| | #481 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
bu yeni msnde 2009 da kişi listesindeki kişileri E-posta adresiyle göster seçeneği varmı ?
| |
|
| | #482 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #483 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar Slm msn live messenger evelden kuruluydu çoklu otur açma yaması ekledim msn hiç çalışmaz oldu sistemden komple kaldırdım msn yi yükleyiciyi çalıştırıyorum msn sisteminizde yüklü diyor ...yaw bu konuyu bilen yazssın
| |
|
| | #484 (mesaj-linki) | |
| Yardım Lütfen..! Bir konu hakkında Kafam çok karışık emin olmak açısından siz ustadalara sormak istedim. Msn 8.0 ve Diğer üst sürümleri Dahi Olmak üzere Msn üzerinde Konuşulan Konuşma ve görüşme Kayıtlarını bilgisayardan Tam anlamıyla Nasıl silebilriz Bildiğim Bölümleri sizinle paylaşıyım C:\Documents and Settings\yigit\Contacts Bu Klasörde ki Gizli Dosyaları siliyorum Alınan Dosyalarımdan da peki başka Tarafa Kayıt oluyormu Loglar Başka Tarafa Entegre ediliyormu? Ben msn nin hiç bir Şekilde Kayıt Etmesini istemiyorum Bunları tamamıyla Bilgisayardan sildikten sonra Ramda Yani Bellekte ve Harddiskte Kayıtlar kalıyormu O Kafama Çok Takılıyor Eğer Kalıyorsa Nasıl Sileriz Bu konu Hakkında Detaylı bilgisi olan arkadaş varsa Lütfen yardım etsin Önemli bir Konudur Şimdiden Teşekür ediyorum Saygılar | |
|
| | #485 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yardım Lütfen..!Konuşmalar varsayılan olarak kaydedilmez. Kaydedilmesini Messenger seçeneklerinden seçerseniz varsayılan olarak Belgelerim\Alınan Dosyalarım altında size özel bir klasöre kaydedilir. Bu konum Messenger seçeneklerinden herhangi başka bir yere değiştirilebilir. Konuşmaları Messenger Plus! adlı eklenti de kaydedebilir. Bu eklentiyi kullanmıyorsanız sorun yok. Bu eklenti konuşmaları varsayılan olarak ve Belgelerim\Sohbet Günlüklerim altına kaydeder. Bu konum da Messenger Plus! seçeneklerinden herhangi başka bir yere değiştirilebilir veya kaydetme seçeneği kapatılabilir. Yukarıdaki iki programın kaydettiği konuşmalar varsa bunları Geri Dönüşüm Kutusuna göndermeden silmek için silerken klavyenizdeki Shift tuşunu basılı tutun. Bunlardan başka konuşmaları kaydeden meşhur bir program bilmiyorum. Keylogger gibi casus yazılımlar da kaydedebilir ve kaydetmesini istemiyorsanız bilgisayarınızda Keylogger varsa bundan kurtulmalısınız. Konuşmalar RAM'de geçici olarak kaydedilir ki konuşma sırasında yazıları okuyabilesiniz. Konuşmayı kapattığınızda RAM'den muhtemelen silinir, en azından bilgisayarı kapattığınızda RAM'de bilgi kalmaz. | |
|
| | #486 (mesaj-linki) | |
| msnde elemanlar dönyüyor ama girmiyor
arkadaşlar internette okdar araştırmama rağmen sorunuma bi çözüm bulamadım bu yüzdende msni yüklemeye çok korkuyorum herşey o eski msn live i güncelleştirmemle oldu yeni msn live yüklendiğinde kullanıcı adımı şifremi yazıp girmeye çalıştığımda ordaki elemanlar bi süre döndükten sonra yine login sayfasına dönüyor ama bir hata kodu vermeden format atıp driverleri yükledikten sonra tekrar denedim yine aynı şekilde elemanlar dönüyor ve yine login olma sayfasına atıyor bu işin cıvkı çıktı bi türlü msne giremiorm yani live in eskisinide biyerden bulamıorm yeniside kurunca çalışmıyor işin kötüsü bu yenisini yükledikten sonra silinmiyorda ocamı söndürdü şuan pcye format attım ve size danışıyorum napmam lazım ?
| |
|
| | #487 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msnde elemanlar dönyüyor ama girmiyor Yükleme ayrıntıları: Windows Live Messenger (Sürüm 2008) adresine de gidebilirsiniz. WLM 2009 sürümünü kaldırmak için Program Ekle veya Kaldır listesinde Windows Live Temel Bileşenler adlı programı bulup oradan kaldıracaksınız. | |
|
| | #488 (mesaj-linki) | |
Paylaşım için teşekkürler iki gündür arıyordum çok şükür burda bulabildim
| |
|
| | #489 (mesaj-linki) | |
Çok Teşekkür Ederim 2 Günlük Uraşalarım Sonunda Siteyi Buldum 9.0 Acılıp Hemen Kapanıyordu 8.0 Felan Yükleyince Sizde Daha Yenisi Vardıyordu 8.5 İ Bşaka yerlerden indrnceolmuyordu ama burda oldu teşekkür ederim iyi günler | |
|
| | #490 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler. Yeni msn yi kurmalıyım artık. Hala 8.0 | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 1 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |