| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) çoklu yaması sitede var wlm 10 diye ordan bakabilirsiniz. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
bende karşıdan yükleme tamamlanıyo sonra program kurulurken %100 doluyo ve yüklendi yazması gereken yerde X işareti oluyo ve yüklü değil yazıyo.Neden böyle oldu beta 2 yi kurarken sorun çıkmamıştı.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) ya ii guzelde ben inglizce versionunu istiorum =[ ve bu arada ben bir kizim <---- yalnizlik oldu avatarda sanirim | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Bunun beta değil yayınlanacak sürüm olduğunu nasıl anlarız. Ayrıca normal ile suite arasındaki fark nedir. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) http://apatch.org/files/index.php?ACT=dl&id=18 buyrun yama reklam çoklu msn denedim oluyooo apatch...... | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||