Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-11-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

direk wlm linkini bekliyoruz updatemiz kapalı olduğundan yukleyemiyoruz microsoft ajanlık olsun diye internet aracılıyla doğrulma yaptırıyoo uyanıklar direk wlm linkini koyarsanız bizi mutlu edersiniz..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-11-2007   #17 (mesaj-linki)

Windows Update Agent hatası veriyor?

Alıntı:
emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı
Ben bu işten birşey anlamış değilim;

Microsofttan indirin değiniz yerden İnternet ten güncelleme iniyor, sadece netten indirebiliyoruz bununla yani.
Yine yukardaki 8.5 Tr olan yere tıkladığımız zamanda 8.5.1302 değilde 8.5.1208 sürüm linki var.

Benim istediğimse 8.5.1302 olan sürümün (Bu arada bununla ilgili lütfen açıklama istiyorum microsoftun yayınladığı yada yayınlayacağı 8.5 beta olmayan tam sürümmüdür) tam olarak download linkini yayınlarmısınız. (Update olmayan)
Alıntı:
Neutralizer adlı kullanıcıdan alıntı
denilen yerden live 8.5.1302 download ediliyor.

Alıntı:
Windows Live Suite paketinin bir önceki sürümüyle ilgili konu:
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe
burda da live suite sürümü çıkmadan önceki en son yayınlanmış olan 8.5 tr versiyonuna bi geri dönüş gösterilmiş.

Alıntı:
Windows Live Messenger 8.5 BETA 2 sürümüyle ilgili konu:
Windows Live Messenger 8.5 Beta
burda ise, 8.5 türkçe yayınlanmadan bir önceki 8.5 Beta 2 yani update lenmiş sürüm mevcut.

şurda ise;
Alıntı:
WLM 8.5'ten sonra çıkması beklenen Windows Live Messenger 9.0 ile ilgili konu:
Windows Live Messenger 9 (WLM 9.0)
Yakında aramızda olması beklenen 9 sürümünün duyurulduğu konu.

Ayrıca,

Şu anki son sürüm olan suite ye ise şuraya tıklayarak sahip olabilirsiniz; http://www.msxlabs.org/forum/attachm...7&d=1194323288

Başarılar =).
Eski 06-11-2007   #18 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

NeutralizeR çok çok saolasin emeklerin için tesekkur çok az kalir ama napabilirizki baska.Baba buyuksun microsofttan bile buyuksun he iste budur.özellikle microsoft diyorum.Çok sevdigimden deil microsoftu babamin oglu deil bana faydasi yok da ne anlatiyorum ben ya uçmusum vallahi aga saolasin bakma bana sayki delinin biri kafasina gore takiliyor
Eski 06-11-2007   #19 (mesaj-linki)

yaa niye direk wlm yok internetten doğrulama yaptırıyoo microsoft bu dosyayla updatemiz kapalııı kurulmuyoo microsftun oyununamı gelelim direk liniki bekliyoruz sabırsızlıkla.. bu dosyayı yuklememize gerek yok sadece ilgilendiğimiz wlm.....???????
Eski 06-11-2007   #20 (mesaj-linki)
h2o

acilen çoklu yaması lazım ötekiler olmuyor
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
8,5 msn dowland, messenger 8.5 türkçe dowland, msn 8.5 beta trke, msn messenger 8.5 dowland, msn update, msn update agent, son sürüm msn dowland, windows installer son sürüm, windows live mesenger dowland, windows live messenger 8.5.1302, windows live messenger son sürüm dowland, windows live update agent, windows update agent dowland, windows update dowland, önemli bir güncelleştirme gerekiyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08672190 saniyede (57.57% PHP - 42.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR