| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası
arkadasım o saydıgın modem resetleme versiyon değiştirme hikaye kimse bişey bilmediği için herkes aynı şeyleri söylüyo benimkinin böyle olmasının sebebi documents and settings'deki dosyaları silmemdir düzgün olarak açılması gerekiyodu ama şimdi açılmıyor eger başka bi bilgisayardan girebiliniyorsa adresinize o bilgisayardan messenger dosyanızı kendi pc'nize kopyalayın benim adres hiç bi bilgisayarda açılmadıgı için yapamıyorum Son Düzenleyen hüseyin soner; 06-02-2008 @ 16:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Bendede şimdi aynı hatayı veriyo nasıl yapıcaz yaaa bi çare bulalım lütfen ![]() | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Delirmek üzereyim aynı sorunu ben de yaşıyorum | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
| ||
|
| | #55 (mesaj-linki) |
hyr baskaları gırıo onlarda sorun yok barı hemen duselse yaf:s
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 81000378 hata kodunun sebebi, 81000378 msn hata kodu sebebi, msn hata sebebi, msn hata sebepleri, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||