| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
bunda stuff calısmıyor ki...
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
ya bu türkce galiba.. almanca olanida varmi acaba??
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
tskler bende yükledim biraz deisik bi görünümü var ayni tas ayni hamam | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
arkadaslar zaten plusta var coklu oturum onu kullanin cok iyi tavsiyem coklu oturumda plus i kullanin hic kasmiyor ve hic bir garipligide yok yani
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| "MESSENGER 8.5 FİNAL SÜRÜMÜNDE E-POSTA KONTROL MENÜSÜ"
ARKADAŞLAR SELAM, BEN MESSENGER 8.5 YÜKLEDİM. E-POSTA KONTROL MENÜSÜNDE HOTMAİLİN HARİCİNDE GMAİL HESABIMDA VAR ONUDA TANIMLADIM. AMA GMAİL HESABIMA BAĞLANIP MESAJ KONTROLÜNÜ YAPAMIYORUM. HATA VERİYOR. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİMİRİM. HATA MESAJI: (Gmail (ademunal2001) hesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. Windows Live Mail güvenli parola kimlik doğrulaması kullanarak e-posta sunucusunda oturum açamadı. E-posta sağlayıcınıza başvurun ve güvenli parola kimlik doğrulamasını desteklediğini doğrulayın. Bu oturum açma ayarını değiştirmek için, klasör listesinde hesap adını sağ tıklatın ve sonra kısayol menüsünde Özellikler'i tıklatın. Özellikler iletişim kutusunda, Sunucular sekmesini tıklatın ve sonra Gelen Posta Sunucusu altında bir oturum açma seçeneği seçin. Sunucu Hatası: 0x800CCC90 Sunucu Yanıtı: -ERR not supported 31pf1584093hub Sunucu: 'pop.gmail.com' Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x800CCC18 Protokol: POP3 Bağlantı Noktası: 995 Güvenli(SSL): Evet) | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
yükledim ama internet explorera tıkladığımda 50kb lik bişi yükllemeye çalişıo ayrıca messengere tıkladığımda loader exe bulunamadı diyor neden?
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
bunun çoklu oturumu varmı ekledim ama | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 0x800ccc18, 0x800ccc90, msn 85 yükle, msn karşıdan yükle, windows live yüklü değil, |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 107 | 9 Saat Önce 08:40 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |