| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Genelde tüm msn lerin özelikleri görünümde değişiklik söz konusu olabiliyor...Bu yeni msn ni yüklemeye çalışacağım..Yanlız bilmek istediğim acaba yaması varmı?? onun yüklemesini nasıl yapabilirimm.... teşekkür ederim... | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
ben bişey sorayım daha önce betasını indirmiştim denedim ama orda discovery çalışmadı bunda çalışır mı
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | |||||
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
inş güvenlik açığı çıkmaz | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
SP3 e uyum sağlayabilecek bir hale geldiğinde haber verirseniz çok ii olur ben çok alıştım SP3 e ayrılmak istemiyorum....teşekkürler...
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
Bir önceki sürümünden bir farkını göremedim ama son sürümü kullanmak her zaman iyidir. Ve önceki sürüme göre daha geç açılıyor. Teşekkürler... | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Yüklemeden önce daha önceki msn silmemmizmi gerekli | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |||||||||
son sürümü kurar iken diğeri zaten kendiliğinden kalkıyor .
| |||||||||
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
Windows Live messenger serisi sp2 de gösterdiği kararlılığı sp3 dede gösterdiğini sanmaktayım. Eğer problem çıkarıyor ise hata mesajını belirtiniz.[/quote] ben daha yüklemedim 8.5 final i işimi garantiye almak istemiştim kimse uyumludur yada değildir diye birşeyden bahsetmediği ve kaldırırken problem çıkacağını düşündüğüm için yüklemeden önce sorma gereği duydum... tam olarak uyumluluğunu test edip onaylamış biri bişiy sölediğinde yüklerim ama yineden ilgin için teşekkürler... | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)yukarıdaki konuda sp1 yada sp2 de uyumlu yada değilde demedik ![]() ancak her ikisindede çalışıyor sp3 e bilgisayarımı güncellemediğimden deneyip göremiyorum. Problem çıkaracağınıda sanmıyorum. 14.38 MB 'lık dosyayı inndirip deneyebilirsiniz. Şayet çalışmaz ise çalıştırmanızda yardımcı tabiki olacağız. En vahim durum olmaz ise DSL bağlanıtızda kotanızı aştı ise maalesefki 14,4 kuruş u biz karşılayamayacağız | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, live, messenger, suite, windows |
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 115 | 22 Saat Önce 09:45 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |