Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-11-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

Alıntı:
yaso_19 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu sürümün çoklu oturum yaması varmı? Yoksa ne zaman çıkar acaba?
Muhtemelen bu akşam çoklu oturum açma yamasını sitemizden indirebilirsiniz. Messenger Plus!'ın, StuffPlug'un ya da MessengerDiscovery'nin de çoklu oturum açma özelliklerini kullanabilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-11-2007   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

MSN olayı Türkiyede ve hatta dünyada bana göre Neutralizer'den sorulur. PC hayatım boyunca MSN ve içerikleri hakkında msxlabs.org dan başka yere başvurmadım.daha doğrusu başvuramadan sürekli mailime gelen hatırlatmalar yüzünden Microsoft'un resmi sayfaları yada güncelleme uyarılarından bile önce davranmıştır desem Neutralizer yalan olmaz.bu kadarına şapka çıkarırım,hiç yazmadım sanırım buraya bugüne kadar ama artık dayanamadım
korkarım bir gün MSN nin yeni sürümünü Microsoft'dan bile önce neutralizer çıkarıp piyasaya sürecek
Eski 06-11-2007   #8 (mesaj-linki)

bu sürümün yaması var mı?

pardon çoklu oturum açma yaması var mı?

Son Düzenleyen dogaltek; 06-11-2007 @ 09:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-11-2007   #9 (mesaj-linki)

teşekkürler arkadaşlar ya benim spaces (messenger alanıma) anlık ileti koymak istiyorum bilen varmı tekrar teşekkürler
bilal
Eski 06-11-2007   #10 (mesaj-linki)
ezells87

ya yüklnmedi bekliyorum halaa
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.23481107 saniyede (-11.94% PHP - 111.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR