8.02469 ile Windows Installer 3.1 Dosyalarını kurduğunuzdan emin olun daha sonra Live suite'i kurmayı deneyin... Live suite'i Buradan indirin ve daha evvel yüklü olan Msn Messenger'ı program ekle/kaldır dan silin Live suite'i çalıştırın eğer aynı hatayı alırsanız bilgisayarı yeniden başlatın kesinlikle çözüm yolunu bulursunuz... | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Re: Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)![]() Ben yükledim ama bu hatayı veriyor anlamadım ne olduğunu yardım ederseniz sevinirim Tşkler | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
merhaba benim msn8.5 ile bir sorunum var ben düne kadar msn 8.0 kullanıyordum ama dün gün 8.5 yükledim ve gece msni açtım.fakat demin msni açtıktan sonra hotmaile giriş yapamıyorum.link çıkıyor bekliyor açılması için ama daha sonra bitti diyor ve açmıyor.. msn in kendi sitesinden de hotmaile giremiyorum.. bu konuda bir bilginiz var mı? msni mi yeniden kurayım sistemi mi geri alayım.. herhangi bir öneri.. şimdiden teşekkürler... ( ilk defa bu sitede yazıyorum umarım yanlış yere yazmamışımdır) | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
Yetis Neutralizer ![]() Ben Orda Denilen Herseyi Yaptim Upgrada Windows Live, 3.1 Olan ismini Hatirlayamadim Neyse Bunlari Yaptim ama Hala Msn'i Acinca Sorun Yasiyorum Söyle Bir Hata Cikiyor. ![]() | |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)Bu işlemi gerçekleştirdiniz mi? | |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
Ben Pc'ye Simdi Format Attim. Yani Eski Surum Msn Falan yOk. Program Ekle Kaldira Baktim Simdi Msn Messenger Listede Yok Yani Kabul Etmemis Galiba.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 1 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |