| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) çoklu yaması sitede var wlm 10 diye ordan bakabilirsiniz. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
bende karşıdan yükleme tamamlanıyo sonra program kurulurken %100 doluyo ve yüklendi yazması gereken yerde X işareti oluyo ve yüklü değil yazıyo.Neden böyle oldu beta 2 yi kurarken sorun çıkmamıştı.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) ya ii guzelde ben inglizce versionunu istiorum =[ ve bu arada ben bir kizim <---- yalnizlik oldu avatarda sanirim | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Bunun beta değil yayınlanacak sürüm olduğunu nasıl anlarız. Ayrıca normal ile suite arasındaki fark nedir. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) http://apatch.org/files/index.php?ACT=dl&id=18 buyrun yama reklam çoklu msn denedim oluyooo apatch...... | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Ben yükledim fakat nasıl Türkçe yapıcaz bulamadım.Bilen var mı acaba??
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
peki bu 8,5 8.1 deki messenger plus ve discovery ile uyumlu mu?
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
biri bana yardım etsin..yüklenmiyo..finali yüklemeye çalışmadan önce beta2 vardı şimdi o da yüklenmiyo..kurulum tamamlandıktan sonra yüklü değil yazıyo...xp nin orjinal olması falan gerekiyo yüklemek için??
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
bu sürümün son halini yükledim ama çoklu oturum da oturum açamadım yükselt meden önce oturum açılıyordu şimdi neden çoklu oturum açılmıyor aceba
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
bendeki bana yeterli.daha degişik versiyonlarını bekliyoruz...ümidiyle...
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| update agent 5, update agent 5 download, windows agent 5, windows agent download, önemli bir güncelleştirme gerekiyor, |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 107 | 12 Saat Önce 08:40 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |