| | #91 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası
arkadaşlar ben 81000378 hata kotunu şöle çözdüm sizede tavsiye ederim. c/program files den messenger klasörüne gidin orda msnmsgrexse dosyasına sağa tıklayın ve özellikre girin UYUMLULUĞA gelin ve windows 2000 i seçin tamam a tıklayın ve msn nizi x den kapatıp tekrar açın. msn nizin açıldığını göreceksiniz. başarılar.
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası Arkadaşlar ben birşey ile karşılaşmış olmasam da, sorunun düzelmesine sizden çok sevindim sizin sevincinize ortak olmak istedim. Umarım birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsınız... Çözüm yolu beklemekten ibaret olsa gerek yapılan yorumlardan ve çözüm yollarından çıkarttığımız nota bakacak olursak... Tekrardan geçmiş olsun... | |
|
| | #93 (mesaj-linki) |
sorun heralde yeniden başladı az önce 2 kere sorun yaşadım 3.de oturum açabildim | |
|
| | #94 (mesaj-linki) |
yaw arkadaşlar bu sorun sizdede devam ediyor mu sürekli hata alıyorum ben (8.5)
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) |
Cvp: Msn Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||