| | #216 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Sizin eski olarak bahsettiğinizin görüntüsü sanırım buydu Eski MSN Hotmail ekran görüntüsü ![]() Sizin koyduğunuz görüntü ise yeni Windows Live Hotmail'in görüntüsü, endişeleneceğiniz bir şey yok. Şimdi herkes Hotmail'lerini o görüntüde kullanıyor. Hem de o arayüz daha kullanışlı ve pratik özellikleri var. | |
|
| | #217 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) WLinstaller.exe yüklerken Messenger , çoklu oturum , mail , fotoğraf galerisi ve diğer kalan ekleri yüklemiyor acaba bunun nedeni ne olabilir | üzgünüz bu programlar yüklenemedi v.s gibi birşey diyor | ne yapmalıyım?
| |
|
| | #218 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Windows Live Messenger 8,5 Final paketini yüklerken eski kullandığınız Messengerınızı silmeyiniz. Sadece yapmanız gereken: Eski kullandığınız Messenger'ınızı tamamen kapatmak ve daha sonra WLM 8,5 Final'i kurmak. | |
|
| | #219 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Windows Live Messenger ınızı kapattığınızdan emin olun. Daha sonra yükleme yapın. | |
|
| | #220 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
lütfen yardım edin messenger plus live 4.23 kurmaya çalışıorum fakat kurmuo deliricem arkadaşlar burdan windows live 8.5 tr ı indirdim direk yüklenen suite olmayanı indirdim fakat msne plus yapamıyorum neden olduğunuda anlamış değilim gerçekten sürüm eski diyor bu sadece 8.0 ve üstü için geçerlidir diyor yüklemeyi kapatıyor yüklemeyi devam ettirdiğim takdirdede plus 3.23 kuruo anlamadım gitti gerçekten yha deliricem live messenger yüklü ama şuanda sistemimde buna rağmen live messengerı görmüyor plusAlıntı:
birde messengerımda sesler çıkmıyor deliricem arkadaşlar Son Düzenleyen fatalflex111; 15-07-2008 @ 00:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||