Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 26-08-2005   #1 (mesaj-linki)
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
MSN Messenger (Windows Live Messenger), Windows Messenger ve Hotmail ile ilgili tüm sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz

Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi... (anti-virus, firewall)

(MSN) Hizmet Durumu: Service Status
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-10-2005   #2 (mesaj-linki)
Kara-Hilal
Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek
Selamlar Arkadaslar

Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı

Yardımcı Olursanız Sevinirim
Eski 09-10-2005   #3 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek
Görüntülü görüşme yaptığınız birinin web kamerasını kaydetmek için forum'umuzda arama yapıp ilgili konuyu bulup programı edinebilirsiniz.

Karşınızdakinin haberi olmadan kamerasını açmanın bir yolu yok maalesef. (hack-hacking materyallerini barındırmıyoruz)
Eski 19-10-2005   #4 (mesaj-linki)
tekus
selam arkadaşlar
1. yıllarca once kendı adıma maıl adresı almaya calısmıstım ama suanda o adresı nasıl gerı alırm yardımcı olursanız sevınırım gızlı soruyu hatırlamıyorum baskası da kullanmıyor buyuk bır ıhtımal maıl attım msn ye ekledım tık yok o adresı nasıl alabılrım

2.msn de gmail kullanıyorum ama sanırım tam anlamıyla verım alamıyorum gelen maıller ıletı gelmıyo yenı mesaj yazmam gerktıgınde de outlooka gıdıyo bunları nasıl cozebılrım

tesekkurler
Eski 19-10-2005   #5 (mesaj-linki)
Alıntı:
tekus adlı kullanıcıdan alıntı
selam arkadaşlar
1. yıllarca once kendı adıma maıl adresı almaya calısmıstım ama suanda o adresı nasıl gerı alırm yardımcı olursanız sevınırım gızlı soruyu hatırlamıyorum baskası da kullanmıyor buyuk bır ıhtımal maıl attım msn ye ekledım tık yok o adresı nasıl alabılrım

2.msn de gmail kullanıyorum ama sanırım tam anlamıyla verım alamıyorum gelen maıller ıletı gelmıyo yenı mesaj yazmam gerktıgınde de outlooka gıdıyo bunları nasıl cozebılrım

tesekkurler
Öncelikle Gizli Sorunun Cevabını Biliyorsan Soruyu Yanıtlıyarak Şifreyi Alabilirsin.. Diğer Türlü İmkansız Şifreyi Falan Unuttun İsen Kaldı Diyelim Mail Adresi Sonsuza Kadar. Ya Gizli Sorunun Cevabı Yada Şifreni Hatırlıyacaksın Tabi Hacklenmedi Unuttuysan...

Size Gelen Mailleri İleti Olarak Sadece hotmail ve msn hesaplarında görebilirsiniz.. Gmail veya başka bi mail kullananlar mail adreslerinin web sitelerinden bakacak öyle bi desteği yok daha MSN Messengerın..
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
messenger kayıt msn adresı acma msn adresı açma msn hizmet durumu msn messenger kayıt windovs live windovs live messenger windovs messenger windows live messenger kayıt windows live messenger şifre değiştirme windows live msn al yenı msn adresi yenı msn adresi al yenı msn adresı yenı msn al
Konu Araçları

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 495 1 Gün Önce 20:29
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 138 4 Hafta Önce 16:23
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:06
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14343810 saniyede (61.42% PHP - 38.58% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR