Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 2 Hafta Önce   #551 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

arkadaşlar sorunuma cevabı burdan bulabilceğimi düşünüyorum, msn başka yerde açıkken bir internetsitesinde şifremi hatırla seçeneği işaretli bir şekilde msn mi kullandım ve çıktım dikkatsizlik sonucu. şu anda da asıl açmam gereken pcden açamıyorum, 10 kez indirip live messengere kurdum ve kaldırdım hata msj veriyor. üstesinde gelmenin bir yolu varmı acaba
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 1 Hafta Önce   #552 (mesaj-linki)
Misafir

iyi akşamlar bu soru çok sorulmuştur ama birde ben bilgi almak istiyorum. şimdi eski sürümü yeni sürüme yükselt diye pencereye geliyorya yine eski sürümde devam etme imkanımız yok mu mecburmuyuz yüükseltmeye vede yükselttim ben ama tam açılacağı zaaman bilg kitleniyor ve msn açılmıyor neden acaba
eskisi dursa olmaz mı veya ne indireyim eski olması ve msn kullanmam için şimdiden tşk ederim
Eski 1 Hafta Önce   #553 (mesaj-linki)

Ya ben bi türlü bu sürüme plus yükleyemedim uyumlu sürümü buluyorm yukluyorm ama msn de aktif olmuyor lutfen yardım edin
Eski 1 Hafta Önce   #554 (mesaj-linki)
Misafir

ya arkadaslar ben 8.5 betayı yukledım ama oturum actıqımda ses ve göruntu suan calıstıramıyoruz dıyor bu sorunu nasıl duzeltebılırım lutfeeeenn yardım edınnnnnnnn
Eski 1 Hafta Önce   #555 (mesaj-linki)
torture123 - avatarı
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

8.5 çalışmıyor arkadaşlar yaa indirdim kurdum sirenacm.dll bulunamadığından uygulama başlatılamamış acaba ekteki dosyada mı yoktu yoksa ben mi yanlış kurdum yardım edebilecek olan var mı acep ?

dosyayı buldum varmış halbuki sitede ekledim çalıştı
MSN 8.5 kurarken sirenacm.dll hatası veriyor nasıl düzeltirim?

bu linkten ulaşabilirsiniz arkadaşlar

Son Düzenleyen ahmetgns; 1 Hafta Önce @ 23:37. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
Eski 1 Hafta Önce   #556 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows 2000 uyumluluk değişikliğini iptal edin. msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın.

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

sizin sayenizde en sonunda plusu calıştırabildim yaklaşık bir haftadıe her türlü yöntemi denedim sonuç alamamıştım sonunda oldu
Eski 1 Hafta Önce   #557 (mesaj-linki)

Kolay gelsin birşey soracaktım acaba şuan msn kişi listesi limiti kaçtır ben geçenlerde 1040 dan sonra kişi eklenmiyordu eklense bile kişi listesinde olduğu halde o kişi bana yazarsa kişi listenizde ekli değil eklemek için tıklayın tarzı bişey diyordu ama ekle dediğimde eklemiyordu daha sonra 1060 kişi oldu izin verdi ama msnde 1 nevi kafayı yedi msn 9 kullanıyorum sizden sorum şuanki resmi limit kaçtır limit esnekmidir ?
Eski 1 Hafta Önce   #558 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows 2000 uyumluluk değişikliğini iptal edin. msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın.

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

Sevgili Arkadasim..

Dediklerinizi ayne yaptim ve su an 8.5 sürümünü kulaniyorum , hatta bu islemi esin dostun bilgisayarindada uyguladim.

Fakat bir sorun var, görüntülü arama yapmak istedigimizde baglanirken kopuyor,
sadece kamera olursa sorun yok, sesli yapmiyor kisacasi

ayarlardan ses ve görüntü kurumuna girersem ses dosyalarini görüyo ama baglanmak istedikmi kopuyor.
Bu sorunu nasil hallederiz

Kolay gelsin
Eski 1 Hafta Önce   #559 (mesaj-linki)

Çok teşekkür ederim allah razı oLsun sorunum çözüldü yeni sürüm 9 u hiç sevmiyorum 8.5 on numara çok çok teşekkür ederim seviyorum bu siteyi
Eski 1 Hafta Önce   #560 (mesaj-linki)

bırı bana acıl yardımcı olabılırmı?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
massenger eski surum ses sorunu,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 7 Saat Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35