| | #451 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn paylaşım klasörü eşitlenmiyor.. Paylaşım Klasörü Sorunları | |
|
| | #452 (mesaj-linki) | |
| Msn messenger dil sorunu! msn 8.5 kullanıyorum türkçesini nasıl ingilizceye çevirebilirim?
| |
|
| | #453 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn messenger dil sorunu!
İngilizce dil dosyası: msgslang.8.5.1302.1018.dll \Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayınız. | |||||
|
| | #454 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn messenger dil sorunu!
ya bu bana gönderdigin ispanyolca sanırım : S ingilizce degil. Yardımcı olabilecek varmı acabA? | |||||
|
| | #455 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
sürekli olarak bağlantı kopması yaşıyorum . msn açılıyo 10 15 sn sonra çat die bağlantı gidiyo . sonra tekrar bağlanıyorum yine 10 15 sn sonra kopuyo. vista kullanıyorum. daha öncedende olmuştu bu sürekli olarak bağlantı gitmesi ama nasıl olduysa gecen seferkilerde düzelmişti ama bu sefer düzelmiyo . herhangi bi hata kodu vb. bişeyde çıkmıyo çözemedim gitti. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
| |
|
| | #456 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)virüs programını devre dışı bırakıp deneyiniz? | |
|
| | #457 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Beyler bn 9.0 o yükledim we msnim açılmadı..9.0 ve 8.5 in tüm verilerini silmeme rağmen MsN yüklenmiyor..Her sürüm instalinde bu proqram zaten war diyor: "Windows Live Messenqer" Msni tekrar nasıl kurabilirim 8.5'i yüklemek istiyorum ama böyle diyor yardımcı olabilirsiniz lütfen yazın şimdiden teşekkürler.. | |
|
| | #458 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)Öncelikle vereceğim linkten programı (Windows İnstaller Cleanup Utility ) indirin ve kurun. Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın. ![]() Live Messenger 8.5 İndirmek için TIKLAYIN. | |
|
| | #459 (mesaj-linki) | |
| msn 8.0 yüklemek istiyorum
ya millet birşey sorcam çok acil msn 8.0 yüklemem lazım nasıl yapabilirim şuan 8.5 yüklü ama ben 8.0 yükleyemiyorum bilgisayarım kasıyor acill ![]() | |
|
| | #460 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msn 8.0 yüklemek istiyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |