| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
ya yukledım bu hatayı verdı yardımcı olun lutfenn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaldırıp kurdum yıne aynı seyı dedı | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |||||
Üstteki bağlantıdan resmi sürümü indirip kurun. | |||||
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) yüklemek için indirilecek güncelleme lisans kontrolü yapıyo sanırım. Bu güncelleme yi atlamanın yolu yok mu ![]() teşkr | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
elinize sağlı 9 beş para etmez bende en iyisi 8.5 başka şeye gerek yok
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Windows Live Messenger 8.5 FINAL ben bunu kullanıyorum.Bunu kullanmanızı tavsiye ederim. Teşekkürler.... | |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
| Cvp: birisi yardım etsin artık nolurr | |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: birisi yardım etsin artık nolurr normal olarak açılıyor ama işte yeni sürüm var dio evet hayır seçenekleri var hayır seçeneğini işaretlediğimde hepten çıkıo açmıo bidaha yeniden yüklüyorum ve evet diyorum bu defa indiriyo WLinstaller die bi şi yüklüo kendiliğinden evet seçtikten sonra ve yine olmuyo yine olmuyo şu anda pro ekle kaldır a girdiğimde bütün yüklediklerimi görebiliyorum 9,0 tam adını veriyim EMCO_MSI_TRIAL_PACKAGE_WİNDOWS LİVE MESSENGER 9,0 TÜRKÇE bide windows live messenger var yardımlarınızı bekliyorum lütfen çok acil | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
| Cvp: birisi yardım etsin artık nolurrAşağıdaki dosyayı indirip kurulumu başlatın, Windows Live Messenger 8.5'i kurun. http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe | |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
tşkler bunu indiriyorum tekrar herşeyi kaldırdım peki 8,5 hangisini yüklicem bi zzahmet onu da verebilirseniz çok minnettar kalıcam tşkler tekrar
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 1 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |