Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-11-2007   #81 (mesaj-linki)
huakin - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

ana sayfayı görmiyom ya
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-11-2007   #82 (mesaj-linki)
OsiBurn

bencede genel ama olumlu bi cözüm peşinden yürümeye devam diyorum ama suda var kopyala yapışdır yerine alt+clock 'u denesenize
Eski 15-11-2007   #83 (mesaj-linki)
OsiBurn

ben denedim ama fazlasına rastlamadım bencede eskierde kalalım nedersiniz mesela engüzellerden son 10 7.5 nasıl sizce kullanımı basit ama içi süper üstü süper ...!!!
Eski 15-11-2007   #84 (mesaj-linki)
tree boys

TŞK LER ARKADAŞLAR

YALNIZ MSN 8.5 İNDİREMEDİM BANA YARDIMCI OLRMUSUNUZ LTF

Son Düzenleyen tree boys; 15-11-2007 @ 21:23. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 16-11-2007   #85 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

tree boys adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
TŞK LER ARKADAŞLAR

YALNIZ MSN 8.5 İNDİREMEDİM BANA YARDIMCI OLRMUSUNUZ LTF
Eğer download yöneticisi kullanıyor isen, İlk açılan download yöneticisi penceresini kabul etme ve ikinci çıkacak olan windws'a ait download penceresinden manuel olarak kaydet ve MSN'ine kavuş. Live suite'da aynı yöntemle iniyor...

İnternet explorer'a yapıştır download linkini daha rahat indirebilirsin...
Eski 18-11-2007   #86 (mesaj-linki)
punish1907 - avatarı

Ya arkadaşlar heryerde aradım bulamadım acaba bunun Plus! eklentisi varmı ben 4.23 e tıklıorum Windows Live ın bu sürümü MSN Messenger 8.0 (Windows Live Messenger) yada üstünü gerektirir diyo napcamm yardım edermisiniz..!?
Eski 18-11-2007   #87 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

punish1907 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya arkadaşlar heryerde aradım bulamadım acaba bunun Plus! eklentisi varmı ben 4.23 e tıklıorum Windows Live ın bu sürümü MSN Messenger 8.0 (Windows Live Messenger) yada üstünü gerektirir diyo napcamm yardım edermisiniz..!?

Messenger Plus! Live ın 4.23 sürümü yalnızca Windows Live Messenger 8.1 ve 8.5 ile uyumludur. Daha önceki sürümler için sadece 3.83 kullanabilirsin. Eğer WLM 8.5 u kurduktan sonra Plus eklentisini göremiyorsan. Plus ı tekrar yüklemeyi dene. Bunu yaparken kaldırıp tekrar yüklemen gerekmiyor. Üstüne de kurulum yapabilirsin.
Eski 20-11-2007   #88 (mesaj-linki)

Yaa bunu kuruyorum ben kurarken hiç bi sorun yok ama açmaya geldiği zamn aşşağıdaki hatayı veriyip silip defalarce tekrar yüklüorum ama aynı sorun devam neden böyle bi sorun veriyo olabilr

resim çıkmamış galiba

Yukle.Tc - Resimlerinizi Ücretsiz Yükleyin

Son Düzenleyen fbcarlos; 20-11-2007 @ 23:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 24-11-2007   #89 (mesaj-linki)
star_yarab

peki ya bu virüsten nasıl kurtulacaz kendi kendine herkese dosya veya yazı atıyor buna bir çözüm önerirseniz sevinirim. [ format çözümü hariç ]
Eski 25-11-2007   #90 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

star_yarab adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki ya bu virüsten nasıl kurtulacaz kendi kendine herkese dosya veya yazı atıyor buna bir çözüm önerirseniz sevinirim. [ format çözümü hariç ]
Sadece bu sebepten dolayı format atmanıza gerek yok. Eğer bir anti-virüs programı var ise öncelikle yapacağınız iş, bilgisayarınızı güvenli modda başlatmak. Bunu bilmeyenler içinde söyleyeyim. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sürekli F8 e basın, önünüze işletim sistemi listesi gelecek. Oradan "Güvenli Modu Desteği İle Başlat" ı seçiniz. Biraz bekledikten sonra kendi oturumunuzu seçin (Administrator değil). Oturum açıldıktan sonra anti-virüs programını başlatın ve de taratmaya başlatın. Normal Modda taratma olayını gerçekleştirirseniz. Virüsü yine bulacaktır ve silmeye çalışacaktır. Bunu silse dahi bu virüsün kalıntılarını silemeyecektir. Onun içindir ki; Güvenli Modda hiçbir özelliği kullanamadığınız için çalışmayan programları silmek ve değiştirmek kolaydır.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
final, live, messenger, suite, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 115 23 Saat Önce 09:45
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 184 17-09-2009 02:40
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35