| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Arkadaşlar Aynı Sorunu Herkez Gibi Bende yaşıyorum Ama MSn Açamıyorsunuz Diye Üzülmeyin Meebo - Connecting AIM, MSN, Yahoo, Facebook, MySpace messengers AdLı bir Site Msn yaho İcq Gibi Programları Açmak İCin Bir Site Kurmuştur. Msn Açmak istiyorsanız Bu Siteye Girip AçabilirSiniz. SOrun İnş Çözülür Kolay Gelsin iyi günler.. Msn Acabilmeniz İçin Linke TıkLamanız yeterli olacaktır. Son Düzenleyen Promisses; 11-09-2009 @ 14:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası arkadaşlar Az önce dedigim Gibi SOrun bendede vardı ama Aklıma geldi yaptım ve oldu İnternet Explorer 8 yüklüydü bende Onu sildim Msn Açıldı ALakası varmıdır yokmudur bilmiyorum Ama oldu ARkadaşlar Deneyin Bence. | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası
| |||||
|
| | #104 (mesaj-linki) | |||||
Dediginiz gibi hepsini yaptım gine bı sonuc yok msn de kısı lıstesı gozukmuyor | |||||
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
Arkadaslar Bide Şunu DeneyeLim. Bilgisayarım C ye Girin Documents and Settings Orda 3 tane KLasor OLacaktır. 1.si Administrator 2.si all user 3.su sizin pc ye verdiniz isim 3.klasore girin. Girdiginiz 3. kLasorde Local Settings KLasörü olacaktır. O KLasore Girin Sonra Application Data Klasörü olacaktır.Onada girin. Ondan sonra Microsoft klasorünü göreceksiniz onada girin sonra Windows Live Contacts klasörünü göreceksiniz ona girip Ordaki klasörü silin bu silme olayı msn kapalıyken olacak bende 4 klasör var FOrmat atmak istemeyenler Bu yolları izleyip uygularsalar Msn acılacaktır Emin olun. Kolay geLsin Eger Sorun Cözülürse bir tsk Cok görmeyelim | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
benımde aynı sorun oldu bugun ..en cok kullandıgım msnem acılmıo baska pc lerdede denedım ama olmuo .. ınsalah teknık sorundurda hacklanmemişimdir beklıoss ınsalah duzelırr..
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar maillerime bakarken faceden mail geldiğini gördüm ve arkadaşlarım yazdı sanarak tıkladım ve o anda olan oldu msni kapattım tekrar açmaya çalıştım ama bu hatayı verdi. napcamı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim (ayrıca maillerime başka biyerden bakabiliyorum ama msn açılmıyor lütfen yardımmm | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
Maillerine Bakıpta Msn Acamayan ArkadaşLar Şunu Deneyin İsterseniz. Şimdi ÖnceLikle Gmer diye Ufak Bir Virüs Bulucu program var. Onu Pc ye Yükleyelim. Onunla Sürücülerinizi Bir Güzel Tarayınız. SOnra Bulan Virüsü Anti - Virüs Programıyla tespit edin ve Silin. Sorun Cözülecektir. Eger Sorun Giderilmediyse Format Atıp Hiç bişi yüklemeden iyi bir anti Virüs Programı ile Pc yi Tarayınız. Bendede Aynı Sorun vardı. Msn Ve Microsoft Sitelerine Giriş yapamıyordum. Bu işlemleri yaptıktan Sonra Msn ve Microsoft sitelerine giriş yapabiliyorum.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hata, hatası, kodu, live, messenger, msn, windows |
| msn hatasi 81000378, |
MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 38 | 2 Hafta Önce 20:20 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 3 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 31 | 12-10-2009 02:05 |
| MSN Hata Kodu 80072f78 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 13-03-2009 19:18 |
| MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:03 |