| | #271 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
wlinstaller messenger'ı %99 a kadar karşıdan yükleyip takılıyor. msxlabs tan direk indirdim ve kurdum çalıştı.faka şöyle bir sorun var şimdi messenger plus ı yüklemeye kalktığımda sisteminizde wlm yüklü değil uyarısı alıyorum. tekrar wlinstaller la yüklemeyi denediğimde ise sisteminizdeki live ürünleri denetleniyor kısmında hata veriyor.deli etti lanet msn çözüm öneriniz var mı ? | |
|
| | #272 (mesaj-linki) | |||||
Kayıt defterine ulaşmak için Başlat > Çalıştır > regedit > Tamam Burada HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows Live\Messenger altına uygun verileri girmelisiniz. Messenger'ın yüklendiği bir bilgisayardan kopya çekerek de yapabilirsiniz benim bu gönderiye eklediğim kayıt girdilerini dosya üzerinde çift tıklayarak kolayca da alabilirsiniz (önce zipli dosyayı ayıklayın). Tercih sizin... Son Düzenleyen ahmetgns; 17-01-2009 @ 19:22. Sebep: Ek dosya daha küçüğüyle değiştirildi. | |||||
|
| | #273 (mesaj-linki) | |
Şu Hataya nasıl bir çözüm getirebilirim ![]() Yüklemek istediklerimde incelemeye alıyor ve yaklaşık 4 ile 5 dakika arasında sürüyor.. Daha sonra şöyle bir hata veriyor.. ![]() Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim.. Yardımcı olabilecek birileri varmı ? | |
|
| | #274 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) WLM.8.5.FINAL.TR.zip (14.38 MB ) | |
|
| | #275 (mesaj-linki) | |
Mail özelliğinide kurmak istediğim için Live yükleyiciden kurmaya çalışıyorum. Bu sorunu nasıl giderebileceğimi biliyormusunuz?
| |
|
| | #276 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #277 (mesaj-linki) | |
Zaten Wlinstaller hata veriyor gönderdiğim resimlere bakarsan ordada göreceğin gibi wlinstaller daha sonra tekrar deneyin hatası veriyor..
| |
|
| | #278 (mesaj-linki) | |||||
Windows Update Agent 5.8.02469 http://dts.msxlabs.org/hellboy726/Wi...date_Agent.zip Windows Installer 3.1 (Windows KB893803 Güncelleştirmesi) http://dts.msxlabs.org/hellboy726/Wi...taller_3.1.zip Güncelleştirmeleri yükleyip tekrar deneyiniz. | |||||
|
| | #279 (mesaj-linki) | |
teşşekkürler çok açıklayıcı bir anlatım olmuş | |
|
| | #280 (mesaj-linki) | |
| İngilizce Windows XP'ye Türkçe Live Messenger Yüklenebilir mi? İngilizce xp sistemime Türkçe messenger yüklemek istiyorum ama sistem dili yüzünden kabul etmiyor, bir yolu var mı acaba?.. Sağlıcakla, | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 2 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |