| | #461 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Merhaba, ben 8.5 i yukleyip calistirmaya calistim, fakat ne bi konusma penceresi acabildim ne de maillerime bakabildim..makina takilip kaliyordu..ben de, "final uninstaller" la silmeye kalkistim..silerken yanlislikla baska birseyleri silmisim sanirim..su an messenger'dan gectim, ne hotmail ne de yahoo daki maillerime bakamiyorum..sayfa aciliyor fakat explorer in ici bos gozukuyor..Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..
| |
|
| | #462 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)Internet Explorer'ı yeniden yüklemeyi denediniz mi? | |
|
| | #463 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #464 (mesaj-linki) | |||||
Internet Explorer'ı onarmak ya da yeniden yüklemeyi de düşünebilirsiniz. Belki de gerekli bir tarayıcı eklentisi zarar görmüştür. http://mail.live.com ve http://mail.yahoo.com 'a gitmeyi denediniz mi? Durum aynı mı? | |||||
|
| | #465 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #466 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn 8.5 sürümünü vistaya yükleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz!!! ![]() ![]() arkadaşlar msn 8.5 sürümünü vistaya yükleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz!!!
Son Düzenleyen morani36; 09-05-2009 @ 17:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #467 (mesaj-linki) | |||||
ZapMessenger ZapMSN 'e alternatif olarak bir de WindowsInstaller Cleanup programı var. Windows Installer CleanUp Utility | |||||
|
| | #468 (mesaj-linki) | |
fakat msn 8.1 sürümünü yüklerken sorun olmuyor 8.5 sürümünü yüklerken yüklenmiyor
| |
|
| | #469 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #470 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)![]() ![]() denedim ama yine olmadı aynı şeyler çıkıyor ((başka napabilirim ((denedim ama olmadı Son Düzenleyen ahmetgns; 10-05-2009 @ 02:01. Sebep: İki gönderi birleştirildi. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 2 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |