| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR kardeşim sana denilecek en güzel söz helal olsun olur dünyada bu forum gibi bi msn forumu tanımıyorum adını sadece burada duymuyorum çok yerde adınız war bende adminim sizin gibi adımızı duyurmak hedefimiz örnek alıyorum seni NeutralizeR kardeşim helal olsun süper gidiyorsunuz allah yolunuzu açık etsin başarılarınızın devamını dilerim ![]() | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Windows Live Messenger 8.5 FINAL uyumlu yamalar: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) YALNIZCA Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile ilgileniyorsanız, aşağıdaki bağlantıda bulunan WLM.8.5.FINAL.TR.zip dosyasını indiriniz. ![]() İLK MESAJA GİDİP WLM 8.5 FINAL TR'yi İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
çoklu oturum olayı olmuyodu şimdi ise 8.1 ve 8.5i aynı anda kullanabiliyorum ilginç ama güzel | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
Arkdaşlar bu toplama 8.5 olduğu için orjinal kurulum dosyaysı değil register ayarları yapmadığı için sorunlar çıkabiliyooo hatalar ses sorunu gibi önceki orjianal microsoft paketiydi onerim wlm installler kurmanız.....
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
bu paketteki diğer programları da bu şekilde yapabilir misiniz. live mail i fln..yani internetten kurulum olmasın programı indirdikten sonra silince tekrar indirmek zorunda kalmayalım | |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
agalar bnda plus discovery fln calısıomu bi zahmet cvplasanız???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tesekkürler...
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) arkaDa$Lar 8.5 için Msn Stuff yok mu ? yardımcı oLursanız Sevinirim teşekküerLer | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 12 Saat Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |