| | #1 (mesaj-linki) | |
| Messenger Durumunuzu Çevrimiçi Olarak Gösterme Merhaba, Live Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor. Live Messenger Bu seferki Yeniliğinde ise Web sitenizdeki kişilere messenger durumunuzu gösterebilmenize olanak tanımakta. Sizde Yeni Live Hizmetinden Yararlanmak için Öncelikle şu adresi ziyaret edin: Sign In ![]() Bir giriş(login) Penceresi ila karşılaşacaksınız. Bir live hizmeti olduğundan güvenle giriş yapabilirsiniz. Karşınızdaki Pencereden Kutucuğu işaretleyip Kaydet e bastıktan sonra yandaki menüden HTML OLUSTUR sekmesine geçin. ![]() Burda Live bize 2 farklı seçenek sunmakta. Dilersek Yeşil Messenger İconunu Seçebilir Tıklandığı taktirde Tam sayfa olarak açılacak messenger penceresinden üyelerinizle yazışabilir, Dilersenizde Boyutları ufaltılmış olan Messenger diyaloğunu sitenizin uygun yerine (yan çubuk,sidebar v.s.) 'a yerleştirerek üyeleriniz ile irtibat halinde olabilirsiniz.![]() Ayrıca, Her türlü ince ayrıntıda ihmal edilmemiş ![]() Resim Doğrulaması Bile Mevcut ![]() Yapacaklarınız bu Kadar Basit. Live ile Yeniliklere Hazır olun. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cok İlginc Gercekten Messenger ekibi Durmadan Calısıyor ßravo | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
| Biraz konuyu acarmısın ? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
|
bir websiteniz, kişisel blogunuz, spaceniz v.s. varolduğunu varsayalım. üyelerinizle irtibat halinde olan bir yetkili olmak istiyor olabilirsiniz. yada hayranlarınızın size sitenizdeki bu messenger dan ulaşmasını istiyor olabilirsiniz. Tüm hayranlarınıza, yada size ulaşmak isteyen kişilere msn adresinizi yazacağınıza,böyle bir html kodunu sitenize ekliyorsunuz ve irtibat halinde oluyorsunuz. İşte bu kadar | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
Mesela bizim sayfalarımızın üst bölümünde bulunan "Yetkili MSN: Bu arada size web üzerinden anlık ileti gönderilmesini engellemek istiyorsanız bu adrese gidip "Web'deki herkesin iletişim durumumu görmesine ve bana ileti göndermesine izin ver." seçeneğinin işaretini kaldırmalısınız: http://settings.messenger.live.com/a...?wa=wsignin1.0 | |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
| Önemli: Messenger durumunuzu göstermek için HTML kullandığınızda, kişiler HTML kodunu kopyalayabilir ve durumunuzu Web üzerinde başka yerlerde gösterebilir. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
|
teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız... benim sorunum msn adresim çevrimiçi olduğu halde blogda çevrimdışı görünüyor sebebi ne olabilir sizce? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
|
Firefox'ta simge çevrimdışı görünüyor fakat iletişim kurulabiliyor. explorerda bir sorun yok ilginiz için teşekkürler... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok | cevrimdisi gozukuyorum, messengerda cevrimici olamiyorum, msn cevrimici olamiyorum, msn de cevrimici olamiyorum, msnim surekli cevrimdisi gorunuyor, |
Messenger Durumunuzu Çevrimiçi Olarak Gösterme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Çevrimdışı Durumunuzu Hareketli Gösterin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 68 | 26-06-2010 20:20 |
| Kişilerinizin Son Çevrimiçi - Son Sohbet İstatistiklerini Tutup Listenizi Temizleyin | ahmetgns | Messenger Plus! | 15 | 15-04-2010 17:14 |
| MSN'de Çevrimdışı Durumu Hareketli Gösterme Nasıl İptal Edilir? | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 08-09-2009 17:47 |
| Kurumsal Olarak Evlilik | asla_asla_deme | Sosyoloji | 0 | 15-10-2008 15:05 |
| Sektör olarak Turizm | Blue Blood | Turizm | 2 | 09-09-2008 12:22 |