Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-05-2009   #471 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

morani36 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
denedim ama yine olmadı aynı şeyler çıkıyor((

başka napabilirim((

denedim ama olmadı
WLM 2009 yüklemeyi deneyin. http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...064-206-a.html
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-05-2009   #472 (mesaj-linki)

onu yükleniyor ama hiç hoşuma gitmedi msn 8.5 daha güzel ama onuda vistaya yükleyemiyorum daha dogrusu yüklenmiyor daha sonra deneyin diyor kaç gündür aynı şey yapıp duruyorum lütfen yardımcı olun
Eski 11-05-2009   #473 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı

ILk once hangisini indirmem gerekiyor ?
Eski 12-05-2009   #474 (mesaj-linki)
mesanger yükleyemiyorum

kaspersky virüs proğramı kullanıyorum. nsn açınca bir sorun çıkınca karantinaya al dedim. mesanger silindi. yeniden yüklemek istiyorum bu proğramlar sizde mevcut yazıyor. silebileceğim her yerden sildim. ama yükleyemiyorum . şu an sadece windows mesanger yüklü. lütfen yardım edin teşekkürler.
Eski 12-05-2009   #475 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: mesanger yükleyemiyorum

canduy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kaspersky virüs proğramı kullanıyorum. nsn açınca bir sorun çıkınca karantinaya al dedim. mesanger silindi. yeniden yüklemek istiyorum bu proğramlar sizde mevcut yazıyor. silebileceğim her yerden sildim. ama yükleyemiyorum . şu an sadece windows mesanger yüklü. lütfen yardım edin teşekkürler.
ZapMessenger kullanarak MSN'i sistemden tamamen kaldırabilirsiniz.

morani36 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
onu yükleniyor ama hiç hoşuma gitmedi msn 8.5 daha güzel ama onuda vistaya yükleyemiyorum daha dogrusu yüklenmiyor daha sonra deneyin diyor kaç gündür aynı şey yapıp duruyorum lütfen yardımcı olun
WLM 2009'un 8.5'ten bir farkı yok. Kişi listesi farklı sadece onu da Araçlar > Seçeneklerden 8.5 şekline getirebilirsiniz. Yüklememesinin nedeni yakın zamanda WLM 2009 zorunlu güncellemesi olacağından olabilir. Bilgisayarın internet ile bağlantısını kesip 8.5'i manuel yüklemeyi deneyebilirsiniz.

T_walkeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ILk once hangisini indirmem gerekiyor ?
Tam olarak ne yüklemek istiyorsunuz ?

Son Düzenleyen ahmetseydi; 12-05-2009 @ 13:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 12-05-2009   #476 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı
Cvp: mesanger yükleyemiyorum

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Tam olarak ne yüklemek istiyorsunuz ?

orada 2 tane yuklemek icin var...onlari soracakdim...ilk konuda asagida
Eski 20-05-2009   #477 (mesaj-linki)

ben live messenger 2009 yükledim msn adresimi açınca dondu.diğer msnimi açtım onda donmadı.diğer donan msn adresim her seferinde dondu.bende sildim 2009'u sonra 8.1 yükledim yüklüyorum pcye tıklıorum msn iconuna hata rapaoru gönder-gönderme seçeneği çıkıyor sonra 8.1 kaldırdım pcden.8.5 yükledim onda da aynı sorun oldu hata rapıro gönder-gönderme yazısı çıktı hiç bir şekilde msn açamıyorum.geriye 2009 yüklüorum fakat yine msn adresimi açınca donuo diğer msn adreslerimi açıyor fakat bana o donan msn adresi lazım.msn'i bilsayardan tamamen nasıl kaldırırım konusu okudum denilen herşeyi yaptım o dediğiniz windows clean up programını yükledim windows live ile başlayan herşeyi sildim tekrart yükledim 8.5 yine açılmıyor sürekli hata raporu gönder çıkıyor.ne yapmalıyım?
Eski 20-05-2009   #478 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı

hata kodunu söylerseniz yardımcı oluruz ..
Eski 21-05-2009   #479 (mesaj-linki)
merve- - avatarı

süpersiniz sırf bunun için üye oldum ve sadece sizde buldum ellerinize sağlık...
Eski 23-05-2009   #480 (mesaj-linki)

WLM 8.5 nasıl manuel olarak yükleye bilirim yardımcı olurmusunuz
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 2 Gün Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35