| | #441 (mesaj-linki) | |
| Lütfen yardım !!!
Arkadaşlar mesennger'da ses efekti yollıyamıyorum ne yaptıysam olmadı hep aradığınız komut bulunamadı hatası veriyo.daha önceden yolluyodum ama ne olduğunu anlayamadım yadımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler.
| |
|
| | #442 (mesaj-linki) | |
| Yazı tipi boyutu sorunu....
Arakdaşlar daha önce bi sorun yoktu son 2 haftadır ne oluyosa anlamadım yazı tipi boyutu 10 puntodan aşağıya inmiyor... Please yardımlarınızı bekliyorum...
| |
|
| | #443 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazı tipi boyutu sorunu.... | |
|
| | #444 (mesaj-linki) | |
| Msn ve tarayıcı sorunu. Lütfen yardım... Asıl sorunum: Msnde yazı yazarken doğru olarak yazı yazdığım halde yazılan yerde farklı yazılar yazıyor. mesela 'naber nasılsın' yazısını doğru tuşlayarak yazdığım halde ekranda yazdığım yerde 'nabder naslısın99c' gibi yazı çıkıyor.. Pcye iki kez format atmama rağmen düzelmedi. Bide tarayıcı olarak sorun ise, ilgilimi bilmiyorum ama msn açık olduğu zaman oluyor hep. sürekli kendi kendine açılıyor ve değişik sayfalara yonlendiriyor(pop up değil normal sayfa) bazen bir bazende birkaç sayfa açılıyor. (explorer ve firefox aynı sorunu veriyor) Konu ile ilgili birşey bulamadım. o yüzden açma gereği duydum. yardım edebilirseniz sevinirim.. | |
|
| | #445 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #446 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazı tipi boyutu sorunu.... | |
|
| | #447 (mesaj-linki) | |
| Ekteki WLM.8.5.FINAL.TR.zip dosyasını indirdim ve kurdum.Fakat üstüne plus yüklemeye çalıştığımda "Messenger Plus'un bu sürümü MSN Messenger 8.0 (Windows Live Messenger) yada üstünü gerektirir.Messenger Plus'ın uyumlu bir sürümünü indirmek için Tamam'a basın" diye bir hata alıyorum.Tamama bastığımda Plus 3.63 indiriliyor.Ben 4.80 i yüklemek istiyorum.Ne yapmalıyım ? Kafayı yemek üzereyim birşey yapamaz mısınız? Son Düzenleyen ahmetgns; 14-03-2009 @ 23:51. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde gönderilmesi. | |
|
| | #448 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ml#post1219178 | |
|
| | #449 (mesaj-linki) | |
| msn paylaşım klasörü eşitlenmiyor..
8.5 MİCROSOFT WİNDOWS LİVE kullanıyorum.. Paylaşım klasörüne attığım dosyalar için altta önce eşitleniyor diyor. sonrada "PAYLAŞIM KLASÖRÜ ŞUAN EŞİTLENEMİYOR" diyor. bunun sebebi varmı arkadaşlar. hani hemen olmaz diye bekledim. sabrettim ama 1 ay geçmesine rağmen yinede karşı tarafa ulaşmadı. dosya büyüktür belki diye 256 kb büyüklüğünde bir resim koydum sadece 9 gün oldu oda gitmedi. ne yapmam lazım yardım edermisiniz | |
|
| | #450 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn paylaşım klasörü eşitlenmiyor.. MSN Messenger ile ilgili Sorunları Giderme | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 1 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |