| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
direk wlm linkini bekliyoruz updatemiz kapalı olduğundan yukleyemiyoruz microsoft ajanlık olsun diye internet aracılıyla doğrulma yaptırıyoo uyanıklar direk wlm linkini koyarsanız bizi mutlu edersiniz..
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
Windows Update Agent hatası veriyor? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
şurda ise; Alıntı:
Ayrıca, Şu anki son sürüm olan suite ye ise şuraya tıklayarak sahip olabilirsiniz; http://www.msxlabs.org/forum/attachm...7&d=1194323288 Başarılar =). | ||||||
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR çok çok saolasin emeklerin için tesekkur çok az kalir ama napabilirizki baska.Baba buyuksun microsofttan bile buyuksun he iste budur.özellikle microsoft diyorum.Çok sevdigimden deil microsoftu babamin oglu deil bana faydasi yok da ne anlatiyorum ben ya uçmusum vallahi aga saolasin bakma bana sayki delinin biri kafasina gore takiliyor | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
yaa niye direk wlm yok internetten doğrulama yaptırıyoo microsoft bu dosyayla updatemiz kapalııı kurulmuyoo microsftun oyununamı gelelim direk liniki bekliyoruz sabırsızlıkla.. bu dosyayı yuklememize gerek yok sadece ilgilendiğimiz wlm.....???????
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
acilen çoklu yaması lazım ötekiler olmuyor
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||