Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-11-2007   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

bunda stuff calısmıyor ki...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-11-2007   #42 (mesaj-linki)
la_jolie

ya bu türkce galiba.. almanca olanida varmi acaba??
Eski 08-11-2007   #44 (mesaj-linki)
wien68

tskler bende yükledim biraz deisik bi görünümü var ayni tas ayni hamam
Eski 08-11-2007   #45 (mesaj-linki)
gilendi - avatarı

arkadaslar zaten plusta var coklu oturum onu kullanin cok iyi tavsiyem coklu oturumda plus i kullanin hic kasmiyor ve hic bir garipligide yok yani
Eski 08-11-2007   #46 (mesaj-linki)
asey
"MESSENGER 8.5 FİNAL SÜRÜMÜNDE E-POSTA KONTROL MENÜSÜ"

ARKADAŞLAR SELAM,

BEN MESSENGER 8.5 YÜKLEDİM. E-POSTA KONTROL MENÜSÜNDE HOTMAİLİN HARİCİNDE GMAİL HESABIMDA VAR ONUDA TANIMLADIM. AMA GMAİL HESABIMA BAĞLANIP MESAJ KONTROLÜNÜ YAPAMIYORUM. HATA VERİYOR. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİMİRİM.

HATA MESAJI:

(Gmail (ademunal2001) hesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. Windows Live Mail güvenli parola kimlik doğrulaması kullanarak e-posta sunucusunda oturum açamadı. E-posta sağlayıcınıza başvurun ve güvenli parola kimlik doğrulamasını desteklediğini doğrulayın. Bu oturum açma ayarını değiştirmek için, klasör listesinde hesap adını sağ tıklatın ve sonra kısayol menüsünde Özellikler'i tıklatın. Özellikler iletişim kutusunda, Sunucular sekmesini tıklatın ve sonra Gelen Posta Sunucusu altında bir oturum açma seçeneği seçin.
Sunucu Hatası: 0x800CCC90
Sunucu Yanıtı: -ERR not supported 31pf1584093hub
Sunucu: 'pop.gmail.com'
Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x800CCC18
Protokol: POP3
Bağlantı Noktası: 995
Güvenli(SSL): Evet)
Eski 08-11-2007   #47 (mesaj-linki)
h2o

yükledim ama internet explorera tıkladığımda 50kb lik bişi yükllemeye çalişıo ayrıca messengere tıkladığımda loader exe bulunamadı diyor neden?
Eski 08-11-2007   #48 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

asey adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR SELAM,

BEN MESSENGER 8.5 YÜKLEDİM. E-POSTA KONTROL MENÜSÜNDE HOTMAİLİN HARİCİNDE GMAİL HESABIMDA VAR ONUDA TANIMLADIM. AMA GMAİL HESABIMA BAĞLANIP MESAJ KONTROLÜNÜ YAPAMIYORUM. HATA VERİYOR. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİMİRİM.

HATA MESAJI:

(Gmail (ademunal2001) hesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. Windows Live Mail güvenli parola kimlik doğrulaması kullanarak e-posta sunucusunda oturum açamadı. E-posta sağlayıcınıza başvurun ve güvenli parola kimlik doğrulamasını desteklediğini doğrulayın. Bu oturum açma ayarını değiştirmek için, klasör listesinde hesap adını sağ tıklatın ve sonra kısayol menüsünde Özellikler'i tıklatın. Özellikler iletişim kutusunda, Sunucular sekmesini tıklatın ve sonra Gelen Posta Sunucusu altında bir oturum açma seçeneği seçin.
Sunucu Hatası: 0x800CCC90
Sunucu Yanıtı: -ERR not supported 31pf1584093hub
Sunucu: 'pop.gmail.com'
Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x800CCC18
Protokol: POP3
Bağlantı Noktası: 995
Güvenli(SSL): Evet)
Mesajınızda belirtilen önerileri deneyin. Problem Messenger'la alakalı değil, Windows Live Mail ile alakalı... Ayarlarınızı kontrol edin.

h2o adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yükledim ama internet explorera tıkladığımda 50kb lik bişi yükllemeye çalişıo ayrıca messengere tıkladığımda loader exe bulunamadı diyor neden?
Loader.exe muhtemelen MessengerDiscovery'den kaynaklanıyor. Bir kez kurup kaldırın. Windows Live Messenger 8.5'i ilk mesajdaki ekten indirebilirsiniz.
Eski 08-11-2007   #49 (mesaj-linki)
selinay

bunun çoklu oturumu varmı
ekledim ama
Eski 08-11-2007   #50 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

selinay adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bunun çoklu oturumu varmı
ekledim ama
İlk sayfadaki ilk mesajda çoklu oturum açma yamalarına bağlantılar bulabilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
0x800ccc18, 0x800ccc90, msn 85 yükle, msn karşıdan yükle, windows live yüklü değil,
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 107 9 Saat Önce 08:40
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35