Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-11-2007   #11 (mesaj-linki)
tüzin - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

arkadaşlar ellerinize sağlık herşey çok güzel ama benim beceremediğim iki konu var bana yardımcı olursanız sevinirim.alanıma müzik yükleyemiyorum ve paylaşım klasörümü çalıştırmayı başaramıyorum. herdefasında eşitlenemiyor diye yazı çıkıyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-11-2007   #12 (mesaj-linki)
Black_sky - avatarı

Tşk.LeR Ark.LaR EmeqİniZe SaGLıK...Ya Bu WLsuite yi çalıştırdıgımda Önemli bir güncelleştirme gerekiyor diyo yani Update Agent uyarısı geliyoR ...?
Eski 06-11-2007   #13 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

Black_sky adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tşk.LeR Ark.LaR EmeqİniZe SaGLıK...Ya Bu WLsuite yi çalıştırdıgımda Önemli bir güncelleştirme gerekiyor diyo yani Update Agent uyarısı geliyoR ...?

Evet,
Windows Live Suite'i indirdikten sonra bilgisayarınıza yükleyebilmek için, sisteminizde Windows Update Agent 5.8.02469 sürümünün ve Windows Installer 3.1'in yüklü olması gerekiyor. Şu anda bu 2 dosyayı upload ediyorum.

daha fazla bilgi ilk mesaj a eklenecektir.
Beklemede kalın.

.
Update Agent 5.8.02469 ve Windows Installer 3.1 download linkleri ilk mesaja eklenmiş, konu güncellenmiştir. inndirebilirsiniz.
Eski 06-11-2007   #14 (mesaj-linki)
emreyildiz - avatarı

Windows Live Suite paketinin bir önceki sürümüyle ilgili konu:
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe
Windows Live Messenger 8.5 BETA 2 sürümüyle ilgili konu:
Windows Live Messenger 8.5 Beta
WLM 8.5'ten sonra çıkması beklenen Windows Live Messenger 9.0 ile ilgili konu:
Windows Live Messenger 9 (WLM 9.0)
[/quote]

Ben bu işten birşey anlamış değilim;

Microsofttan indirin değiniz yerden İnternet ten güncelleme iniyor, sadece netten indirebiliyoruz bununla yani.
Yine yukardaki 8.5 Tr olan yere tıkladığımız zamanda 8.5.1302 değilde 8.5.1208 sürüm linki var.

Benim istediğimse 8.5.1302 olan sürümün (Bu arada bununla ilgili lütfen açıklama istiyorum microsoftun yayınladığı yada yayınlayacağı 8.5 beta olmayan tam sürümmüdür) tam olarak download linkini yayınlarmısınız. (Update olmayan)
Eski 06-11-2007   #15 (mesaj-linki)
emreyildiz - avatarı

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
denilen yerden live 8.5.1302 download ediliyor.

Başarılar =).
Bu indirilen 2 mb ve bununla sadece netten indiriliyor, ben diyorumki olması gereken boyutta olan yaklaşık 15mb olan ve nete gerek olmadan sadece tıklayarak kurabileceğimiz dosya adresi varmı? (Umarım anlatabilmişimdir)
Eski 06-11-2007   #16 (mesaj-linki)

direk wlm linkini bekliyoruz updatemiz kapalı olduğundan yukleyemiyoruz microsoft ajanlık olsun diye internet aracılıyla doğrulma yaptırıyoo uyanıklar direk wlm linkini koyarsanız bizi mutlu edersiniz..
Eski 06-11-2007   #17 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

Windows Update Agent hatası veriyor?

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı
Ben bu işten birşey anlamış değilim;

Microsofttan indirin değiniz yerden İnternet ten güncelleme iniyor, sadece netten indirebiliyoruz bununla yani.
Yine yukardaki 8.5 Tr olan yere tıkladığımız zamanda 8.5.1302 değilde 8.5.1208 sürüm linki var.

Benim istediğimse 8.5.1302 olan sürümün (Bu arada bununla ilgili lütfen açıklama istiyorum microsoftun yayınladığı yada yayınlayacağı 8.5 beta olmayan tam sürümmüdür) tam olarak download linkini yayınlarmısınız. (Update olmayan)
Neutralizer adlı kullanıcıdan alıntı
Microsoft'tan indirin:
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe
denilen yerden live 8.5.1302 download ediliyor.

Windows Live Suite paketinin bir önceki sürümüyle ilgili konu:
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe
burda da live suite sürümü çıkmadan önceki en son yayınlanmış olan 8.5 tr versiyonuna bi geri dönüş gösterilmiş.

Windows Live Messenger 8.5 BETA 2 sürümüyle ilgili konu:
Windows Live Messenger 8.5 Beta
burda ise, 8.5 türkçe yayınlanmadan bir önceki 8.5 Beta 2 yani update lenmiş sürüm mevcut.

şurda ise;
WLM 8.5'ten sonra çıkması beklenen Windows Live Messenger 9.0 ile ilgili konu:
Windows Live Messenger 9 (WLM 9.0)
Yakında aramızda olması beklenen 9 sürümünün duyurulduğu konu.

Ayrıca,

Şu anki son sürüm olan suite ye ise şuraya tıklayarak sahip olabilirsiniz; http://www.msxlabs.org/forum/attachm...7&d=1194323288

Başarılar =).
Eski 06-11-2007   #18 (mesaj-linki)
axulu

NeutralizeR çok çok saolasin emeklerin için tesekkur çok az kalir ama napabilirizki baska.Baba buyuksun microsofttan bile buyuksun he iste budur.özellikle microsoft diyorum.Çok sevdigimden deil microsoftu babamin oglu deil bana faydasi yok da ne anlatiyorum ben ya uçmusum vallahi aga saolasin bakma bana sayki delinin biri kafasina gore takiliyor
Eski 06-11-2007   #19 (mesaj-linki)

yaa niye direk wlm yok internetten doğrulama yaptırıyoo microsoft bu dosyayla updatemiz kapalııı kurulmuyoo microsftun oyununamı gelelim direk liniki bekliyoruz sabırsızlıkla.. bu dosyayı yuklememize gerek yok sadece ilgilendiğimiz wlm.....???????
Eski 06-11-2007   #20 (mesaj-linki)
h2o

acilen çoklu yaması lazım ötekiler olmuyor
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live 8 5, msn messenger 851302, msn önemli bir güncelleştirme gerekiyor, windows live messenger yeni sürüm, wlsuite,
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 107 15 Saat Önce 08:40
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35