Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-03-2009   #451 (mesaj-linki)
ThinkerBeLL - avatarı
Cvp: msn paylaşım klasörü eşitlenmiyor..

fafatuka53 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.5 MİCROSOFT WİNDOWS LİVE kullanıyorum.. Paylaşım klasörüne attığım dosyalar için altta önce eşitleniyor diyor. sonrada "PAYLAŞIM KLASÖRÜ ŞUAN EŞİTLENEMİYOR" diyor. bunun sebebi varmı arkadaşlar. hani hemen olmaz diye bekledim. sabrettim ama 1 ay geçmesine rağmen yinede karşı tarafa ulaşmadı. dosya büyüktür belki diye 256 kb büyüklüğünde bir resim koydum sadece 9 gün oldu oda gitmedi. ne yapmam lazım yardım edermisiniz
Benzer sorun ve çözümleri, sorunuzu konu altında yinelemek ve cevaplanması için lütfen bakınız: Paylaşım Klasörü Sorunları
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-04-2009   #452 (mesaj-linki)
Msn messenger dil sorunu!

msn 8.5 kullanıyorum türkçesini nasıl ingilizceye çevirebilirim?
Eski 11-04-2009   #453 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Msn messenger dil sorunu!

Gssaks adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 8.5 kullanıyorum türkçesini nasıl ingilizceye çevirebilirim?

İngilizce dil dosyası:

msgslang.8.5.1302.1018.dll

\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayınız.
Eski 11-04-2009   #454 (mesaj-linki)
Cvp: Msn messenger dil sorunu!

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İngilizce dil dosyası:

msgslang.8.5.1302.1018.dll

\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayınız.

ya bu bana gönderdigin ispanyolca sanırım : S ingilizce degil. Yardımcı olabilecek varmı acabA?
Eski 18-04-2009   #455 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

sürekli olarak bağlantı kopması yaşıyorum . msn açılıyo 10 15 sn sonra çat die bağlantı gidiyo . sonra tekrar bağlanıyorum yine 10 15 sn sonra kopuyo. vista kullanıyorum. daha öncedende olmuştu bu sürekli olarak bağlantı gitmesi ama nasıl olduysa gecen seferkilerde düzelmişti ama bu sefer düzelmiyo . herhangi bi hata kodu vb. bişeyde çıkmıyo çözemedim gitti. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
Eski 18-04-2009   #456 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

caner4ever adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sürekli olarak bağlantı kopması yaşıyorum . msn açılıyo 10 15 sn sonra çat die bağlantı gidiyo . sonra tekrar bağlanıyorum yine 10 15 sn sonra kopuyo. vista kullanıyorum. daha öncedende olmuştu bu sürekli olarak bağlantı gitmesi ama nasıl olduysa gecen seferkilerde düzelmişti ama bu sefer düzelmiyo . herhangi bi hata kodu vb. bişeyde çıkmıyo çözemedim gitti. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

virüs programını devre dışı bırakıp deneyiniz?
Eski 20-04-2009   #457 (mesaj-linki)

Beyler bn 9.0 o yükledim we msnim açılmadı..9.0 ve 8.5 in tüm verilerini silmeme rağmen MsN yüklenmiyor..Her sürüm instalinde bu proqram zaten war diyor: "Windows Live Messenqer"

Msni tekrar nasıl kurabilirim 8.5'i yüklemek istiyorum ama böyle diyor yardımcı olabilirsiniz lütfen yazın şimdiden teşekkürler..
Eski 20-04-2009   #458 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

illegalrapci34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Beyler bn 9.0 o yükledim we msnim açılmadı..9.0 ve 8.5 in tüm verilerini silmeme rağmen MsN yüklenmiyor..Her sürüm instalinde bu proqram zaten war diyor: "Windows Live Messenqer"

Msni tekrar nasıl kurabilirim 8.5'i yüklemek istiyorum ama böyle diyor yardımcı olabilirsiniz lütfen yazın şimdiden teşekkürler..
Windows Intaller Cleanup programı indirin ve çalıştırın.

Öncelikle vereceğim linkten programı (Windows İnstaller Cleanup Utility ) indirin ve kurun. Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın.

Live Messenger 8.5 İndirmek için TIKLAYIN.
Eski 23-04-2009   #459 (mesaj-linki)
msn 8.0 yüklemek istiyorum

ya millet birşey sorcam çok acil msn 8.0 yüklemem lazım nasıl yapabilirim şuan 8.5 yüklü ama ben 8.0 yükleyemiyorum bilgisayarım kasıyor acill
Eski 23-04-2009   #460 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: msn 8.0 yüklemek istiyorum

CeLLaT2089 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya millet birşey sorcam çok acil msn 8.0 yüklemem lazım nasıl yapabilirim şuan 8.5 yüklü ama ben 8.0 yükleyemiyorum bilgisayarım kasıyor acill
Sorunuz online destek ile cevaplanmıştır. Saygılar..
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 3 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35