Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-04-2008   #201 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

ada07 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar bana bir yardımcı olurmusunuz gerçi dıscovery için büyük yardım aldım çok teşekkürler valla süpersiniz... ben bütün windows live messenger programlarını sildim pcden 8.5 i yüklemek istiyorum 4.1 dıscoverynin tam olarak çalışması için. windows live messenger ve windows live dıscovery 4.1 tam olarak çalışsın başka istediğim hiç bir şey yok... yardımcı olursanız çok sevinirim...zaten nood32 yüzünden bir türlü çalıştıramamıştım ama kapattım şimdi ilk olarak ben ne yükliyecem 3.1 mi yoksa direk 8.5 indire bilirmiyim ayrıca o yamalarıdamı yükliyecem... biliyorum sorular ard arda oluyor ama inanın kaç gündür süper sıkıntı çekiyorum...

direk yüklesem çalışmıyormu bide yazılanları okudum iyice kafam karıştı inceledim burda yazılanlarıda yamalar olmadan çoklu oturum açamıyormuyum

ayrıca o yamaları kurmadam msne tam olarak çalışmıyormu siz bana sırasıyla hangilerini yükleyeceğimi söleyin ben oturup yükliyim bari

bide son soru valla son olcak 8.1 i kolayca yükleye biliyoruz neden microsoft tan yüklemek zorundayız başka şekilde yüklenmiyormu bu ... çok teşekkür ederim şimdiden
Msn 8.5 i burdan yükleyebilrsiniz >> Download
çoklu oturum içn discovery yüklemeniz yeterli ayrıca plus dada var aynı özellik
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-05-2008   #202 (mesaj-linki)

tşkrler cogu yerde var ama hepsinde bir sorun cıkıyor burda tıkır tıkır yukledım hepsini elinize saglık
Eski 31-05-2008   #203 (mesaj-linki)
UcAN_TeNeKe

Selam..

Windows XP kullanıyorum installer ve update agent yükledim fakat Windows live installer da hep bu hatayı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz (Forumlarda bulamadım )

Birleştirilen ileti:
Alıntı:
Selam..

Windows XP kullanıyorum installer ve update agent yükledim fakat Windows live installer da hep bu hatayı alıyorum yardımcı olabilirmisiniz (Forumlarda bulamadım )

Ekran görüntüsü: http://img77.imageshack.us/img77/3401/64096485hk8.jpg

Son Düzenleyen ahmetgns; 01-06-2008 @ 10:18. Sebep: Sorunuzu tek konuya geçin.
Eski 09-06-2008   #204 (mesaj-linki)
FacayNa

Çok Teşekkür Ederim Şuan 8.5 İ Kurdum ÇaLıŞıyoDa aMa aNLamadığım Windows Live MessenGer 8.0 Eski Msn Mi SiLDiğimDe Hata Verdi Çalışmadı TeKRar YükLemek ZorunDa KaLDım..!! Nedeni Ne oLabilir Acaba..!!

ŞimDiden TeŞeKKürLEr..!!
Eski 09-06-2008   #205 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Re: Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

FacayNa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çok Teşekkür Ederim Şuan 8.5 İ Kurdum ÇaLıŞıyoDa aMa aNLamadığım Windows Live MessenGer 8.0 Eski Msn Mi SiLDiğimDe Hata Verdi Çalışmadı TeKRar YükLemek ZorunDa KaLDım..!! Nedeni Ne oLabilir Acaba..!!

