| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Bu yeni WLM 8.5'a uyumlu Discovery Live Varmı ? Discovery i uzun zamandır kullanıyorum iyi bir program eğer uyumlusu varsa kullanmaya devam etmek isterim. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
zaten 1,3 sürümünü yani en son sürümünü kullanıyordum Discovery Live'ın şimdi tekrardan indirip kurdum 8.5 dada çalışdı. teşekkür ettim .
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) WLM 8,5 TR final.zip'i indirip kurduktan sonra açmaya çalıştım ![]() resimdeki hatayı verdi tekrar kurdum yine çalıştırmaya çalıştım yine olmadı güncelleştirmelerin yüklü olduğundanda eminim neden olmuş olabilir acaba??? Eski sürüm yüklü değildi? XPSP2 kullanıyorum format atıp güncelleştirmeleri yükledikten sonra denedim msn namına yüklü hiçbirşey yoktu bilgisayarda? | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) tıklayınız. | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Bende boyle bir hata cikti .. Acamiyorum.. Neden acaba.. Hmm.. ![]() Msjimi silermisiniz ozur .. bir onceki sayfada sonradan gordum ne yapmam gerektigini Son Düzenleyen Bia; 09-11-2007 @ 19:39. Sebep: buldum | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |||||
sirenacm.dll Download: c windows system32 içine kopyalayın.. http://dts.msxlabs.org/hellboy726/sirenacm.dll.zip | |||||
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
betayı nasıl kaldırcaz
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
Bİ İNSE WALLA TEBRİK ETCEM BEN SİZİ ÇOK İİ PROGRAMLARINIZ WAR AMA İNMİO OLMUO
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
program için teşekkür ederim. ıkı tane sorum olacak size, buna uyumlu live plus ve dıscovery programları varmı. varsa hangılerı. ılgınız ıcın teşekkürler ve saygılar...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 18 Saat Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |