Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-03-2009   #441 (mesaj-linki)
Lütfen yardım !!!

Arkadaşlar mesennger'da ses efekti yollıyamıyorum ne yaptıysam olmadı hep aradığınız komut bulunamadı hatası veriyo.daha önceden yolluyodum ama ne olduğunu anlayamadım yadımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-03-2009   #442 (mesaj-linki)
Yazı tipi boyutu sorunu....

Arakdaşlar daha önce bi sorun yoktu son 2 haftadır ne oluyosa anlamadım yazı tipi boyutu 10 puntodan aşağıya inmiyor... Please yardımlarınızı bekliyorum...
Eski 05-03-2009   #443 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Yazı tipi boyutu sorunu....

KenanK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arakdaşlar daha önce bi sorun yoktu son 2 haftadır ne oluyosa anlamadım yazı tipi boyutu 10 puntodan aşağıya inmiyor... Please yardımlarınızı bekliyorum...
Kullandığınız yazı tipinden kaynaklanıyor olabilir.
Eski 06-03-2009   #444 (mesaj-linki)
Msn ve tarayıcı sorunu. Lütfen yardım...

Asıl sorunum: Msnde yazı yazarken doğru olarak yazı yazdığım halde yazılan yerde farklı yazılar yazıyor. mesela 'naber nasılsın' yazısını doğru tuşlayarak yazdığım halde ekranda yazdığım yerde 'nabder naslısın99c' gibi yazı çıkıyor.. Pcye iki kez format atmama rağmen düzelmedi.

Bide tarayıcı olarak sorun ise, ilgilimi bilmiyorum ama msn açık olduğu zaman oluyor hep. sürekli kendi kendine açılıyor ve değişik sayfalara yonlendiriyor(pop up değil normal sayfa) bazen bir bazende birkaç sayfa açılıyor.
(explorer ve firefox aynı sorunu veriyor)

Konu ile ilgili birşey bulamadım. o yüzden açma gereği duydum. yardım edebilirseniz sevinirim..
Eski 07-03-2009   #445 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

freeman32 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar mesennger'da ses efekti yollıyamıyorum ne yaptıysam olmadı hep aradığınız komut bulunamadı hatası veriyo.daha önceden yolluyodum ama ne olduğunu anlayamadım yadımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler.
Messenger Plus!, ifade sesleri gönderirken konuşmaya /sound #<ses kimliği> iletisi gönderir. Ancak Messenger Plus!'ın hazır metinleri ya da bir scripti, yahut harici bir program bu gönderilen iletideki bir ya da birkaç harfi değiştiriyorsa bu, tanınamayan komut hatasına yol açar. Bu yüzden önce Messenger Plus!'ın hazır metinler özelliğine bakın, muhtemelen bu komutta geçen bir harfi başka bir harfe değiştiriyorsunuz. Bu varsa o hazır metni iptal edin. Bu hatayla, çoğunlukla normal harfler yerine çılgın harfler kullanan kişiler karşılaşır.
Eski 07-03-2009   #446 (mesaj-linki)
Cvp: Yazı tipi boyutu sorunu....

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kullandığınız yazı tipinden kaynaklanıyor olabilir.

Yok Arkadaşım butün hepsini denedim yine aynı...
Eski 14-03-2009   #447 (mesaj-linki)

Ekteki WLM.8.5.FINAL.TR.zip dosyasını indirdim ve kurdum.Fakat üstüne plus yüklemeye çalıştığımda "Messenger Plus'un bu sürümü MSN Messenger 8.0 (Windows Live Messenger) yada üstünü gerektirir.Messenger Plus'ın uyumlu bir sürümünü indirmek için Tamam'a basın" diye bir hata alıyorum.Tamama bastığımda Plus 3.63 indiriliyor.Ben 4.80 i yüklemek istiyorum.Ne yapmalıyım ?

Kafayı yemek üzereyim birşey yapamaz mısınız?

Son Düzenleyen ahmetgns; 14-03-2009 @ 23:51. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde gönderilmesi.
Eski 14-03-2009   #448 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

Freak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ekteki WLM.8.5.FINAL.TR.zip dosyasını indirdim ve kurdum.Fakat üstüne plus yüklemeye çalıştığımda "Messenger Plus'un bu sürümü MSN Messenger 8.0 (Windows Live Messenger) yada üstünü gerektirir.Messenger Plus'ın uyumlu bir sürümünü indirmek için Tamam'a basın" diye bir hata alıyorum.Tamama bastığımda Plus 3.63 indiriliyor.Ben 4.80 i yüklemek istiyorum.Ne yapmalıyım ?

Kafayı yemek üzereyim birşey yapamaz mısınız?
Buradaki bilgiler işinize yarar: http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ml#post1219178
Eski 17-03-2009   #449 (mesaj-linki)
msn paylaşım klasörü eşitlenmiyor..

8.5 MİCROSOFT WİNDOWS LİVE kullanıyorum.. Paylaşım klasörüne attığım dosyalar için altta önce eşitleniyor diyor. sonrada "PAYLAŞIM KLASÖRÜ ŞUAN EŞİTLENEMİYOR" diyor. bunun sebebi varmı arkadaşlar. hani hemen olmaz diye bekledim. sabrettim ama 1 ay geçmesine rağmen yinede karşı tarafa ulaşmadı. dosya büyüktür belki diye 256 kb büyüklüğünde bir resim koydum sadece 9 gün oldu oda gitmedi. ne yapmam lazım yardım edermisiniz
Eski 17-03-2009   #450 (mesaj-linki)
Hi-LaL - avatarı
Cvp: msn paylaşım klasörü eşitlenmiyor..

fafatuka53 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.5 MİCROSOFT WİNDOWS LİVE kullanıyorum.. Paylaşım klasörüne attığım dosyalar için altta önce eşitleniyor diyor. sonrada "PAYLAŞIM KLASÖRÜ ŞUAN EŞİTLENEMİYOR" diyor. bunun sebebi varmı arkadaşlar. hani hemen olmaz diye bekledim. sabrettim ama 1 ay geçmesine rağmen yinede karşı tarafa ulaşmadı. dosya büyüktür belki diye 256 kb büyüklüğünde bir resim koydum sadece 9 gün oldu oda gitmedi. ne yapmam lazım yardım edermisiniz
Yaşadığınız sorunlar için linkteki konuya da gözatabilirsiniz >>> MSN Messenger ile ilgili Sorunları Giderme
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 1 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35