ŞimDiden TeŞeKKürLEr..!!
8.5 piyasada olduğuna göre 8.0 doğal olarak eski olmuş oluyor artık
Eski 09-06-2008   #206 (mesaj-linki)
tyenuc_

slm arkadaşlar msn 8.5 i hazır paket halinde indirdim ve kurdum ancak kısayoluna bastığımda şu hatayı veriyor : sirenacm.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. aca bundan önce kullandığım 8.1 i kaldırdığımdan dolayımı oldu formattan sonra düzelirmi formatt atmayı düşünüyorumda formattan sonra sorun olmassa yüklücem.
Eski 09-06-2008   #207 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

tyenuc_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar msn 8.5 i hazır paket halinde indirdim ve kurdum ancak kısayoluna bastığımda şu hatayı veriyor : sirenacm.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. aca bundan önce kullandığım 8.1 i kaldırdığımdan dolayımı oldu formattan sonra düzelirmi formatt atmayı düşünüyorumda formattan sonra sorun olmassa yüklücem.
http://www.msxlabs.org/forum/arsive-...saj497700.html

Siz de arama yapınız, mesela sizin durumunuzda sirenacm.dll çok güzel bir anahtar kelimeydi.
Eski 10-06-2008   #208 (mesaj-linki)
hasan_kral_64 - avatarı

windows uptade agent hatası yükleyiciyi açabilmek için windows uptade agent hatası verir

tabii ki o da güncelleştirme
Eski 11-06-2008   #209 (mesaj-linki)
dinazor1962 - avatarı

selamlar bende daha once wlm 8.5 vardi son fabrika ayarlarini yaptigimda 7.5 oldu dun gece sitede wlm 7.5 guvenlik acigi (webcamda) okudum ve wlm 8.5 yapmak istedim ustteki linkleri dun geceden beri en az 20 kez kurup calistirdim asagidaki hatalari veriyor wlm 3 kez komple kaldirip tekrar kurdum sonuc degismiyor wlm 7.5 kullanmasi guzel sadece guvenlik acigi oldugu icin 8.5a gecmek istiyorum daha once 8.5ta iken e-posta kutusunu acar bolumunu tikladigimda sayfa farkli aciliyordu, gorunum 1.ci sayfa 1.ci msjdaki gibi ama sayfanin acilisi 7.5 gibi ve 1.ci sayfadaki guncellemeleri actigimda yeni gencelleme yok yaziyor benim wlm rin e-postasi 7.5 gibi aciliyor ama goruntu 8.5 gibi
8.5 oldugunu nasil anlayacagim?

Eski 12-06-2008   #210 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar bende daha once wlm 8.5 vardi son fabrika ayarlarini yaptigimda 7.5 oldu dun gece sitede wlm 7.5 guvenlik acigi (webcamda) okudum ve wlm 8.5 yapmak istedim ustteki linkleri dun geceden beri en az 20 kez kurup calistirdim asagidaki hatalari veriyor wlm 3 kez komple kaldirip tekrar kurdum sonuc degismiyor wlm 7.5 kullanmasi guzel sadece guvenlik acigi oldugu icin 8.5a gecmek istiyorum daha once 8.5ta iken e-posta kutusunu acar bolumunu tikladigimda sayfa farkli aciliyordu, gorunum 1.ci sayfa 1.ci msjdaki gibi ama sayfanin acilisi 7.5 gibi ve 1.ci sayfadaki guncellemeleri actigimda yeni gencelleme yok yaziyor benim wlm rin e-postasi 7.5 gibi aciliyor ama goruntu 8.5 gibi
8.5 oldugunu nasil anlayacagim?
wlm 7.5 diye bir şey yok ki . Neyin fabrika ayarlarını yaptınız? WLM'yi yükleyebiliyor musunuz, yükleyemiyor musunuz? Çünkü kurmuşsunuz galiba ki "3 kez komple kaldırdım" diyorsunuz? E-posta kutusuyla ilgili 1. sayfa 1. mesajda herhangi bir görünüm göremiyorum. E-postanızı okuduğunuz sayfanın görünümünün Messenger sürümüyle herhangi bir alakası bulunmamaktadır. 1. sayfadaki güncellemelerden neyi kastediyorsunuz? Neyle ilgili bir güncelleme yok yazıyor?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
wlm 8 5 final,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 1 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35