| | #381 (mesaj-linki) | |
| Msn de ie açılmıyor posta kutusu lütfenn yardımmm......
Bende ie varsayılan tarayacı gozukmesine rağmen ie açılmıyo herhal ie 8 de kurdum aynı tarayıcı yukedim vasayılan onu yaptım firefoxdan çekip ie ye donuyorum ie yine var sayılan gosteriyorum ie yine açılmıyooo tık yok ama ie açıkken açılıyooo kapalıyken açmıyoo posta kutusunu ve ie çok saçma bişeyyyyy....... ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #382 (mesaj-linki) | |
| Yeni msn... Arkadaşlar yeni çıkan bi msn var.msn com tr den indirdim fakat msn plus da yaptıgım nicki o msn le acamıorum..... Bunun bi yaması falan varmıdır simdiden teşekür ederim ![]() | |
|
| | #383 (mesaj-linki) | |
| Live Messenger 8.5 Resimli Hata
Merhaba Arkadaslar Öncelikle Msxlabsdan indirdigim Messenger 8.5 Beta Tr Dosyasında Su hatayi aliyorum Bi yardimci oLurmusunuz ? ![]() Ek bir program veyahut Dosya ? | |
|
| | #384 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Live Messenger 8.5 Resimli Hata
| |||||
|
| | #385 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Live Messenger 8.5 Resimli Hata
Teşekkür Ederim Sorun Çözülmüştür | |
|
| | #386 (mesaj-linki) | |
| kendi yaptığım .mco dosyasını yüklerken hata!!!
ben .mco dosyası şeklinde bi hareketli avatar yaptım ve yaptığım bu mco dosyasını winks önizleme proğramları sorunsuz açıyor. ![]() ![]() ama sorun şu; bu dosyamı msnye yüklemeye çalışırken "bir kısım içerik yüklenemedi kalan çeriği yüklemek için daha sonra yeniden deneyin." uyarısını alıyorum ve yükleyemiyorum acaba sorun nerede ve bunu nasıl çözebilirim. | |
|
| | #387 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: kendi yaptığım .mco dosyasını yüklerken hata!!!
dijital imzası olmayan kendi yaptığımız içeriği şu an için msn e yüklemek imkansız ne yaparsan yap olmaz olursa banada haber ver bununla ilgili konu açtım bakınız http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...me-sorunu.htmlwlm 2009 un kendi özelliği olan onunla oluşturulan dinamik görüntü resmini tekrar msn e yükleyemiyorsak kendi yaptığımız mco dosyasını asla yükleyemeyiz | |||||
|
| | #388 (mesaj-linki) | |
| MSN HAKKINDA
Windows Live Messenger 8.5 beta yı kurdum ama bir türlü plus yükleyemiyorum plus programını kuruyorum ama msn de görünmüyor neden acaba bilen muhakkak vardır burda diye düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşk ederim .... | |
|
| | #389 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN HAKKINDA | |
|
| | #390 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN HAKKINDA | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 2 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |