| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
MSN olayı Türkiyede ve hatta dünyada bana göre Neutralizer'den sorulur. PC hayatım boyunca MSN ve içerikleri hakkında msxlabs.org dan başka yere başvurmadım.daha doğrusu başvuramadan sürekli mailime gelen hatırlatmalar yüzünden Microsoft'un resmi sayfaları yada güncelleme uyarılarından bile önce davranmıştır desem Neutralizer yalan olmaz.bu kadarına şapka çıkarırım,hiç yazmadım sanırım buraya bugüne kadar ama artık dayanamadım ![]() korkarım bir gün MSN nin yeni sürümünü Microsoft'dan bile önce neutralizer çıkarıp piyasaya sürecek | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
bu sürümün yaması var mı? pardon çoklu oturum açma yaması var mı? Son Düzenleyen dogaltek; 06-11-2007 @ 09:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
teşekkürler arkadaşlar ya benim spaces (messenger alanıma) anlık ileti koymak istiyorum bilen varmı tekrar teşekkürler bilal | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
ya yüklnmedi bekliyorum halaa | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||