MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-09-2009   #101 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası

Arkadaşlar Aynı Sorunu Herkez Gibi Bende yaşıyorum Ama MSn Açamıyorsunuz Diye Üzülmeyin Meebo - Connecting AIM, MSN, Yahoo, Facebook, MySpace messengers AdLı bir Site Msn yaho İcq Gibi Programları Açmak İCin Bir Site Kurmuştur. Msn Açmak istiyorsanız Bu Siteye Girip AçabilirSiniz. SOrun İnş Çözülür Kolay Gelsin iyi günler..

Msn Acabilmeniz İçin Linke TıkLamanız yeterli olacaktır.

Son Düzenleyen Promisses; 11-09-2009 @ 14:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-09-2009   #102 (mesaj-linki)

arkadaşlar Az önce dedigim Gibi SOrun bendede vardı ama Aklıma geldi yaptım ve oldu İnternet Explorer 8 yüklüydü bende Onu sildim Msn Açıldı ALakası varmıdır yokmudur bilmiyorum Ama oldu ARkadaşlar Deneyin Bence.
Eski 16-09-2009   #103 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
windows live messenger 9 hatalar
windows live messenger 9 oturumunuzu açamıyoruz
Eski 17-09-2009   #104 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msn kişi listesi hatası veriyor

Dediginiz gibi hepsini yaptım gine bı sonuc yok msn de kısı lıstesı gozukmuyor
Eski 19-09-2009   #105 (mesaj-linki)

Arkadaslar Bide Şunu DeneyeLim. Bilgisayarım C ye Girin Documents and Settings Orda 3 tane KLasor OLacaktır. 1.si Administrator 2.si all user 3.su sizin pc ye verdiniz isim 3.klasore girin.
Girdiginiz 3. kLasorde Local Settings KLasörü olacaktır. O KLasore Girin Sonra Application Data Klasörü olacaktır.Onada girin. Ondan sonra Microsoft klasorünü göreceksiniz onada girin sonra Windows Live Contacts klasörünü göreceksiniz ona girip Ordaki klasörü silin bu silme olayı msn kapalıyken olacak bende 4 klasör var FOrmat atmak istemeyenler Bu yolları izleyip uygularsalar Msn acılacaktır Emin olun. Kolay geLsin Eger Sorun Cözülürse bir tsk Cok görmeyelim
Eski 23-09-2009   #106 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
kişi listeniz kullanılabilir durumda değil
msn adresımı baska pclerdende acamıorm kısı lıstenız su anda kullanılabılır durumda degıl lutfen daha sora tekrar deneyın yazıo bı kac gundur farklı farklı yerlerden gırıorm aynı yazı cıkıo n yapabılırım ya bı bılgısı olan varmı
Eski 23-09-2009   #107 (mesaj-linki)
Misafir

benımde aynı sorun oldu bugun ..en cok kullandıgım msnem acılmıo baska pc lerdede denedım ama olmuo .. ınsalah teknık sorundurda hacklanmemişimdir beklıoss ınsalah duzelırr..
Eski 23-09-2009   #108 (mesaj-linki)
Misafir

merhaba arkadaşlar maillerime bakarken faceden mail geldiğini gördüm ve arkadaşlarım yazdı sanarak tıkladım ve o anda olan oldu msni kapattım tekrar açmaya çalıştım ama bu hatayı verdi. napcamı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim (
ayrıca maillerime başka biyerden bakabiliyorum ama msn açılmıyor
lütfen yardımmm
Eski 25-09-2009   #109 (mesaj-linki)

Maillerine Bakıpta Msn Acamayan ArkadaşLar Şunu Deneyin İsterseniz. Şimdi ÖnceLikle Gmer diye Ufak Bir Virüs Bulucu program var. Onu Pc ye Yükleyelim. Onunla Sürücülerinizi Bir Güzel Tarayınız. SOnra Bulan Virüsü Anti - Virüs Programıyla tespit edin ve Silin. Sorun Cözülecektir. Eger Sorun Giderilmediyse Format Atıp Hiç bişi yüklemeden iyi bir anti Virüs Programı ile Pc yi Tarayınız. Bendede Aynı Sorun vardı. Msn Ve Microsoft Sitelerine Giriş yapamıyordum. Bu işlemleri yaptıktan Sonra Msn ve Microsoft sitelerine giriş yapabiliyorum.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows
msn hatasi 81000378,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 38 2 Hafta Önce 20:20
MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 3 Hafta Önce 17:07
MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 12-10-2009 02:05
MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 13-03-2009 19:18
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03