| | #531 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Selam. Ben kurulumu yapıyorum kurulum başarıyla bitiyor fakar masaüstüne gelen messenger icon'una tıkladığımda hata mesaj veriyor hata mesajında şu yazıyor. D:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. 2 defa yükleyip sildim ama sonuç alamadım yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.. | |
|
| | #532 (mesaj-linki) | |
MSNcore.dll bulunamadığndan uygulamayı başlatamıo yardımcı olrmsnz :/
| |
|
| | #533 (mesaj-linki) | |||||||||
Neutralizer Bu Mesajı Oncelıkle Sen Yardım Edersın Diye Yazıyorum ...
| |||||||||
|
| | #534 (mesaj-linki) | |
thanks a lot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smiley sorunum olmasa son sürümde güzeldi ama bozuk işte Son Düzenleyen funnystrike; 13-10-2009 @ 20:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #535 (mesaj-linki) | |
masaüstüne gelen messenger icon'una tıkladığımda hata mesaj veriyor hata mesajında şu yazıyor. C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe Uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir Şunu Yapmanız Gerekir İlk Olarak 8.1 Versionu yükLeyin Daha Sonra Onu Silmeden 8.5 Üstüne Kurun Çalışıcağından %100 EMinim Kolay gelsin SırasıyLa linkLer WLM 8.1 http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1253898226 WLM 8.5 Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #536 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Çok uğraştım ama sonunda başardım sayenizde elleriniz dert görmesin iyiki varsınız arkadaşlar tşkleeeeeeeer...((; | |
|
| | #537 (mesaj-linki) | |
merhabalar.benim bilgisayarda msn ile ilgili hiç bir şey yok.yüklemeyi denedim fakat hiç başarılı olamadım ya hata veriyo ya da mail çalışmıyor.yani bir problem çıkıyor.program files den sildim ne varsa msn ilgili her şeyi ekle-kaldırdan silemedim.şimdide belamı buldum hiç msn yükleyemiyorum.NERDEN BAŞLAMAM LAZIM.LÜTFEN YARDIM EDİN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
| |
|
| | #538 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Wlm 8.1 ve 8.5 de yazı boyutu tipi 10 puntadan aşağıya indiremiyorum yardım edebilcek olan varsa çok makbule geçer... | |
|
| | #539 (mesaj-linki) | |
| Windows Live MSN 8.5 Bellek Sorunu![]() Merhaba , resimde gördüğünüz gibi msnmsgr.exe 100'ün üzerinde bellek kullanımı var yardım edebilecek varmı, format attım yine aynı msn 9.0 yükledim onda 50 - 60 arası ama 9.0 istemiyorum yardım edin lütfen ![]() | |
|
| | #540 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live MSN 8.5 Bellek Sorunu
Sorununuzu daha açık bir dille açıklarmısınız.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 3 Gün Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |